Stelute de iulie-august 2013 (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Ia sa ma apuc sa fac si eu liste ca sint singura ciudata de aici care n-are nume la copil, nici macar o idee asa...

Eu sint clar pentru 2 nume din care unul de sfant, mai ales daca asa are si picea, si eu am asa, la sora-mea ai mei s-au gandit sa-i puna doar unul ca e mai simplu, oricum doar un prenume folosesti si era neagra de oftica in fiecare an ca eu primeam de 2 ori cadou pe an, nu mai zic la scoala la fel duceam bomboane de 2 ori/an si ma felicitau colegii si profesorii, o intreba pe mama ea de ce are doar un nume si nici ala nu e de sfant

Happy Mom si S24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Yvy, pai se compenseaza. Branza e prea bio iar rosiile prea chimice = sanatate curata!

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andra28

Neata, fetele!

Azi e ziua cea mare. merg la morfofetala. Deja am emotii si programarea e abia la 16:30. A mai facut cineva la dr. Albu Dinu? Cum e?

Olimp, multa sanatate si putere sa depasesti crizele cu brio!

Paula, vreau si eu parola, te rog!

Andra 22+ cusi mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Andra, te asteptam cu vesti bune!

18+ "Minunica"

Mergi la inceput

Am o nelamurire la varianta cu doua nume. In R. Mold. nu se pun doua nume, cel putin pe vremea mea nu se puneau si nu stiu care e regula. Daca are doua nume, alegi si o strigi dupa unul, nu are importanta in ce ordine sunt scrise, nu? Adica daca o va chema Maria Letitia, pot sa-i zic Letitia, chiar daca e al doilea nume, nu?
Ca Letitia Maria parca nu suna asa de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bobitza, parerea mea e ca daca esti nelinistita cu scurgerea, mai bine dai o fuga la dr. Nu are ce rau sa-ti faca

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Doxy poti pune in ce ordine vrei tu, asa cum suna mai bine si o strigi cum vrei; stiu ca inainte era o chestie cu cratima, se punea intre cele 2 prenume (eu am asa) si la pice noi la fel am pus fara sa ne gandim, cand s-a dus sotul s-o declare scrisese din start cu cratima intre cele 2 prenume si i-au zis aia de la primarie ca nu se mai practica asa, ca erau multe confuzii si cu CI/CN, unii aveau cratima intre ele, altii nu si acum nu se mai accepta cratima.
Eu acum am cratima intre prenume pe CI pentru ca asa e scris in CN si n-au cum sa scrie altfel, dar e cam enervant recunosc!

Happy Mom si S24+

Mergi la inceput

Doxy

referitor la nume, exista si varianta sa ii pui un nume in buletin si doua de botez sau un altul de botez.. Si eu care sunt setata pe Eva Gabriela ma gandeam sa pun Eva in buletin si Gabriela de botez, ca sa fie protejata

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Referitor la Maria s-ar putea sa fiu influentata si de minunea de Mariuca din vecini, o zgatie de fata isteata foc si cu ochi negri, care mi l-a zapacit pe fiu-meu de vara trecuta inca. Va inchipuiti deja de la varsta asta am simtit cum "mi-l fura" fetele.
Cand venea Maria, nu exista nimic altceva. Si ma trezeam cu Maria in bucatarie, care imi spunea foarte detasata ca ea urca la Lales in camera si il asteapta acolo pana termina de mancat. Care mancat??? In secunda doi era dupa ea.
Sotul ma intreba, oare ce fac ei sus de atata timp. Si eu foarte relaxata ziceam ca ce ma intereseaza, eu sunt cu baiatul, mama fetei sa-si faca griji. In cel mai rau caz o sa-si arate putzele ca la altceva nu cred ca ii duce capul la varsta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Aseara am fost si noi la control, la prima mea doctorita, m-am dus la ea si ca sa-mi semneze concediul de risc mat. Cand m-am programat mi-a zis sa revin cu un tel ca are un caz medical in familie si nu stie ce program are. Am revenit cu un tel si m-am programat pt ieri.
Ajungem la cabinet, mai era o pers in fata. O invita inauntru si vine la noi in sala de asteptare. Daca nu ne suparam sa revenim ca bunica e in spital si trebuie sa mearga la ea bla bla. Am ramas muta, m-am blocat si nu stiam ce sa zic. Am incercat sa-mi revin, dar imi venea sa ma cert cu ea, lucru imposibil ca-l provocam pe iubit (care abia s-a abtinut) si asta e secui adevarat cand e nervos . Am strans din dinti si am plecat spre casa, trebuie sa o sun maine sa vad ce si cum. Am sa o sun si ii spun ca trec in fuga sa-mi semneze concediul. Mi-a zis ca daca nu poate ea, sa merg la sotul ei. Sot din casuza caruia am ajuns sa sangerez, ca el stie sa citeasca softul de eco si atat.
Nu mai vreau sa aud de niciunul dintre ei, sunt doi incompetenti si ea mai e si neserioasa.

Aaaa, cica nu m-a sunat ca nu are nr de tel..... stiu sigur ca i l-am dat.
NO COMMENT

PS daca cineva din Timisoara citeste acest comentariu, e vorba de Cezara Muresan si Marius Muresan

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Doxy, sa te vedem la fetita daca urca cu baietei in camera ce mai zici

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput