Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~43~
Raspunsuri - Pagina 16
DenyAnd spune:
Ma bag inapoi la somn ca nu mai pot.
O avea si a mea puseu de crestere, ca pe langa dulciuri pap si cam multa mancare, dupa aia cad obosita la nani.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
30+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
paulinio spune:
Flafi, e culmea mama ta! Cum sa-ti faca program in perioada nasterii? Pai o sa fii varza si inainte si dupa nastere, numai de oameni in casa n-o sa-ti arda (cu sau fara mancare).
Si al meu ma lua aseara "noi ce facem de Pasti?". Pai cum ce facem... copil :d. DAca ecografic data nasterii e 12 mai... ce crezi ca fac pe 5-6 mai? O sa stau cuminte acasa...Incredibil unii. Ca de altfel nu se omoara cu plecatul si cu vizitele, trag eu de el de obicei... nu stiu ce-i veni acum.
DEny, esti sigura ca pastele e pe 31 martie? Pastele catolic? Mie se pare foarte mare diferenta intre cel catolic si cel ortodox... de obicei cel catolic e cu o saptamana mai devreme...sa nu fie o confuzie la mijloc.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 31+
paulinio spune:
Am cautat pe internet si asa este, anul asta pastele catolic e pe 31 martie. ce ciudat...
Elyana spune:
Neata! Mi-e frica de avertizarea de vant, o sa se faca frig iar..
Am cerut acum vreo luna notitele de la ambasada, aseara le-am primit si am observat ca tot ce s-a intamplat intre februarie si august e ambiguu, fiindca ei au recreat dosarul, primul fiind facut gresit de catre ei in categoria "casatoriti" Culmea e ca l-au refacut tot gresit, insa de cand au descoperit a doua greseala, in noiembrie, nu s-au mai atins de el
carmen, o fi ceva in atmosfera ca si locatarul meu din dreapta e lenes de ieri
Deny felicitari pentru eco cat despre vizita in Romania, mai bine o amani decat sa ai probleme
flafi Tare mama ta poate e modul ei de a-ti cere sa fiti impreuna dar m-a amuzat partea cu tatal tau
Am o fooooame, am mancat cereale cu lapte de dimineata, apoi bulgarasi de branza si tot as manca, bine ca nu mai am ce, in afara de o portocala
25+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
cita_ralu spune:
Buna dimineata,
Chiar daca afara este urat urat noi suntem burtici frumoase si cu bebei frumosi la caldurica asa ca suntem ok nu?
Noi suntem bine, aseara am tras un pui de plans ca am niste glezne monstru si ma tot rog de sot sa ma maseze dar el emreu zice pai dc imi zici seara ca ma bag la somn, pai cand sa-i zic? Cand venim de la servici . Ma uit la glezene si nu-mi vine sa cred... ma si dor f tare, noaptea este o aventura cu toate durerile posibile si imposibile dar asta este ... pt bebe .
duduta190578 sanatate maxima
Hellie felicitari pt buburuz
Va sa avem o zi furmoasa in ciuda vremii
28 + Matei Gabriel
flory_blanca spune:
Neata!
Cred ca e ceva in atmosfera de ne plangem toate ca nu mai putem de foame. De abia astept sa apara fructele, mai ales ciresele.
Elyana imi dai te rog si mie linkul din UK de unde iti comanzi caruciorul?
23+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
paulinio spune:
Ralu... de cand sunteti acasa ii tot spui si ii spui ca sa-ti faca masaj la glezne.
Al meu e cu scarpinatul... si asa ma enerveaza cand ma pune sa il scarpin dupa ce ne-am bagat in pat... il inteleg pe sotul tau... deja intri intr-o stare de somnolenta, te gandesti la relaxare... spune-i din timp ca sa stie ca mai are ceva de facut.
andreea.nsd spune:
Neata, fetelor !
Am citit ieri ca pe cateva mamici le doare burtica si li se intareste. Eu am alte dureri si eram curioasa daca mai are cineva ca mine: ma apuca seara, de obicei, cand stau lungita si ma uit la televizor. Ma doare destul de rau in zona inghinala, dar - cum sa va explic - ma dor oasele de la articulatia din zona inghinala. Am citit pe net ca se numeste articulatie coxo-femurala si "imbina" osul femurului cu osul bazinului. Sau cel putin asa am inteles eu.
Am intrebat dr. si cica ar fi normal, ca bazinul se pregateste de nastere (deh !, bazinul meu nu stie ca fac cezariana ) si d'aia ar durea. In plus, am obs ca mai rau ma doare cand ma agit mai mult in ziua respectiva. Si ieri chiar am avut de rezolvat niste treburi in oras si am "alergat" vreo 2 ore. Problema nu e ca 2 ore am stat pe drumuri (ca daca eram la shopping nu ma mai durea nimic ), dar m-am si grabit, ca ba mi-am lasat rand la o coada sa depun niste acte, ba am fugit ca m-a prins ploaia si tot asa.
Acum m-am trezit bine mersi, dar ieri seara ma simteam intepenita la propriu (d'abia mergeam in drum spre baie ).
Deci, sunt curioasa daca s-au mai confruntat si alte mamici cu dureri de genul asta.
A! Si mai citeam de nr de kg luate pe parcursul sarcinii. Pai eu am luat pana acum 14 si mai am 8-9 sapt pana nasc, deci cred ca mai pun.
Va
30+
criulica spune:
Buna dimineata,
Facem o intalnire destinata mamelor noastre? Se pare ca sunt unele deosebite. La mine se greseste prin lipsa de diplomatie si unele intrebari aiurea...Le lasam pe ele sa schimbe impresii, asa ca intre viitoare bunici
Am fost si noi la eco ieri, mai mult pentru o sedinta foto, ma bucur ca toate lucrurile sunt la locul lor dar simt o manipulare a dosctoritei catre cezariana, sper doar sa fie doar o impresie pentru ca i-am spus clar ca daca nu-s probleme medicale vreau nastere naturala!!!
Am comandat si noi carucior cu toate cele incluse, scoica si landou si am primit si un marsupiu, am mai gasit si un patut miiic care sa se potriveasca in spatiul actual si cam atat la capitolul achizitii. O sa mai dau comanda pe amazon uk de restul si ne relaxam in asteptarea lui bebe.
Am citit ca din saptamana 30 bebele isi insuseste programul mamei, doarme si mananca in acelasi timp. Asa ca gata cu adormitul la ore tarzii din noapte si mancatul aiurea. O educ din viata intrauterina. Eu sunt o mare somnoroasa si as fi tare fericita sa am un copil care sa doarma noaptea!
Sa avem o zi frumoasa!
29+
criulica spune:
Vicky, multumim de sfaturile de alaptat!
Le-am salvat pe telefon sa le am la indemana
29+