Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~43~
Raspunsuri - Pagina 5
Madd11ee spune:
Andreea, stai linistita..sunt buni dr de la medlife..o sa fii pe maini bune..
Ma bucur ca te-ai linistit cu bebele..Asta e mai important..
Deutza, si eu zic sa nu iti faci griji..daca era ceva in neregula..se prindeau dr mai demult..din moment ce tot a iesit bine pana acum..eu zic sa te linistesti..
Mony, la mine nu e deloc chef de munca..asa ca rup netul in doua.
26+
andreea.nsd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madd11ee Andreea, stai linistita..sunt buni dr de la medlife..o sa fii pe maini bune.. Ma bucur ca te-ai linistit cu bebele..Asta e mai important.. 26+ |
Asa ma incurajez si eu.
30+
VIOIKA76 spune:
deiuta daca ti-au iesit bune valorile acum,nu te mai stresa !
Bebe e sigur bine !
Andreea nu-i problema grava ca nu nasti cu medicul tau ,sigur te va lasa pe mainile unui doctor in care are incredere.
Mihaela sa-ti traiasca fetele si bebelusa din burtica ! Tati este in minoritate rau.
Sofia e un nume frumos ,imi place .
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum32+Eduard-Mihai
Monik86 spune:
citat din mesajul lui Madd11ee Andreea, stai linistita..sunt buni dr de la medlife..o sa fii pe maini bune.. Ma bucur ca te-ai linistit cu bebele..Asta e mai important.. Deutza, si eu zic sa nu iti faci griji..daca era ceva in neregula..se prindeau dr mai demult..din moment ce tot a iesit bine pana acum..eu zic sa te linistesti.. Mony, la mine nu e deloc chef de munca..asa ca rup netul in doua. 26+ |
De cand merge reteaua si implicit si netul, asa mi-a trecut si mie acuma numai la shopping de bebe imi sta capul!
25+ cu Adelina Timeea
fluturashhh spune:
Madd condoleante.
Deiuta, daca bebe pana acum a fost bine, nu i se va intampla nimic rau pana luni.Monitorizeaza-i miscarile zilnic si daca ti se pare ca nu-l simti du-te la camera de garda, dar altfel nu te stresa degeaba.
Irinukaa parca tu intrebai de cursurile de puericultura de la Filantropia.In fiecare marti de la ora 17:00 in amfiteatrul maternitatii poti merge cu sotul sa va inscrieti.Noi mergem pe 2 aprilie.Cica dureaza 2 ore.
Mihaela, Sofia era si pe lista mea de nume preferate, dar am renuntat pt ca este prea des intalnit.Eu mai aveam pe lista scurta:Clara, Irena, Gloria, Eva, Lorelai si Lea.
Dragelor hai sa va povestesc ceva amuzant, dar parca trist totusi:am o prietena la Braila care obiceiul sa ma imite in tot ceea ce fac...Este demonstrat si atat de evident...Cand mi-am luat permisul si am inceput sa sofez, i-a cerut sotului sa-i ia si ei masina.Am hotarat sa ne casatorim, a hotarat si ea brusc la fel.Am decis ziua a hotarat si ea aceeasi zi, dupa care s-a razgandit ca ne luam din invitati (cred).Inainte sa aflam ca suntem gravi, am intrebat cand un bebe, iar raspunsul a fost peste 1-2 ani ca nu-s pregatiti.Noi am ramas gravi cam pe nepusa masa, adica vroiam bebe dar abia anul asta vroiam sa ne punem pe treaba, iar bebetina mea este rezultatul unui gand de-al meu"parca sunt la ovulatie saptamana asta, ia sa vedem daca ramanem gravi" si am ramas...In oct am sunat-o si am anuntat-o si pe ea.La o luna ma suna sa imi spuna:"Sunt insarcinata, am facut bete de ovulatie si calcule am citit pe net si sigur iese baiat".Zilele trecute au aflat ca o sa fie fata...sunt amandoi foarte dezamagiti si nu se pot obisnui cu ideea ca e fata si nu baiat.
+27 Ingrid Maria
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][/url]
Elyana spune:
Fluturashhh, am si eu una bucata prietena ca a ta (din pacate, cand i-a intarziat i-au gasit niste problemute la ovare si acum e pe tratament) Intr-un fel m-am bucurat ca am scapat si nu ne-am nimerit ca as fi innebunit sa ma sune sa comparam rezultate la eco si analize, ca o cunosc si ar fi intrat in concurenta chiar si pe partea asta
In rest e fata de treaba
25+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
raluca1109 spune:
citat din mesajul lui fluturashhh Madd condoleante. Deiuta, daca bebe pana acum a fost bine, nu i se va intampla nimic rau pana luni.Monitorizeaza-i miscarile zilnic si daca ti se pare ca nu-l simti du-te la camera de garda, dar altfel nu te stresa degeaba. Irinukaa parca tu intrebai de cursurile de puericultura de la Filantropia.In fiecare marti de la ora 17:00 in amfiteatrul maternitatii poti merge cu sotul sa va inscrieti.Noi mergem pe 2 aprilie.Cica dureaza 2 ore. Mihaela, Sofia era si pe lista mea de nume preferate, dar am renuntat pt ca este prea des intalnit.Eu mai aveam pe lista scurta:Clara, Irena, Gloria, Eva, Lorelai si Lea. Dragelor hai sa va povestesc ceva amuzant, dar parca trist totusi:am o prietena la Braila care obiceiul sa ma imite in tot ceea ce fac...Este demonstrat si atat de evident...Cand mi-am luat permisul si am inceput sa sofez, i-a cerut sotului sa-i ia si ei masina.Am hotarat sa ne casatorim, a hotarat si ea brusc la fel.Am decis ziua a hotarat si ea aceeasi zi, dupa care s-a razgandit ca ne luam din invitati (cred).Inainte sa aflam ca suntem gravi, am intrebat cand un bebe, iar raspunsul a fost peste 1-2 ani ca nu-s pregatiti.Noi am ramas gravi cam pe nepusa masa, adica vroiam bebe dar abia anul asta vroiam sa ne punem pe treaba, iar bebetina mea este rezultatul unui gand de-al meu"parca sunt la ovulatie saptamana asta, ia sa vedem daca ramanem gravi" si am ramas...In oct am sunat-o si am anuntat-o si pe ea.La o luna ma suna sa imi spuna:"Sunt insarcinata, am facut bete de ovulatie si calcule am citit pe net si sigur iese baiat".Zilele trecute au aflat ca o sa fie fata...sunt amandoi foarte dezamagiti si nu se pot obisnui cu ideea ca e fata si nu baiat. +27 Ingrid Maria [url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][/url] |
Foarte tare!!!
Raluca
S 34+ Miruna-Maria
fluturashhh spune:
Cea mai tare faza din sarcina a fost cand am vb la tel si i-am spus ca am simtit bebele miscand.Eu eram in vreo 16 saptamani gravi.Iar raspunsul ei a fost: si eu l-am simtit pe al meu .Era gravi in maxim 12 saptamani.
+27 Ingrid Maria
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][/url]
andreea.nsd spune:
citat din mesajul lui fluturashhh Cea mai tare faza din sarcina a fost cand am vb la tel si i-am spus ca am simtit bebele miscand.Eu eram in vreo 16 saptamani gravi.Iar raspunsul ei a fost: si eu l-am simtit pe al meu .Era gravi in maxim 12 saptamani. +27 Ingrid Maria [url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][/url] |
ce m-am amuzat.
Acu' mai e ce mai e, dar iti dai seama cand o sa fie bebeii nascuti ? Sa vezi atunci distractie.
30+
iuliajurdi spune:
Madd,condoleante si fii tare!
Multumesc fetele pentru urarile de bun venit si pentru sfaturi!
Simcri mi-as dori sa fie asa cum presupui tu dar ma tem ca mcoca are dreptate,mai ales ca de ceva vreme s-au mai schimbat unele chestii pe la secu;
Offff,am fost si am vorbit la statiile de ambulanta din orasul meu,toti s-au oferit sa ma duca cu placere oriunde am nevoie dar...pe costul meu,secu nu mai ramburseaza oricum la ambulante,trebuie sa fiu internata ca sa-mi fie ambulanta rambursata;cam bizar avand in vedere ca am o complementara destul de puternica zic eu pentru care platesc de ma usuc,o sa sun la ei sa vad poate ramburseaza ceva;
Oricum speranta mea,in cazul in care nu va fi cezariana,este sa vina travaliul in weekend cand va fi sotul acasa;
Raspunsuri bizare de la moase primesc si eu si ma minunez,de la "sunteti cel mai complicat caz din cariera mea de 30 de ani" ,va dati seama cat ma incurajeaza cu expresia asta,la "vai,dar cum poate sotul sa plece tocmai acum cand dumneavoastra sunteti pe punctul de a naste?,trebuie sa fie cumplit pentru dumneavoastra,mai bine vb cu sotul sa-si ia concediu",(de parca ar fi dupa el)deci sunt infricosata nu incurajata!:)))))
Le raspund politicos ca atunci cand am decis sa ne stabilim aici ne-am asumat toate riscurile inclusiv acela de a-mi vedea sotul la o saptamana, dar doamnele(sunt doua care vin)la urmatoarea vizita isi reincep interogatoriul.
Multa sanatate la toate burticile si bebelusi cat mai mult la caldurica!