Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~43~
Raspunsuri - Pagina 17
cita_ralu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paulinio Ralu... de cand sunteti acasa ii tot spui si ii spui ca sa-ti faca masaj la glezne. Al meu e cu scarpinatul... si asa ma enerveaza cand ma pune sa il scarpin dupa ce ne-am bagat in pat... il inteleg pe sotul tau... deja intri intr-o stare de somnolenta, te gandesti la relaxare... spune-i din timp ca sa stie ca mai are ceva de facut. Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 31+ |
Pai eu tot ii spun dar asta parca este singurul lucru cu care nu ma intelege de parca ar fi doar un moft, aseara ma apucasera crizele ca nu mai puteam de durere si imi facusem baie si ma chinuisem singura sa ma masez deh mai marege cate o "criza" hormonala de gravi
28 + Matei Gabriel
raluca1109 spune:
citat din mesajul lui criulica Buna dimineata, Facem o intalnire destinata mamelor noastre? Se pare ca sunt unele deosebite. La mine se greseste prin lipsa de diplomatie si unele intrebari aiurea...Le lasam pe ele sa schimbe impresii, asa ca intre viitoare bunici Am fost si noi la eco ieri, mai mult pentru o sedinta foto, ma bucur ca toate lucrurile sunt la locul lor dar simt o manipulare a dosctoritei catre cezariana, sper doar sa fie doar o impresie pentru ca i-am spus clar ca daca nu-s probleme medicale vreau nastere naturala!!! Am comandat si noi carucior cu toate cele incluse, scoica si landou si am primit si un marsupiu, am mai gasit si un patut miiic care sa se potriveasca in spatiul actual si cam atat la capitolul achizitii. O sa mai dau comanda pe amazon uk de restul si ne relaxam in asteptarea lui bebe. Am citit ca din saptamana 30 bebele isi insuseste programul mamei, doarme si mananca in acelasi timp. Asa ca gata cu adormitul la ore tarzii din noapte si mancatul aiurea. O educ din viata intrauterina. Eu sunt o mare somnoroasa si as fi tare fericita sa am un copil care sa doarma noaptea! Sa avem o zi frumoasa! 29+ |
Neata!
Sunt de acord cu intalnirea mamelor. Mama ma innebuneste sa ii fac lucrarea de licenta apoi isi aminteste de nunta-botez ca sa nu o pun la masa decat cu rudele ei, si tot felul de aberatii de imi face capul calendar.
Criulica, asta cu programul, cred ca e relativ, bebe se zbenguie si dupa ce adorm eu, ca imi zice sotul, el adormind in urma mea, pune mana pe burtica si o simte, eu deja m-am obisnuit si pot sa dorm in voie si dimineata se trezeste inaintea mea sau mai bine zis imi da trezirea.
Am fost la cosmetica sa ma pensez si am iesit transpirata de acolo, de la mirosurile din salon-ceara, fixativ- si de la pozitie...parca nu se mai termina.
Sa treaca zilele astea urate!
Raluca
S 34+ Miruna-Maria
Elyana spune:
citat din mesajul lui flory_blanca Neata! Cred ca e ceva in atmosfera de ne plangem toate ca nu mai putem de foame. De abia astept sa apara fructele, mai ales ciresele. Elyana imi dai te rog si mie linkul din UK de unde iti comanzi caruciorul? 23+ Mami de fetita frumusica foc! 29.04.2010 MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot |
http://www.rainbowprams.com/
De aici vreau sa il iau, astept sa imi raspunda la mail sa imi spuna cat ma costa transportul, daca se incadreaza in banii pe care i-as da in romania il iau de acolo :D
25+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
Hellie spune:
Buna fetele!
Multumesc pentru felicitarile la adresa cireselului!
Ma abtin sa comentez "doleantele" mamei lui Flafi.
Ai mei parinti/rude/neamuri etc stiu clar ca eu nu agreez musafiri decat in cazuri de urgenta (de exemplu, daca vreunul din neam are vreo programare la doctor aici la bucuresti si nu mai are timp sa prinda microbuzul inapoi spre localitatea lui de bastina, etc.). Eu mi-am exprimat clar aceasta optiune de fata cu neamurile, ca altfel nu se poate.
Pur si simplu nu sunt genul de persoana care agreaza musafiri gramada in casa. In schimb ii scot de cate ori am ocazia la restaurant (la asta nu ma dau inapoi). Eu cred ca asta mi se trage tot de cand eram fata mare la mama acasa: ai mei au fost intodeauna genul "strangator" de musafiri pentru ca stau la casa cu curte etc, si tot neamul vine la ei de craciun sau paste...si normal ca dupa ce pleca turma de oameni ramaneam eu cu mami si sor'mea sa strangem ramasitele razboiului...crunte amintiri...dureros de mult dura toata operatiunea asta. Deci de aia eu nu vreau turme de oameni in casa.
Criu, ma bucur tare ca ai gasit patutul ideal (da si tu un link sa se bucure si ochiul nostru) si carucior (la feeelll...sari cu linkul).
Flafi, iti doresc ZEN din plin!!!
27+
Madd11ee spune:
Neata, fetelor! Vin si eu cu cafeluta mea..Oare dupa ce nasc voi avea voie sa beau?! Ca sincer..nu stiu ce o sa fac fara ea..
Hellie, bine ca ne-ai scris..te dadeam disparuta.. Ma bucur ca dulcicul tau e bine..si a crescut mariceel..Eu am eco pe 27..sunt tare curioasa cum a evoluat, mai ales ca al meu era mai mic pana acum decat dpn.. Si apropo de pozitie..si al meu sta altfel..simt loviturile mult mai sus..sunt tare curioasa cum e asezat..Chiar azi cred ca a ajuns pe la ficat cu ceva..ca m-a usturat tare..
Imi place tare noua burticuta..sunt convinsa ca o sa explodeze de acum incolo..mai ales ca o vad ca se mareste de la o zi la alta.. O sa pun poze pe picasa..sper astazi..
Flafi, m-ai amuzat maxim cu mama ta..A mea nu e asa..In schimb, soacra mai are cate o replica de genul.. Ea chiar nu le face cu intentie, m-am obisnuit cu ea..Acum ma amuza..dar ce-i drept..I-am zis sotului ca in prima luna dupa nastere nu as vrea sa stea prea mult pe la noi..Ca s-ar putea sa ma enerveze tare atunci Pana si el a recunoscut ca mai bine mama decat maica-sa..
Andreea, si eu zic sa stai linistita..Nu or sa fie probleme..Ai grija mai multa de tine...
Carmen, stai linistita..bebe e bine..e doar mai somnoros in ultima vreme..
Ralu, asa sunt barbatii..mai comozi..si eu daca il pun pe al meu sa imi faca masaj..mai stramba din nas..daca ii zic seara tarziu, nu imi face..doar pana in ora 8 e disponibil.. aia e..sunt ai nostri..
Legat de foame..eu nu stiu ce sa zic..Vad ca in ultima vreme mananc mai mult dimineata si pe zi..dar de pe la 3-4 nu mai mananc nimic..sau poate cel mult fructe.. Ca si greutate..ma speriasem ca ajunsesem de la 22 de sapt la 8-9 kg in plus..Vad ca acum la 27 tot atatea am..mai ajung cateodata la 10 in plus..poate de la apa pe care o retin uneori.. asta e bine..sper macar pana la 30 de saptamani sa stau la greutatea asta..
Am citit zilele astea povesti atat de groaznice din spitalele din Ro..incat ma infioara..Un motiv in plus sa aleg nasterea la privat..sper sa fie ok..
Off..inca astept sa imi iasa rezultatele de la anti-d..stau si eu cu emotii..tare mi-ar placea sa iasa negativ..
Gata..ca m-am intins prea mult..Va pup si aveti grija de voi!
26+
Kabecka spune:
Hello fetele,
Vin si eu repede la cafeluta, nici eu nu stiu ce as face fara ea dimineata. Sunt dependenta.
Madd, eu am baut la primul bebe, dar am redus cantitatea, o perioada am baut din aceea decofenizata care nu mi-a placut....
Apropo de alaptare, f utile sfaturile. Si eu vreau sa combin experinta avuta cu ce mai citesc acum si sper sa fie ok.
Eu de exemplu, voi avea mare grija la lactate. Radu a avut o alergie la laptele de vaca de care nu mi-am dat seama imediat...
Hellie, felicitari pt bebe grasunel!
Pfiu, si eu abia astept sa ajung la eco, saptamana viitoare. A mea iesea mereu la fel ca DPN-ul la masuratori, 1 data a iesit un pic mai mica.
Flafi, nu-mi vine sa cred ce planuri facea mama ta...ce ciudat mi se pare...
Eu nu am probleme cu ai mei, sunt ok amandoi, doar ca mi-as dori ca mama sa ma poata ajuta mai mult uneori.Ea inca munceste si cand aud pe la altii cat de ajutati sunt de parinti, ma oftic. Pe de alta parte e mai bine sa te descurci singur ca mai apoi sa nu-ti reproseze nimeni nimic.
Soacra n-amAm scapat.
De cantarit nu am mai facut-o de vreo 2 saptamani cred. N-am chef pt ca am bagat dulciuri multe in ultima vreme si cine stie cum stric cantarul.
Sa stiti ca si mie mi se mai intareste burta, mai ales cand merg repede pe strada sau schimb brusc pozitia. Dar trece repede...
Ekyana, sa ne zici si noua cat e transportul.
Fetelor, va pup pe toate. Sper sa mai revin
criulica spune:
Hellie, am facut o aroganta cu caruciorul. Daca la inceput eram amandoi foarte fermi pe pozitie ca nu vom investi in asa ceva, acum parca nu mai conteaza. Am luat modelul stokke xplory pe bleu marin dar umbreluta de soare i-am luat-o in culoarea caruciorului tau( e culoarea mea prefereta, se mai asorteaza si cu masina). Nu am gasit pe net modelul de patut, e din acela de voiaj cu compartiment special pentru bebelusi. Dupa ce ma mut si are camera ei il pot folosi in deplasari sau la relocarea temporara la mama. Are doar 60 cm latime
Lucruri nu ii iau in primele luni, am de la o prietena f muuulte, in afara de cateva body-uri si un costumas de iesire din spital.
Doctorita la eco mi-a spus ca e mai dezvoltata cu o sapt fata de data ecografica, a insistat ca e de bine, ca nu toti copii se dezvolta identic. Asta inseamna ca va fi grasa? Nu imi plac deloc copii grasi . Si nici nu as vrea sa ii dezvolt sau sa ii induc fobiile mele in legatura cu kilogramele( v-ati dat seama ca am o problema aici).
29+
flafi spune:
am pierdut ce scrisesem.
http://www.distrimall.ro/Sanatate/Aparate-pentru-masaj/Aparat-masaj-Relax---Tone-Spin/ pt masaj soacra-mea mi-a luat asta, ca sa nu ma mai milogesc la sot.
33+ cu Vlad Alexandru
criulica spune:
citat din mesajul lui flafi am pierdut ce scrisesem. http://www.distrimall.ro/Sanatate/Aparate-pentru-masaj/Aparat-masaj-Relax---Tone-Spin/ pt masaj soacra-mea mi-a luat asta, ca sa nu ma mai milogesc la sot. 33+ cu Vlad Alexandru |
Ai voie sa folosesti aparate din astea in sarcina? Mai bine intreaba medicul. Nu te supara, imi dau cu parerea din auzite.
29+
flafi spune:
Referitor la mama sunt de mult imunizata
Foamea asta e oribila, pana la 27 s pusesem 3 kg, de atunci am mai pus 4, in ultimul timp am inceput sa pun cel mai mult...
De ieri mananc in continuu cartofi copti cu unt si salata verde , iar acum imi trebuie halva
33+ cu Vlad Alexandru