Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~43~

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

Mihaela, si mie imi este somn. Probabil si vremea mohorata e de vina.
Incearca sa nu o mai ridici pe cea mica. Eventual stai jos si o tii asa in brate. Mie mi se intareste burtica cand car ceva greu. Este suficient sa fac cativa pasi cu o plasuta cu un kg de mere si simt ca respir mai greu si ca se face burtica pietroi. Isi revine repede si nu ma doare, dar mai bine evit.

Bubu_ruza am observat si eu ca avem aceeasi data de nastere. Eu sunt mai "baba" ca tine, totusi.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Bifez si eu intarirea burtii la mers .de carat greutati nu poate fi vorba....abia ma car pe mine. ne mandrim cu 10 kg in plus :d. Dureri in partea de jos a burtii am si eu. cand ma doare iau un nospa.azi plec la ora 16.00 de la birou pt ca simt nevoia acuta de odihna.o sa merg direct la somn ( pe ploaia asta o sa se prinda perfect :d)
Despre alaptat...nu am ce sa spun , stiu doar din ce am citit...presupun ca e o diferenta mare intre teorie si practica.mai citesc de la buburuze, bagam la cap si cand vine bebe vedem ce iese :).
Eu la cumparaturi cred k ma opresc sambata. mai avem de luat o canapea pt camera lui bebe si cateva scutece de finet. cred k am luat suficient pt inceput. Nu cred k e cazul sa va panicati - fetele care nu ati cumparat pana acum. Eu am explicat ca nu vreau sa-mi stresez sotul cu cumparaturi. As fi multumita sa stiu ca se descurca cu biroul :)
Mi-a iesit rezultatul de la streptococul de tip B - absent.
Acum trebuie sa ne intepam pt analizele uzuale de sange - astept inceputul lunii - poate reusesc sa le fac gratuite.
Felicitari mamelor care au avut curajul si forta de a face mai mult de 2 copii. eu sunt la primul si deja ....am obosit :D
Felicitari si fetelor cu rezultate bune la eco. abia astept sa-mi vad si eu sufletelul pe care deja simt ca il iubesc ff mult. Imi incep dimineata mangaindu-ma pe burtik, iar Rares impinge si el o manutza....pare ceva atat de ireal.
Gata, nu ma mai intind la vorba. Va si va urez sa treceti cu bine peste aceasta zi posomorata.

28+
Rares Bogdan

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Despre alaptat ,fiecare va vedea la fata locului dupa cat lapte produce ,din a 3 a zi incepe furia laptelui si atunci sanul trebuie golit ,bebele e mic si daca mai are si icter(cum a spus paulinio) suge f putin si doarme cam 3-4 ore.Ai mei asa au facut la inceput ,ajunsesem sa-i trezesc ca sa scap de tensiunea din sani ,pana am pus pompa in functiune , productia s-a reglat cam la 3 luni ,atunci nu am mai folosit pompa.
Stateam nebauta(cea ce este ff greu ca atunci cand alaptezi ti se face sete mare) si nemancata si cu foi de varza pe sani ca sa nu mai produc lapte dar pana nu scoteam laptele nu ma usuram.
Cred ca pentru inceput nu ar trebui consumate lichide in exces ,pana vedeti cat produceti.
Despre ragait ,Ana nu vroia si pace,oricat ma chinuiam eu ,in schimb Dragos imediat ce-l luam de la san incepea.Poate si din cauza asta Ana a avut colici pana la 5 luni si Dragos nu a avut decat o zi.
Astazi am experimentat niste contractii urate rau ,s-au manifestat cand mergeam pe jos ,cu toate ca eram la pas incet ,a trebuit sa ma opresc de o mie de ori .
Mihaela dupa cum vezi si eu experimentez contractii din acestea la greu ,nici eu nu am mai luat no-spa dar azi am luat 2 ,ca ma speriasem.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum32+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeatnc spune:

Buna fetelor!
Cu toate ca nu am mai postat nimic, sa stiti ca v-am urmarit zilnic. Ma bucur ca toata lumea este bine.
Eu luni am avut control. Inainte de asta, am avut parte de cateva dureri groaznice, ca tot nu stiam eu cum sunt contractiile..:(
Am ajuns la dr, abdomenul era incordat tot, mi-a facut ecografie, fetita are 1200g, era cu capul in jos. Apoi m-a urcat pe masa sa-mi verifice colul care era inchis dar dr simtea ft bine capul copilului.
Concluzia: 3sapt repaus, nu mai am voie la servici si tratament cu Utrogestan si antispastice.
Asadar am parte de un uter reactiv de toata frumusetea...
Nu stiu insa de la ce, pana acum nu au fost probleme.
Acum ma simt mai bine, nu ma mai doare, se mai strange din cand in cand dar ce ma deranjeaza este ca o simt ft jos si nu vrea deloc sa urce...placenta e fundica anterioara deci nu e joasa..
Cred ca de la eco de 22 sapt sta cu capul in jos? oare se mai intoarce acum? fac 30 de sapt duminica... Sunt speriata ca stiu ca este asa de jos cu capul.
Sper ca nu v-am plictisit!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui simcri
Cu arsurile deja am ajuns la disperare, remediul care functioneaza este post negru de la 6-7 seara fara baut, fara mancat, dimineata mi-e foarte sete, dar macar nu mai dorm in fund.

Saracuta de tine! Si nu mori de foame? Si daca manaci ceva lejer, gen o salata, tot la fel este? Am mai avut si eu arsuri, muream fara Rennie , acum parca subt mai bine.

32+
Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Andreeatnc eu am inteles ca dr ti-a zis pauza servici, dar ti s-a parut ingrijorat ca e joasa sarcina sau te-ai panicat tu?

happy 31 + cu Anda-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Andreea nu cred ca se mai ridica bebe la 30 saptamani ,o simti jos pentru ca sta cu capul acolo si apasa pe col.
Incearca sa stai cat mai linistita si sa iei tratamentul prescris ,stai la pat cat mai des .

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum32+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliajurdi spune:

mcoca,sa speram ca o sa-mi revin dupa nastere si o sa fiu mult mai activa,stiu ca francezii sunt saritori dar...pe mine in ultimul an nu m-au vazut la fata :)))
Am prieteni francezi din sud care ma suna zilnic sa vada cum sunt si dupa parerea mea chiar sunt prieteni adevarati,anul trecut dupa operatia mea veneu zilnic la mine sa vada cum ma simt si daca am nevoie de ceva.Ei,acum am si aici vreo trei familii la care as putea apela in caz de urgenta dar eu sunt mai bataioasa asa si nu-mi place sa apelez daca relatiile nu sunt destul de bine sudate;(am si eu pasarelele mele ca tot omul)
Da Simcri,ai dreptate doar ca acum ma invart putin intr-un cerc vicios,sper sa reusesc sa-l sparg,importanti acum suntem eu si bebelina.
Dregele mele,eu mi-am facut toate cumparaturile,absolut toate! Am prins in ianuarie reducerile si am facut stocuri cu tot necesarul pana la 6 luni si in plus am prins produse Petit Bateau si Sucre d'Orge la preturi super bune,mai bune chiar decat la C&A,kiabi sau H&M. Apoi am comandat pe internet de la "Lesbebesdesabine"de la trio pentru care am primit cadou un balansoar pana la patut,salteluta,tur de pat,etc;in plus pentru toate produsele de puericultura marca Chicco pana in iunie se ramburseaza 50% din valoare,pana la maxim 100 de euro,deci platesti 200 din care site-ul iti face deja reducere(depinde de valoarea cumparaturilor,eu am avut reducere de 15%)de 5,10 sau 15% si in plus in maxim 8 saptamani vi se ramburseaza 100 de euro. Plus ca au o oferta super buna si la jucariile Chicco.Iar ceea ce mi se pare super interesant este ca putem plati in patru rate;
Macar din punctul asta de vedere nu-mi fac griji,am bagajele la usa in permanenta deci asteptam cu nerabdare momentul; <3
Mult succes la cumparaturi si multa liniste!
Pupici!

Octavian 09/12/1995
Sarah 34+

Mergi la inceput

Iris, sincer mi s-a parut ingrijorata dr, adica a fost destul de ferma cu repausul si cu tratamentul. nu mi-a zis dar cred ca s-a scurtat si colul, daca ii simtea capul asa de bine...

Mergi la inceput

Vio, asa cred si eu ca nu isi mai schimba pozitia...
Imi sta pe suflet chestia asta, ca e prea joasa si sa nu se deschida colul. iau tratamentul si stau in pat cat de mult pot, ce sa fac?!

Mergi la inceput