Stelute de iulie-august 2013 (57)
Raspunsuri - Pagina 18
paula_m spune:
Nu mai cereti pareri despre numele ales. E alegerea voastra si nu cred ac exista nume care sa placa la toata lumea. Daca ma intreaba lumea ce nume pun, spun ca nu ne-am hotarat si or sa afle la momentul oportun, dar eu eram si influentata de parerile celor din jur si mai tare ma suparam.
Nu exista numele perfect
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2
doxy spune:
Hai ca ma bate si pe mine un gand sa mai pun un nume. Rares are 2 nume, este si Ion ca pe socru-meu. Am vrut sa-i facem o placere, ca altfel n-as fi fost de acord. Nu folosim deloc al doilea nume, cred ca nimeni nu stie ca-l mai cheama si Ion.
Ma gandesc sa nu supar fata. Credeti ca ma va intreba de ce Rares mai are un nume si ea nu?
Ca varianta ar fi Maria, imi place tare mult. Maria Letitia.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia
happy_ama spune:
Doxy, Maria este un nume foarte frumos! Iti spune o purtatoare Si Maria Letitia merge f bine!
Happy_Ama 23+ si Eva
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Si apropo de fructe si legume, i-a zis cineva sotului (nu ca nu stiam asta) sa nu mancam in nici un caz salata verde si alte legume care sunt acum pe piata, ca sunt adevarate bombe, sunt pline de nitrati. Si am citit ca placenta nu filtreaza nitratii, ajung la bebe. Si uite asa zici ca mananci sanatos si te imbuibi cu tot felul de prostii. Cica fructele si legumele trebuiesc mancate doar in sezon. Dar de acest aspect nu se leaga nimeni, toate suntem concentrate pe listeria si toxo. Credca branza aia de la tarani ne poate face mult mai putin rau decat nitratii din fructele si legumele importate. Dar fiindca nu se vede un "efect imediat" nu ne facem probleme, dar in timp nu se stie... Ne tot intrebam ce sunt cu bolile astea gen cancer, intalnite la varste asa de fragede? Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia |
Eu am zis acest lucru cu cateva sapt in urma, dar nu m-a bagat nimeni in seama, nu e prima data
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
doxy spune:
Bobitza ce-mi place foto in rochita "zebra". Numai bine ca mi-am amintit ca am o haina pe care pot s-o port. :))))))))
Am o problema ca haina de exterior e scurta si nu pot sa i-au bluze mai lungi pe de desubt. Pfaaa, ce bine ca mi-am amintit, noroc de poza ta.
yvyana spune:
Hello, burtici!!!
Eu acum iau micul dejun, rosii cu branza si cu ceapa , bineinteles toate pline de nitriti nu mai zic ca branza e de la tarani, dar e bunaaaa
Fete cucuiete si mie imi place buritca mea, insa deja ma trage rau de tot in jos ma misc destul de greu si nu pot sa nu ma gandesc ce ma fac eu mai tarziu plus ca evident am stresul cu cicatricea de pe uter acum cand va vad si pe voi parca mi se pare si mie prea mare
Bobitza eu zic sa-i pui numele Eva! Eu n-as fi renuntat decat daca era cineva din familie, adica ne-am fi vazut zilnic/saptamanal si atunci poate m-as fi razgandit!
Legat de nume, eu nu m-am gandit la niciun nume, sint o ciudata, parca nimic nu suna bine si nici n-am insistat cu cautarile si pe sot l-am intrebat si el zice ca nu stie, daca i-am propus eu unul-doua nume a zis ca sint nasoale
Eu am impresia ca mai am timp, oricum si la pice ne-am hotarat cu o saptamana inainte si numele nici macar nu era pe lista scurta
Happy Mom si S24+
doxy spune:
Sunt lesinata dupa rochita zebra, de unde ai luat-o???
Bobitza_85 spune:
Eu m-am trezit bine dispusa si nu vreau sa trec in extrema cealalta desi sunt putin ingrijorata ca parca de 2 zile nu o mai simt asa clar pe Minunica mea.
De dimi aveam pe tamponul zilnic o pata micuta cu o scurgere roz-galbui (scuze de detalii). Nu m-am panicat pt ca am mai patit asa...si mi s-a zis ca e de la placenta joasa.Aseara am fost la ziua unei prietene si am stat cam mult pe scaun, iar cand am ajuns acasa aveam gaze muuulte si ma durea putin burtica pt ca am evitat sa merg la baie sa fac shushu si am tinut cam mult...
Voi ce parere aveti? Sa staiu linistita sau sa merg la dr?
18+ "Minunica"
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_popa27 Abia acum am reusit sa recuperez tot ce ati scris azi incerc sa imi amintesc Alina mie imi place Calin. Chiar imi lace ca nu se poate prescurta. Nume de alinta poate sa aiba si din alta sfera nu doar legat de nume. Paula eu nu am parola noua Yvy ma bucur ca ti-ai facut curaj! Abia astept sa vad pozele Laura Asta e site-ul http://www.bebecarucior.ro/camera-copilului/patuturi-din-lemn/bebecarucior-patut-din-lemn-alb.html Pe ikea sunt aceleasi poze http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/90115997/ Eu am luat si salteaua de acolo. Bobitza mie imi place Eva Rebeca.. nu cred ca e cazul s arenunti la Eva. Cris daca iei utrogestan de acolo se trag cosurile. Eu eram plina pe fata de pete si cosuri cand am luat. Dupa ce nu am mai uat mi-am revenit complet la ten. Dana felicitari ! nu te panica ca nu are sens pana nu vb cu un medic care are ceva de spus. A fost nesimtit DR sa arunce replica aia .."trebuie sa mergi mai des la dr" ..imi pare rau dar trebuia sa iti explice nu sa iti vb aiurea ca si cum nu la Dr ai fi fost in momentul ala. Culca-te si nu iti bate capul ca nu se merita mai ales ca si fetele zic ca au avut aceleasi masuratori. burticile 24+ viitoare mamica de Medeea |
Dienush, la asta ma gandeam si eu: Eva Rebeca
18+ "Minunica"