Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~43~

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturashhh spune:

Salutare burtici.Felicitari fetelor cu eco bune :).Una dintre fete spunea ca nu ia NoSpa, eu una nu prea mai pot sta fara el...am zilnic contractii dureroase si fara NoSpa si Utrogestan cred ca as naste.
Ieri am fost sa imi iau de la farmacie Utrogestanul si de cum intru prima replica a farmacistei "Doamna ce vi s-a lasat burta, aveti grija sa nu nasteti".N-o cunosteam pe individa si nici nu mai intrasem in farmacia aia pana ieri.Raspunsul meu a fost"Stiu, o cutie de Utrogestan 200"...Astept cu nerabdare sa ma vad cu OG-ul meu.Am inceput sa ma prind pe unde sta fii-mea si cam care-i pozitia.De fapt o vad si altii :).
Ma apuc sa mai citesc din urma caci vad ca ati avut spor la scris in 2 zile :)

+27 Ingrid Maria

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

Buburuzei mele ii place sa o mangai. Am observat ca daca imi mangai burtica intr-o parte, ea se gheia o pauzaste acolo.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Maddie, fetelor, eu nu ma deplasez nicaieri de sarbatorile astea (adica ma deplasez doar la mami, fara alte rude/neamuri etc.) din simplul motiv ca sunt gravida, am toane si am tot dreptul sa se faca exact asa cum vreau eu. Si gata!

Si le-am spus tuturor in fata chestia asta si ma astept ca ei sa isi fi spus in sinea lor..."ce femeie gravida nebuna" .

Plus ca la 8-9 luni de sarcina nu plec eu la Cucuietii din Deal sa ma apuce pe acolo vreo durere sau poate chiar nasterea si sa dau din colt in colt de disperare...

Fiti pragmatice si puneti piciorul de gravida in prag!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturashhh

Salutare burtici.Felicitari fetelor cu eco bune :).Una dintre fete spunea ca nu ia NoSpa, eu una nu prea mai pot sta fara el...am zilnic contractii dureroase si fara NoSpa si Utrogestan cred ca as naste.
Ieri am fost sa imi iau de la farmacie Utrogestanul si de cum intru prima replica a farmacistei "Doamna ce vi s-a lasat burta, aveti grija sa nu nasteti".N-o cunosteam pe individa si nici nu mai intrasem in farmacia aia pana ieri.Raspunsul meu a fost"Stiu, o cutie de Utrogestan 200"...Astept cu nerabdare sa ma vad cu OG-ul meu.Am inceput sa ma prind pe unde sta fii-mea si cam care-i pozitia.De fapt o vad si altii :).
Ma apuc sa mai citesc din urma caci vad ca ati avut spor la scris in 2 zile :)

+27 Ingrid Maria

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][/url]

Aoleu ce o bateam bine eu sunt rea de gura dupa ca pe moment nu am replici

Dar imi poti spune unde ai fost ca ma duc si o bat acum

28 + Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Legat de plecat - nici eu nu as vrea sa plec, nici la ai mei nu vroiam sa merg ( la 160 km ) dar pana la urma m-a convins sotul sa mergem sa stam la aer (sper sa fie calddddddd atunci ) si la rasfat de mama - desi si eu aveam problema asta cu plecatul departe in luna la 8-a.

Apoi m-am gandit ca as vrea sa vad si marea ( de la ai mei pana la mare nu mai este mult) asa ca poate poate o sa vad si marea .

Am noroc ca alte rebedenii nu am.

28 + Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

fluturashh pupici pt bb, sa stea la caldurica

Eu de Paste ma duc la mama la masa si apoi inapoi in pat (cel de acolo sau de acasa nu conteaza, daca al meu are chef de palavragit am unde sa ma odihnesc ) In cazul in care mergem la nas o sa fie mai scurta vizita ca nu stiu cat rezist pe canapea. Dar in rest, nici vorba de altceva

Acum vreo luna ma gandeam ce frumos s-ar lega 1 mai la mare cu pastele, dar ramane pe altadata

Baaai, m-a palit un somn, nu stiu cum sa rezist pana la 6 :( trebuie sa ajung si la dentist in seara asta. Vremea se aude ca va fi urata in weekend, cred ca o sa stau in pat la caldurica (la cum ma simt acum, cred ca as vrea sa dorm pana luni dimineata )

Stiti vreo applicatie pe telefon pentru lista de maternitate? :D

25+ Gabriel Luciano + Mikael Damian

Mergi la inceput

hmm hmm eu uitasem sa schimb semnatura

26+ Gabriel Luciano + Mikael Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.nsd spune:

Elyana, ai sa razi, dar eu chiar stiu o aplicatie pe telefon cu lista pt maternitate, lista pt camera copilului etc (o gramada de liste) si in plus ai informatii despre fiecare sapt de sarcina. E faina aplicatia. Se numeste "sarcina ta".

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea.nsd

Elyana, ai sa razi, dar eu chiar stiu o aplicatie pe telefon cu lista pt maternitate, lista pt camera copilului etc (o gramada de liste) si in plus ai informatii despre fiecare sapt de sarcina. E faina aplicatia. Se numeste "sarcina ta".

30+

atat caut la orice smartphone?
ca eu sunt cam dezortonata din fire si m-ar ajuta listele astea

29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea.nsd

30+

Sarumana! Eu cautam in engleza si gasisem lista de cumparaturi pt gravide (fructe, legume ) Acum o instalez

26+ Gabriel Luciano + Mikael Damian

Mergi la inceput