Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~43~
Raspunsuri - Pagina 9
andreea.nsd spune:
Neata, fetelor !
Buburuza, sa stii ca si eu am patit la fel, cu card de la Medlife. Ca sa nu mai merg la bucuresti, imi fac toate analizele in ploiesti, la o clinica privata care are contract cu medlife. Si, la fel, cand mi-au luat sange pt testul de toleranta la glucoza, mi-au zis ca tre' sa platesc. Le-am zis ca am card, s-au mai sucit, s-au invartit si intr-un final au vazut ca intra pe card analiza. Deci eu fac analize la clinica asta de la inceputul sarcinii si mereu mi se pare ca nu le convine cand vad ca analize (dintre care unele mai scumpute) eu le fac gratuit (e o clinica micuta rau). In fine.
Imi pare tare rau ca nu ti-a iesit ok testul de glucoza. Dar, fruntea sus ! Treci tu si peste asta. Important e bebelul tau, sa fie sanatos !
30+
VIOIKA76 spune:
Buna dimineata !
Buburuza imi pare rau ca ti-a iesit diabet la analize ,dar cred ca cu putin regim ,nu se intampla nimic rau ,e posibil sa nasti un bebe un pic mai mare.
Elyana sunt doar vise de gravida ,poate data de 20 nu are nici o semnificatie ,nu te mai gandi ,gemenasii nostrii trebuie sa mai stea la burtica !
Monik eu am avut la D masura 56 si nu mi-au intrat la apa ,dar am avut body de la danina ,nu stiu celelalte cum se comporta.Sa vad cum se vor comporta cand le voi baga la uscator .
Simcri nici eu nu am luat nimic lui bebe(am luat doar un sampon de la weleda si det.ecologic),si eu ma simt aiurea.Astept sa-mi trimita comanda de la patuturi ca ei mi-au trimis oferta pe mail ,cei de la caruturi inca nu mi-au trimis o oferta ca sa pot sa le cer o comanda pe firma .
Doina multa sanatate lui Matei !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum32+Eduard-Mihai
VIOIKA76 spune:
Aseara ma jucam cu copiii si bebe se agita si el de zici ca vroia sa iasa si el la joaca ,la un moment dat a intins un picior si asa de bine s-a cunoscut o talpita ca au putut si copiii sa-l mangaie si se minunau cat de mica-i talpita lui ,pe langa ei si eu m-am minunat cat de bine se simtea la pipait.Constat ca de data asta sunt mult mai atenta la miscarile lui bebe si la senzatii ,fata de cum am fost la primele sarcini probabil din cauza faptului ca ma gandesc ca va fi ultima data cand le voi simtii.
Sa aveti o zi buna !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum32+Eduard-Mihai
Elyana spune:
Eeee.. Era dimineata, dupa ce mi-am baut cafeaua mi-am dat seama ca totusi nu e voodoo si ca eu m-am uitat pe un calendar in care saptamana incepe cu duminica, deci ultima data pe rand era de fapt sambata... So, Monikpoti sa organizezi petrecerea linistita
Vio, si eu am patit ieri asa ceva, la un moment dat vroiam sa dorm si nu puteam ca ma pufnea rasul, nu-mi dau seama cu ce loveau
25+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
simcri spune:
Buna dimineata!
Vicky si mie mi-a placut salteaua, acum sa vedem si daca o sa fie utila
buburuza din pacate analizele spun ca ar fi un pui de diabet pe acolo, pana ajungi sa vezi cu doctorul incepe un pic de regim, in prima faza doar dulcele, dar apoi trebuie avut grija si la fructe, fara fructe dulci gen banane, struguri, de preferat citrice, apoi daca mananci paine, trebuie paine neagra, la fel paste din faina integrala, pentru ca tot ce este facut din faina alba aduce un surplus de glucide, dar incepe cu eliminarea dulcelui, apoi pentru rasfatare poti avea un pic de ciocolata neagra.
Elyana nu te mai gandi la vise, eu habar n-am ce visez, de mult timp nu-mi mai amintesc ce-am visat ca sa nu mai spun de cateva zile pe partea pe care adorm pe aia si ma trezesc, deci sunt lemn. Bebei nu se vor grabi asa de repede, trebuie sa mai stea.
Monika Vio bine ca nu sunt singura care a ramas in urma la capitolul cumparaturi ca deja ma simteam si prost :)
Elyana spune:
simcri eu, practic, am doua body-uri cu copy and paste si doua perechi de sosetute (roz). Sa ma panichez?
25+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
flory_blanca spune:
Madd condoleante.
Deny ai si tu destul mutatii, nu stiu de ce imi aminteam de mai putine. Scrie-i si la dr .U daca ti-a mers bine pana acum dupa schema ei si vezi ce zice. Ma gandesc ca oricum si cei din Viena te monitorizeaza mai atent chiar daca scot tratamentul nu? De analizele de care ziceai te intrebam. La fel fac si eu numai ca eu mai aveam si ddmerii. Daca ir- urile si analizele sunt bune ar trebui sa decurga totul bine. Nu poti sa mai ceri parerea unui hematolog de acolo, stiu ca e scump, dar asa poate te mai linistesti.
Buburuza imi pare rau de rez la analize. Nu fii suparata ca totul va fi bine. Stiu ca e greu cu regimul ca si eu sunt foarte pofticioasa dar nu mai ai asa de mult.
Mai frantuzoaicelor complicata si la voi treaba. Credeam ca pe dincolo lucrurile merg mai usor fara atata birocratie. Cat desre moase, nu prea sunt cu toate tiglele pe casa...e profi sa fie cand nasteti in rest, ele vorbesc ele aud.
Simcri nu intri prea tarziu in prenatal? Nu o sa iti fie greu mai ales ca si tu lucri cu oameni deci stres la maxim? Nu vrei sau nu poti sa intri mai devreme, ca nu prea inteleg eu legislatia aia a voastra? Oricum in prima faza ca si Elyana cand am citit nu intelegeam ce aveti voi cu securitatea de la noi, apoi inteles ca secu e altceva in Franta.
Eu sunt o mica gogoasa hormonizata si infuriata, ma cert cu toata lumea. Sper sa nu o dau intr-un pui de depresie ca sunt cu nervii in pioneze rau de tot. Si cine ma agita si nu ma intelege? Ai mei parinti normal, care au tot felul de reactii si replici care de care mai dragute"
23+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Carmen1985 spune:
Buna dimineata! Elyana nu cred ca e cazul sa te panichezi...prietena mea care are gemeni si-a cump de toate pe la 7 luni , in ideea ca nu se stie cand vin baietii si ca in trim 3 e greu cu 2 bebei in burtica sa bati magazinele. Parca retin ca a mai cumparat tati cate ceva nu?
Mami de Bianca 07.05.2008 si 27+
simcri spune:
Elyana nuu nu e cazul de panica, credeam ca eu am ramas in urma, mama denaturata :) dar eu zic ca noi mai avem timp.
Flory secu e sécurité sociale cum e casa de sanatate din romania :) cu prenatalul toti imi zic ca e destul de tarziu, problema e ca eu nu am decat 16 saptamani de concediu, si prefer sa iau cat mai putin inainte ca sa stau cat mai mult cu bebe pe urma. Cu parintii stiu cum e, daca se poate incercati sa ignorati, pentru mama deja sunt offline de vreo 2 luni si ce bine e, dupa ce a binevoit sa-mi spuna ca de ce m-am grabit sa fac copil, ca trebuia sa mai astept, cat puii mei sa mai astept ca am 35 de ani, pana ajung la 50? Asa ca e offline si asa e bine ca cu un stress mai putin, ca de sunat oricum nu ne sunam.
Monik86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elyana simcri eu, practic, am doua body-uri cu copy and paste si doua perechi de sosetute (roz). Sa ma panichez? 25+ Gabriel Luciano + Mikael Damian |
Nu te panica, draga! Important e sa fiti toti 3 sanatosi! Probabil o sa primesti o groaza de lucrusoare si nici nu o sa apuce sa le poarte pe toate ... mie asa imi zice lumea Dar eu am pitici pe creieri si imi place sa stiu ca are si de la mine Si mi-au facut si fetele pofta de shopping Sper sa nu mai am pofte din astea pana la viitorul salariu :))))
25+ cu Adelina Timeea