Stelute de iulie-august 2013 (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Olimp, dar ce se intampla cu inima ta? Ce simti? Adica e ok sa stai asa inca 3 luni?

Elena, am vazut si eu pozele, arati super bine. Eu nu te intelg ce e cu parerea asta deformata in ceea ce priveste propria voastra persoana.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

neata! am intrat ieri si am recuperat tot ce s-a scris si aveam planuri mari sa va scriu, dar am dat click pe linkul pus de amalia cu vivaldi si am adormit tun 3 ore cand m-am trezit nu stiam de ce sa ma apuc prima data
as vrea si eu parola noua, care e motivul de a fost schimbata?
in spiritul discutiilor legate de kg, ieri am fost la spital pt CM si am stat pe capul dr sa imi dea voie sa iau Elevit,tot stau cu stres ca am luat atat de putin pana acum in greutate, sa nu imi smulg parul din cap dupa aia :))))))))))) mi-a zis daca iau elevit sa iau in plus si omega 3 si 9.
si mandra mea isi danseaza picioarele numai in partea de jos, spre col, de f multe ori ma gadila f tare, e f activa, mereu e pusa pe miscare

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
22+
minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Andra, iti tinem pumnii!! Asa sunt si eu inainte de eco astea mari

Bubulina, si tu esti azi, nu?! Tinem pumnii!!

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Buna dimineata

Olimp in conditiile tale , nu ar trebui sa-ti scurtezi programul de munca? Ilincuta e mai importanta. Iti doresc putere sa treci peste toate.

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

paula si eu sunt in asentimentul tau, ma tot uitam la pozele fetelor, bunaciuni una si una si cand va vad cum va plangeti, hellooooooooo sunteti gravidute, eu mor de dragul vostru, pe primul loc in inima mea e ama, ai un corp f frumos, picioare subtiri, si tu sarmana esti cu un picior in depresie :))))))) va voi turna peste ani copiilor vostri ca ati suferit pt aspectul fizic!

legat de numele bebeilor, eu una ce am in cap nu imi scoate nimeni, daca aveti o preferinta anume pt un nume, nu gasesc de cuviinta sa il schimb pt ca mai e un bebe cu acelasi nume in grupul de prieteni sau in familie. eu din clipa in care m-am casatorit am stiut ca daca voi avea o fetita va avea numele Maria. bebe a venit in viata noastra dupa 6 ani de asteptare, cu jumatate de an inaintea noastra au devenit parinti niste prieteni f buni de-ai nostri si au pus numele maria si fetitei lor. atunci cand am ramas insarcinata, evident ca nu am schimbat numele. au cate 2 nume fiecare si atunci cand ne vedem impreuna le strigam pe numele intregi ca sa stie de cine e vorba si nu vad nici o problema in asta.

22+
minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Paula, azi cum mai e Raul?

Bafta celor care merg azi la eco.

Felicitari Dana, sunt convinsa ca nu e ceva ce nu se poate rezolva

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Paula dupa cum ziceti voi doar eu ma vad asa. De altfel sunt o zana .

Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani

Mergi la inceput

olimp tare mult m-am gandit la tine aseara, sa iti pui sanataea pe primul loc, cand intri in prenatal?
eu asa poftesc la niste salam sasesc , oare sa ma risc putin neavand anticorpi la toxo?
ieri am fost prin oras in cautarea unui cadou pt cineva si am sfarsit cumparand pt mine o geanta de piele asa ca azi e musai sa bat iar magazinele unul cate unul :))
oxana ai mai pus floricele ieri? mare grija si pt tine, e o pozitie tare incomoda la plantat flori, in iunie anul trecut am pierdut o sarcina dupa ce am pus floricele in gradina, m-am dat eu mare ca nu am nimic, am pierdut jumatate de zi in gradina stand ghemuit si noaptea s-a produs tragedia, m-a taiat odata in spate si in secunda 2 hemoragie, era sarcina f mica 7 saptamani dar nu mi-o voi ierta niciodata, numai si numai din vina mea am tras-o!

22+
minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, vezi si tu partea buna din asta, nu ne cunosteai pe noi!!
Eu mananc numai salam sasesc!! Adevarul e ca nu m-am ferit de absolut nimic. Am mancat si slanina si maioneza si icre. Toxoplasmoza se ia din fecalele de pisica, pisica e singurul purtator viu al parazitului. Tb ca , carnea sa fie infectata cu acest parazit. Mai degraba, inteleg cum poate ajunge parazitul pe coaja unui ou, sau unui fruct ( din fecalele pisicii) si de acolo la noi, dar pe carne mai greu. Eu nu stiu de unde ideile astea cu toxoplasmoza...si cred ca 90% din persoanele infectate au luat de la pisici, nu din alte parti!!

Elena, pai cand iti spun multi ca esti beat , mergi si te culci!!. Cam asa si la tine...daca iti spunem noi ca esti o zana, pai esti

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Oanka multumesc Si mie imi sunteti dragi toate! Parca suntem surorile sisters

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput