Stelute de iulie-august 2013 (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dnapotecuta

Bobitza, dar de ce nume cu sublinieri straine? Sau de ce "k" la Rebeka? Numele de familie e foarte frumos si destul de neaos. Mie mi se pare ca se cam incarca toata afacerea asa... basca cu 2 nume. Varianta de care zice Ama, cu Ioana in coada imi pare si mie mai frumoasa. Si Antonia e un nume frumos si mai rar intalnit in ziua de azi. Adicalea nu risti sa iti strigi in parc copilul si sa raspunda alti 3.
Of ce ma oftic eu pe voi mamicile de fetite. Aveti atatea nume de unde alege! Eu tot nu reusesc sa ma hotarasc la un nume. Ce-mi surade cat de cat, asta ca sa nu zic ca imi place... are prea multi "r" inauntru si se bate cap in cap cu Crangasu.

Alina 25+

Alina, la asta cu "K" m-am gandit eu...sa fie international
Il intreb pe sot: "Auzi, ii punem Rebeca cu "k" sau "C"?
El zice: "Cum cu k, ce e "Reebook "

Deci, pana acum avem clar Maracineanu Rebeca, dar eu vreau si un nume de sfant pt ca eu am 2 nume de sfant si data de nastere si mereu am fost invidiata pt asta , mai ales de sot care are 2 nume, dar niciunul de sfant

18+ "Minunica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bobitza, si cu Maria merge frumos. Sau poti sa ii pui Ana-Maria sa aiba 3 zile de nume si gata!! Este foarte avantajos, iti spun eu

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Salutare, salutare!

Alina eu daca aveam baiat ii puneam nume Mihnea. imi place mult. Imi place si Mihai, Horea, astea toate merg cu Crangasu (apropo, fain nume de familie aveti)

Olimp unde esti draguta?

Bobitza ai vazut ca te-ai descurcat si fara Eva? Asa m-am consolat si eu cu Bianca in loc de Daria, acum parca nici nu-mi mai place Daria, cred ca nu l-as mai pune nici daca ei ar renunta .... ce ti-e si cu psihicul asta ...

23+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mie saptamana asta imi place Gruia, saptamana trecuta mi-a placut Robin, totul depinde de saptamana in care se naste copilul...dar eu nu ma mai stresez cu numele

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Bobitza, si cu Maria merge frumos. Sau poti sa ii pui Ana-Maria sa aiba 3 zile de nume si gata!! Este foarte avantajos, iti spun eu

Happy_Ama 23+ si Eva

Happy, Maracineanu Rebeca Ana-Maria deja e de telenovele

Dar Maria ma tenteaza

18+ "Minunica"

Mergi la inceput

Paula va chema acumva Hood numele de familie? Ce nume rare iti plac ...adevarul este ca asa e mai diferit copilutul nu "in rand cu lumea" mare.

23+

bebitza

Mergi la inceput

Off...vedeti, parca tot Eva Maracineanu este cel mai frumos!

18+ "Minunica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Da, si daca ii pui nume Maria, are 2 zile de nume, Marai mare si Maria mica.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bobitza, nici chiar asa Ana venea in loc de Rebeca si era doar in gluma
Cu Maria pastrezi jumatate de nume, nu?! Apropos, am vazut pe net combinatia Eva Antonia si mi-a placut mult...

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Bobitza un inlocuitor al Evei ar putea fi Sara, intr-adevar Eva merge bine cu numele de familie pt ca e scurt si se potriveste perfect.

23+

bebitza

Mergi la inceput