Stelute de iulie-august 2013 (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Nu stiam eu de ce nu-mi place salata!! Acum am aflat
Exact asta spun si eu Happy, daca e sa se intample, se intampla, si de aceea nu inteleg de ce isteria asta cu toxoplasmoza, cand sunt si alte pericole de care nu pomeneste nimeni.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Asa este Ama, tocmai aia ziceam si eu. Dar este valabil si pentru listeria si toxo.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Paula, gand la gand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Eu sunt pe principiul sa iti iei masuri rezonabile de protectie

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Mai eu sunt fomista si mananc orice. Si sunt relaxata cand mananc.
Clar nu o sa imi stea gandul la nitrati cand o sa mananc salata.

Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani

Mergi la inceput

Ama si eu mananc salate, mi-am luat si rosii si castraveti si salata. Desi stiu ca sunt pline de nitrati. Din pacate nu prea avem alte variante. Si nici nu sunt genul ala care sa manance doar bio, sa traiesc in padure si sa ma sterg la dos cu frunze late, pe principii de ecologie.
Incerc sa gasesc un echilibru si sa gandesc pozitiv. Din pacate astea sunt timpurile pe care le traim. Cand eram copil traiam la tara si mancam numai din gradina, iar iarna din beci. Acum nu se mai poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Buna ziua dragelor,

Nu stiu ce sa fac cu numele...aseara am iesit in oras si mai in gluma,mai in serios am redeschis subiectul nume cu prietenii mei.
Au zis ca lor nu prea le place Rebeca, ca e nu stiu cum si m-au certat ca am renuntat la Eva, care stiu si ei cat imi placea, doar pt ca mai are o tipa din grupul nostru de la VL, cu care ne vedem de max 3-4 ori pe an. Intr-un fel au si ei dreptate...

Ele, pup burtica frumi!

Am pus si eu poze recente cu burtica.
Mi-am propus sa am poze in fiecare saptamana de de 15 s pana nasc

Va pupacesc si sa auzim de bine!

18+ "Minunica"

Mergi la inceput

Bobitza, hai ca esti haioasa. Vrei sa schimbi numele preferat pentru ca o sa-l mai aiba cineva care e si din alta localitate si va vedeti asa de "des" :)))).
Eu am zis ca e vorba de cea mai buna si apropiata prietena cu care te vezi de trei ori pe zi si de doua ori pe noapte.
Sau incearca varianta Eva Rebeca, a mai zis cineva nu mai retin cine a fost cu ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Mocanita, sunteti superbi tu si copilasul tau!
M-am indragostit de ochisoriilui superbi!

18+ "Minunica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Doxy, crezi ca alea bio sunt bio? E cea mai mare pacaleala in industria alimentara. Lasa ca organismul uman se adapteaza

Bobitzaaa, ce ma bucur ca mai sunt si altii de aceeasi parere!! Mai tii minte ca ti-am spus la un moment dat ca nu se merita sa renunti daca oricum nu va vedeti des?! Eu as pastra numele si cu asta basta! Sa-ti para tie rau pe urma pt ce??
Esti fooooarte radioasaaaaa si frumoasa!!! Ce-mi place rochita polka dot

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput