Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~43~

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Criulica nu stiu, nu l-am prea folosit, doar in talpa de 2 ori, pe net informatii nu am gasit.

33+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Flafi..pai eu ce sa zic ca am 9 in plus la 27 de sapt? Tu ai luat ff putin chiar..
Am si eu aparat din ala..dar stiam ca nu e indicat sa folosesti chestii care vibreaza in sarcina..

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Fetele am auzit de la o mamica ca a facut bagajul lui bebe pt spital astfel: a facut mai multe pungute si fiecare punguta continea: body+pantaloni+caciula+pampers+manusi, astfel incat cand venea asistenta sa ceara schimburi pentru bebe, ea nu trebuia sa scotoceasca prin valiza, ci ii dadea cate o sacosica din asta.
Nu vi se pare ok? Mie mi se pare genial, dar oare cate boccelute din astea tre sa fac?

happy 31 + cu Anda-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Si eu stiam la fel, ca nu sunt indicate in sarcina aparatele care vibreaza.

Ciulica... nu te ingrijora ca e mai dezvoltata cu o saptamana. Nici in burta si nici in afara copii nu cresc la fel.

Nici eu n-am vrut un copil gras... fiind alaptat (din belsug) Radu era mai pufos... n-avea faldurile alea din picturi, dar era mai rotunjor. Cand am inceput diversificarea (6 luni) aveam grija sa nu-i dau prea multe fainoase, paine deloc, cartofi si orez putin... obsesii din astea care s-au dovedit absolut inutile. Cand a inceput baiatul sa alerge... a slabit imediat, s-a subtiat. Acum daca il vezi gol zici ca e slab. Dar el nu e slab... e totul o fibra, genul inalt si atletic. (:))) sa-si laude cioara puiul)
Mai zice scoaca "vai ce slab e..." dar eu tot insist sa nu mai spuna asa ceva: este bine, obiceiurile sanatoase se invata acum.
Seara daca nu vrea nimic sa manance, nu insist... o gustare, un fruct si gata.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Am cautat mai mult se pare ca nu e ok pe burta , spate, fese , dar e ok la picioare, nu ajung vibratiile la bebe.

Hmm.. Ma duc sa vanez niste halva ...

33+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

E bine de stiut..cand or sa ma doara picioarele..sa il scot si eu la lumina..

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Criulica, bravo pentru Stokke! Sa-l conduceti cu placere! Am auzit ca e un carut chiar bun, fiabil etc. Au niste prieteni de familie si sunt incantati de el!
Cat despre kg lui bebe, de acord cu Paulinio! Nu te mai stresa pentru ca sunt sigura ca vei avea grija cum hranesti copilul astfel incat sa nu ii creezi probleme cu kg. Si eu am probleme cu kg mele si sunt convinsa ca ele vin (si) din copilarie ..in fineeee....

Flafi, si normal ca acum vreau si eu halva...mereu ma impingi in pacat...si atunci cu McDonald'sul . Glumesc, iti dai seama!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

Carmen1985, Criulica, Carmen333 - va multumesc pentru sfaturi! Am reusit aseara sa ma descurc ceva mai usor. O fi cauza -lipsa acuta de polenizare din ultima perioada?

Astia sunt raaaai!!! Cum sa nu-mi vina pofta de dulce? Clatite cu nuca de cocos, mango si sirop. Bine, ca eu vad clatitele doar cu finetti sau papanasii cu dulceata de afine si smantana.

Flafi, ii strici mamei planurile de distractie de Pasti? La noi era invatata trupa sa vina de Sf. Stefan. Rude, prieteni... se strangeau vreo 25-30 de oameni, incat de fiecare data i-am impartit pe ore si pe categorii, ca altfel nu aveam loc in casa. Anul acesta am zis PAAAASSSS! Am chemat doar familia la masa si atat!
De sarbatori la noi e alta dandana> se asteapta si ai mei si ai sotului sa ne ducem la ei la masa, ba daca s-ar putea sa mergem si la bunicii mei la tara si la matusa sotului... si ne plimbam ca tiganul cu cortul... ca sa nu-i suparam pe nici unul.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.nsd spune:

Lilly, apropo de plimbatul ca tiganul cu cortul. La noi in familie chiar asa e de sarbatori (adica Paste si Craciun).
Parintii mei sunt divortati (de cand aveam eu un anisor- doi; deh, erau f tineri si nu s-au inteles), recasatoriti fiecare si am frati din fiecare parte . Eu am ramas cu mama, dar tata s-a ocupat mereu de mine, iar acum cele 2 familii se inteleg f bine (mama vorbeste la tel cu sotia tatalui meu, mai ies toti patru in oras, jur se inteleg bine ).
Eh, si traseul nostru de sarbatori e urmatorul : mai intai mergem la mama (ca se supara daca nu mergem prima la ea), asta insemnand la ora 12, apoi mergem la socri (care stau la vreo 30 km de noi - in Breaza pentru cunoscatori) pe la ora 15 (ca ei atunci mananca de pranz), apoi seara mergem la tata (inapoi in Ploiesti) si a doua zi mai mergem si la bunicii sotului meu care stau la tara.

Un circ intreg. Eeeee.... da' se schimba foaia cand o veni bebelul. D'abia astept. Si am de gand sa incep cu Pastele asta cand n-o sa-mi mai plimb burtica pe la toate rudele, sau macar nu toate in aceeasi zi. Ca nu stiu de ce, dar si in familia mea si a sotului se considera "crima" mare daca nu iei masa in prima zi din sarbatoarea respectiva, iar mama e cea mai suparacioasa dintre toti - intr-un an n-a mai vorbit cu mine zile in sir ca nu am fost la ea in prima zi de Paste si mult timp dupa aia mi-a scos ochii (asta dupa ce o informasem ca ma duc a doua zi si a parut ok).

30+

Mergi la inceput

Si la mine e aiurea cu plimbarile pe la rude de sarbatori..Nu stiu cum o sa facem acum..Dupa ce ca o sa merg 300 km pana sa ajung in zona lor macar..Nu stiu cat o sa imi arda mie in luna 8-a de plimbari..Mi-e cam groaza..Mi-e si teama pe de-o parte de plecarile in luna asa mare..sper sa fiu ok totusi..

26+

Mergi la inceput