Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~43~

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Buna seara!

Am ajuns si eu de la cumparaturi si m-am pus pe facut supa. Cand m-am descaltat am sesizat giga-vanataia de la degetul de la picior pe care l-am accidentat azinoapte

Am luat una-alta de-ale gurii, am luat si niste tampoane pt sani ca nu se stie niciodata cand incepe sa curga
Pentru bebe am luat de la C&A copii doua body-uri cu maneca lunga bumbac bio marimea 56 si asa am aflat ca au ceva promotie cu reduceri de 25% intre 20-27 martie la articolele din bumbac organic ma gandesc ca e valabila in toate magazinele din r=tara, eu zic sa profitati daca aveti ceva banuti disponibili
Si i-am luat si o paturica roz din bumbac si 2 perechi de sosetele

Am mai vrut sa iau una alta dar am o maaaare dilema cu masurile: eu am luat pana acum numai masuta 56. Poate ar trebi sa iau si 50, poate va fi micuta. Voi mamicile experimentate ce ziceti? Marimea 56 mi se pare foarte mare pentru unbebe nou nascut si 50 mi se pare prea mica. In plus vad o diferenta destul de mare de calapod intre marimea 56 ce am luat-o de la C&A si 56 de la Auchan, cele de la Auchan mi se pare ca sunt ceva mai mici si poate ar merge pt nou nascut

25+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Iulia, las, nu conteaza ca ai platit, principalul e sa fii rambursata :). O saf ie ok pana la urma, sunt sigura. Cum zice si Simcri, bb sa fie sanatos!
Ma, eu chiar ma gandeam ca am vecinu de vis-a-vis caruia i-as putea cere de ex sa ma duca .... (si nu stam aici decat de 1 an si ceva) E un mosulica tare simpatic. Intr-o sambata seara, m-am apucat sa-mi scot un inel, ala s-a blocat si mi-a invinetit degetul. Ei cum se intepenise, trebuia mers la spital. ce sa facem cu Maya, am sunat la vecin sa vina sa stea cu ea. Asta a fost cel mai simplu, desi avem prieteni care stau la 5 min de noi .... Francezii sunt saritori, trebuie numai sa stai de vorba cu ei, ca le place palavrageala. Si in blocul unde am stat inainte aveam o familie cu care ne ajutam cu fetele si o batranica care ma mai depana cu Maya.

Simcri, ai gasit remplasantu? Cand intru in concediu?
Nu stiu daca stiai, dar si sotul poate sa isi ia 80% 6 luni dupa terminarea concediului de maternitate. Sa stii ca se merita

Vicky, Printzesone and BB (33+)

Mergi la inceput

Monik , 56 de la C&A este f mare (astia taie mare in general). Parerea mea este sa iei 54, de ex de la Carrefour, ca aia taie mic. Aaa parca nu e Carrefour in Timi, vezi la alte magaine, care au 54, 56 e clar prea mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Mai, Moni, ai grija, ca daca e vanataie poate fi chiar fractura. Am vazut la cineva, avea pana la urma fractura la un degetel de la picior. Poti sa misti degetul? Poate trebuie bandajat, sa se vindece.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Monik , 56 de la C&A este f mare (astia taie mare in general). Parerea mea este sa iei 54, de ex de la Carrefour, ca aia taie mic. Aaa parca nu e Carrefour in Timi, vezi la alte magaine, care au 54, 56 e clar prea mare.

Mersi Vicky! Avem Carrefour in Timi la Bega la demisol, dar intr-adevar nu se gasesc hainute de bebe acolo, cel mult cateva cosmetice si cereale sau lapte praf. Deci chiar e 56 de la C&A mare nu-i nimic, am o sa am si pe cand mai creste la ei nu cred ca am vazut masura mai mica, pacat ca au produse faine.

Mersi inca odata Sa ai grija de tine!

25+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmen333

Mai, Moni, ai grija, ca daca e vanataie poate fi chiar fractura. Am vazut la cineva, avea pana la urma fractura la un degetel de la picior. Poti sa misti degetul? Poate trebuie bandajat, sa se vindece.

Da, nu-i asa de grav, il pot misca, nu ma mai doare aproape deloc. De aia m-am socat de vanataie, azidimineata nu arata asa Rau m-a durut azinoapte cand m-am lovit, dar am pus imediat gheata pe el sa se desumfle.

E ok

25+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

ok. Sa nu pui diclofenac, chiar crema, am inteles ca nu e indicat in sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Monika , sa tii cont ca hainutele mai intra putin la apa si tre sa incapa si pampersul pe acolo, eu am gasit acum de la Bianca salopete pe care nu am apucat sa i le dau , dupa ce le-am spalat nu i-au mai venit.

Mami de Bianca 07.05.2008 si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Vicky da am gasit cu chiu cu vai un remplacant, bine am avut si ceva oferte de la niste medici algerieni si spanioli care vroiau sa vina sa lucreze in franta, dar sincer n-am vrut sa ma complic cu chestii din astea, am gasit un francez pana la urma, dar mai am o batalie cu garzile vreau sa ma exonereze de garzi pana la sfarsitul anului, ca pe ultima garda a fost chiar nasol, a trebuit pe la 12 noaptea sa ma duc la mama naibii pe la vreo 35 de km, si am zis ca gata nu se mai poate, si normal ca de paste cine e de garda moi
De intrat in concediu am zis ca intru la 1 iunie, desi gineco a fost un pic cam isterizata ca ar trebui sa intru din mai.
Am auzit si eu faza cu 80%, dar nu stiu foarte multe detalii si nu cred ca e valabil pt noi, pentru ca sotul e conjoint colaborator, o sa-i sun pe dobitocii aia de la caf sa vedem daca ma lamuresc cu ceva.

Mergi la inceput

Simcri, ma bucur ca ai gasit rempla. Tu vrei sa reportezi sapt in postnatal? Cu garzile, no comment. Am observat ca sut destul de cainosi in breasla voastra. Si de prietena mea au tras pana a intrat in prenatal de numa. Acu trebuie sa inceapa pe 15 aprilie, si deja are planningul.
Intelesesem ca sotul nu e in ac breasla. Credeam ca lucreza in privat, de aia am zis .... Oricum vezi cu CAF-ul, ca nu se stie de unde sare iepurele.

Carmen1, mie nu mi-au intrat la apa lucrurile. Ma rog, singurele care intra sistematic la apa sunt cele romanesti, aduse de bunici .

Mergi la inceput