Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~43~
Raspunsuri - Pagina 8
Bubu_ruza spune:
Buna fetele!
Ca de obicei, eu sunt schimbul 3 .
In primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI presarati cu fericire si impliniri Dariei care acum este o adevarata domnisoara .
Fetele cu varsta mai inaintata…ce tot vorbiti aici?.... Trebuie sa fiti mandre ca sunteti fete cu experienta. Ce conteaza varsta? Important este cum te simti. Eu fac anul asta 28, dar ma simt ca la 20
Lillias esti nascuta in aceeasi zi cu mine . Bafta la examene!
Bun venit Iulia si Mihaela ! Sa aveti sarcina usoara, nastere la fel si la termeni, bebei frumosi si sanatosi!
Felicitari pentru achizitii. Crina patutul este superb! La modelul asta salivez si eu insa nu-l pot cumpara din cauza lipsei de spatiu. Spatiul este o mare problema pentru mine. Insa am gasit ceva ce m-a incantat http://www.mykids.ro/1-c1/pat-copii-din-lemn-cu-sertar--s41/patut-balansoar-bebelusi---copii-bertoni-domino-cherry-d378.html. Inca nu am luat o decizie pentru ca nasii nostrii ne-au spus ca au ei 2-3 si maine mergem sa vedem despre ce este vorba.
Andreea felicitari pentru rezultatele la eco. In ceea ce priveste dr nu dispera, sunt convinsa ca te va lasa pe maini bune.
Deny, imi pare rau de situatia cu tratamentul, chiar nu stiu ce sa-ti spun. Dar sunt convinsa ca vei lua decizia corecta.
Madd condoleante pentru bunicul sotului!
Doina sanatate lui Matei
Fluturash m-a amuzat foarte tare cele povestite de prietena ta . Si povestea este abia la inceput….
Sper ca nu am sarit pe nimeni, daca cumva s-a intamplat imi cer scuze! Am avut cam mult de citit din urma si nu stiu daca am retinut tot .
Corina,
31+ cu
simcri spune:
Vicky sotul nu e medic, e expert contabil si pentru moment ca sa putem fi mai mult cu bebe am ales sa renunte el, dar sa si mearga pensia si toate cele am incadrat ca si conjoint collaborateur.
Ah am uitam azi am cumparat primele chestii pentru bebe, am luat o saltea cu doua fete una fiind cica si antireflux ceva de genu http://www.toysrus.fr/product/index.jsp?productId=3977311 habar n-am cat de utila o sa fie, dar nah, am mai luat si o cadita si 2 kituri de naissance, deja ma simteam prost cand vedeam ca voi luati tot felul de chestii si eu pauza :)
Bubu_ruza spune:
Luni am fost si am facut testul de tolerant la glucoza. Exceptand faptul ca m-au trimis la farmacie sa-mi cumpar glucoza (ca ei nu aveau) totul a fost OK, nu mi s-a parut asa de scarboasa licoarea cum ma asteptam. Cat au trecut cele 2 ore am stat intinsa pe pat, m-am uitat la tv…
Aaaaa faza de faza. Cand m-am dus la ei le-am dat impreuna cu recomandarea medicului si cardul de la Regina Maria (pachet circle ce include toate analizele cu recomandare de la medic). Toate bune si frumoase. Imi i-a prima data sange, imi da licoarea sa o beau in decurs de 5-10 min si cand vine dupa 1h sa-mi ia sange imi spune ca de fapt acest test nu intra pe card. Am luat foc stiind ca sunt incluse toate analizele si ce m-a enervate cel mai tare a fost faptul ca nu mi-au spus de la inceput . A venit sefa de acolo sa incerce sa-mi explice, sau mai bine spus sa ma prosteasca spunandu-mi ca au vorbit la laborator (care este tot al lor) si ca testul asta nu intra pe card, ca ma costa 20 si ceva lei analiza + inca ceva recipientul…. Ce recipient? Glucoza mi-am adus-o singura..... in fine, am zis ca platesc dar inainte de asta, pana mai trece 1h sa-mi ia sange a 3-a oara sun la RM sa verific daca asa este. Nu i-a picat prea bine dar nici nu a comentat. Am sunat la RM unde mi-au confirmat cele stiute de mine si dupa ce au fost fost contactati de un reprezentat RM mi-au comunicat ca de fapt nu trebuie sa platesc nimic. Toate astea la o clinica privata
Ieri am fost sa iau rezultatele si am plans toata ziua. Nu mi-au dat valorile normale, dar rezultatele au iesit foarte mari: a' jeun-99, la 1h-221 si la 2h-174. Nimeni nu s-a inteles ieri cu mine, noaptea nu am dormit deloc si azi nu am avut chef de nimic si de nimeni .
Am trimis pe mail rezultatele la dr. meu sa vad ce-mi zice caci nu mai pot astepta 2 sapt si, pana merg la eco.
Va dulce pe toate! Somnic pufos!
Corina,
31+ cu
Bubu_ruza spune:
Simcri nu esti singura. Eu azi am constatat cu stupoare ca timpul a trecut foarte repede, am intrat in saptamana 32 si nu am luat nimic pana acum. Deci, trebuie sa ne punem pe shopping
Corina,
31+ cu
mcoca spune:
Simcri, ador salteaua :). Din asta vreau si eu :).
Parerea mea e ca ati ales f bine :) cu sotul si bb.
buburuza, cred ca esti posesoarea unui diabet gestational :(. Imi pare rau, dar sa stii ca nu e dracu chiar asa de negru. Un pic de regim si se rezolva. Eu am un glucometru si imi iau glicemia inainte si dupa fiecare masa.
Vicky, Printzesone and BB (33+)
Bubu_ruza spune:
Vicky concluzia asta am tras-o si eu, ca am diabet gestational de aceea ma stresez atat. Asa ma incurajeaza si sotul ca se rezolva cu regim. Partea proasta e ca poftesc la dulce, sunt topita dupa dulce . Insa nu concep ideea ca bebe ar putea pati ceva . Mi l-am dorit din suflet si-l iubesc enorm.
Oare sa influenteze cumva faptul ca sambata seara am mancat mai multe gogosi si duminica pana la ora 14 cateva?
Corina,
31+ cu
mcoca spune:
Nu, nu a influentat. Dulcele cere dulce. La inceput va fi mai greu, dar te vei obisnui repede. Daca mananci ceva dulce, fa o plimbare lunga, scade f bine glicemia.
Vicky, Printzesone and BB (33+)
Elyana spune:
Neata burtici!
Fetelor din Franta vai de neuronu' meu... am citit ieri ce ati scris si cand am vazut "secu" eram . Eu credeam ca vorbiti de SECUritate
buburuza, bebe o sa fie bine
Sa va povestesc un vis... Saptamana trecuta am visat data de 19 aprilie (rostita de mine in vis) dar fara nici o legatura cu sarcina. Azi noapte am visat ca ma intreba cineva cum de nu am nascut, ca trebuia pe 19. Le-am zis ca pe 20 va fi. Si am incercuit data de 20 pe un calendar (cu albastru chiar) care pica intr-o duminica. Normal ca m-am trezit si fuga la calendar... 20, duminica va fi in aprilie
25+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
paulinio spune:
Buna dimineata.
Elyana, e cam devreme 20 aprilie, nu? Hai ca stai tu cuminte si apoi si bebeii sunt cuminti si stau la caldurica. Visele din perioada asta sunt ciudate rau... framantarile noastre ies la iveala, dar noi trebuie sa fim obtimiste ca totul va fi bine. si la timp.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 31+
Monik86 spune:
Neatza!
Noi cu micul dejun!
Multumesc Vicky si carmen pentru sfaturile legate de hainute
Bubu_ruza, imi pare rau de experienta de la testul de glucoza! Daca se intampla intr-un spital de stat, ziceam ca asta e, asta e Romania ... dar sa o patesti la privat!?
Elyana, nu te speria! Ziua de 20 aprilie nu e ziua in care vei naste tu ... e ziua mea de nastere! De aia ai visat-o, ca ai vazut-o probabil pe lista. Gemenii mai stau in burtica mult si bine. Daca nu ma insel noi avem dpn-urile apropiate
Simcri, cred ca de ai am facut si eu cumparaturi, ca sa nu se simta asta mica neglijata (nu ca ar fi )
Sa aveti o zi frumoasa!
25+ cu Adelina Timeea