Stelute de iulie-august 2013 (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

al meu doctor a bagat ceva teama in mine exact de la prima intalnire cand am ramas graviduta, imi zice, aveti grija de mancati: nu peste oceanic, nu ficat, nu oua si lapte de tara, nu salamuri, fructe si legume spalate dumnezeieste, nu aia, nu cealalta.... si eu atunci zic: si eu ce mai mananc?

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
23+
minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Elena, pai cand iti spun multi ca esti beat , mergi si te culci!!. Cam asa si la tine...daca iti spunem noi ca esti o zana, pai esti

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2

Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Buna dimineata! Sunt la cafea. Eu sunt acum intr-o perioada in care stau numai cu zambetul pe buze, foarte relaxata si infumurata. As fi in stare sa ma iau de oricine. Nu stiu cand si cum mi s-a transmis aceasta stare, dar pentru mine e buna caci nu mai sunt asa sensibila.
Amalia, merci ca ai intrebat. Va citesc de ieri seara, nu mai apucam sa va si raspund ca eram singura cu Rares.
Paula tare m-am distrat cu expresia ta "saptamana asta imi place numele asta" .
Yvy, chiar mi-a placut fffff tare burtica ta. Daca e mare sau mica nu stiu sa apreciez, dar e asa de bombata si frumoasa.
Ele, la poza ta, unde esti fotografiata din fata nici nu se vede ca esti gravi. E micuta burtica ta, dar cat timp e bebe bine, bucura-te de acest avantaj.
Oanka, maaaare dreptate ai, dar trebuia sa-mi spui mai devreme. M-am dus eu foarte hotarata sa-mi pun lalelele, am zis ce mare treaba. Dar e asa de greu sa stai aplecata! M-am pus in genunchi desi eram in ciorapi si fusta :))) e bine totusi ca am dat tocurile jos :)))).
Si ca sa ma dau si mai mare mi-am pus si ridiche. Intradevar m-a apucat durerea de burta, pe sub burta, niste crampe. Cum naiba astea la tara muncesc pe camp pana nasc direct acolo???

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Si eu am mancat de toate. De icre nu mai zic, cred ca pap de doua ori pe saptamana. Nu zic ca e bine..sau mai bine zis nu zic hop pana nu sar.

Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani

Mergi la inceput

Sunt convinsa ca am mai vrut sa raspund cuiva, dar nu-mi amintesc...

Legat de nume si eu la Rares m-am gandit cum o sa-l alint si am gasit varianta cea mai buna, il alint "puiul mamei".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Neata burtici,

Mi-e soomn de mor si mi s-a facut pofta de o cafea la ibric pe care nu am de unde sa o procur

Ele, ce burtica finuta!! Arati foarte bine

Dana, ce simpatic e bebita! Are nasul carn?

Oxana, cum ai dormit cu protectorul tau? Ce dulce a fost barbatelul tau!!

Oanka, mie exact invers mi-a zis doctorita..sa nu ma stresez cu ce am voie sa mananc si ce nu, atata timp cat nu exagerez, spal bine fructele si legumele si pregatesc bine carnea. si totul e ok.

20+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Delia, nu prea dorm bine cu Rares ca se fataie si ma trezeste. Dar pot sa-l refuz? De fapt nici nu mi-a dat de ales, ca el nu m-a intrebat daca vreau sau nu.

Mergi la inceput

Mie dr. mi-a zis doar sa nu beau si sa nu fumez. Dar am imunitate la toxo. Oricum eu sunt prea relaxata la chestii de genul asta. La prima sarcina nici nu am facut aceasta analiza. De fiecare data cand vorbiti despre asta imi amintesc de analogia lui Betty cu caramida :))))
Apropo pe unde umbla Betty?

Mergi la inceput

Si apropo de fructe si legume, i-a zis cineva sotului (nu ca nu stiam asta) sa nu mancam in nici un caz salata verde si alte legume care sunt acum pe piata, ca sunt adevarate bombe, sunt pline de nitrati. Si am citit ca placenta nu filtreaza nitratii, ajung la bebe. Si uite asa zici ca mananci sanatos si te imbuibi cu tot felul de prostii. Cica fructele si legumele trebuiesc mancate doar in sezon. Dar de acest aspect nu se leaga nimeni, toate suntem concentrate pe listeria si toxo. Credca branza aia de la tarani ne poate face mult mai putin rau decat nitratii din fructele si legumele importate. Dar fiindca nu se vede un "efect imediat" nu ne facem probleme, dar in timp nu se stie...
Ne tot intrebam ce sunt cu bolile astea gen cancer, intalnite la varste asa de fragede?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Doxy, pai asa nu mai mancam nimic... Eu zic ca daca e sa fie e, daca nu nu. Tine mult de organismul fiecaruia

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput