Stelute de iulie-august 2013 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Maria eu nu am profitat de nimic din drepturile de gravida pana acum. Ma consider in putere sau cred ca sunt mai fraiera.
Fetelor voi mai beti nospa?? Eu daca nu beau macar 1/zi stau cu burta bolovan de dimineata pana seara.
Beau 1-2/ zi , cand e cazul. Va mai zis medicul ceva? nu ne face rau, nu?

Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Delia, tu nu intelegi cum ai luat brusc, eu nu inteleg de la ce am luat atat...tot pe-acolo suntem Burtica in sine este adorabila. Si eu o iubesc pe a mea! Dar ar fi dragut sa fie numai ea si restul sa fie ca inainte

Ti-am vazut pisica pe FB. Este mortala!!!

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Ele, eu chiar luni am fost la dr. Si i-am spus ca iau no-spa (dar pastile de 40) cate 3/zi in mod constant. Le iau la intervale aproximativ egale, astfel incat sa imi relaxeze uterul cat mai mult. Nici nu mai astept durerea. Oricum daca ma duc peste ora la care iau de obicei o pastila deja incepe sa ma doara. Mi-a zis ca f bine fac. Dar adevarul e ca oricum ma mai doare din cand in cand si foarte rar se intareste....

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Buna dimineata!

Am facut si noi ochi. Savuram cafeluta de dimineata si lecturam ca am ramas in urma cu cititul pe aici. Aseara am picat ca beata am dormit toata seara ieri.
Daca va cantareste medicul nu o faceti si voi acasa. Din pacate al meu nu are cantar acolo si ma intreaba pe mine . Si mie mi-e groaza sa ma urc pe cantar o data pe luna ca ma apuca pandaliile asa ca prefer saptamanal ca pare ca sunt mai putine .
Paula Alina ma bucur ca v-ati stabilizat si s-au calmat lucrurile si la cantarul vostru.
E drept ca e de standarde ..eu nu mi-am atins niciodata varfurile picioarelor fara sa imi iau avant ..le ating o secunda apoi sar la loc in pozitie de drepti! Si asta in zilele mele bune ...acum nici nu m-as gandi sa incerc mai ales de cand cu durerile de dansa.
Eu am iama in frigider zilele astea si am scapat ca "vaca in lucerna" ... nu m-am mai oprit astept cu "drag" ziua de sambata . Dar si burtoiul a mai facut un pas inainte

Tensiune am luat-o ieri dupa ce am mancat si am baut cafeaua si era 112 cu 69. Exista o perioada anume cand ar trebui sa o iau sau oricand e bine ?

Ele cum merge cu exercitiile? Eu de cand am dormit cu perna aia intre picioare ma doare de ma urc pe pereti nu ma mai lasa durerea cu cu tot cu ex

24+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ama intr-adevar iau de 80. Si la fel ca tine, la ora fixa beam unul si nu aveam pb cu burtica o mare parte din zi.
Dar citisem ca la cineva a recomandat medicul sa ia numai la nevoie. Eu am zilnic nevoie.

Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Buna dimineata!
Ama, ce simpatica esti!!! Nu poti sa-ti ajungi talpile din sezut??? Indoaie picioarele... La orice se poate gasi o rezolvare . Sper ac esti mai bine azi!

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Nu mai vorbesc de kg... nu conteaza cate depui ci conteaza cum arati, iar noi aratam al dracului de bine, nu??? Sa ma contrazica cineva!

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Ele, dr. mea mi-a spus sa nu imi lipseasca din geanta no-spa. Eu tot de 80 mg am luat, chiar si 3/zi pt. ca aveam mereu burtica intarita. Mi-a spus sa nu stau cun nici un fel de durere in zona burticii, pt. ca no-spa nu are ce rau sa faca. Daca ti se pare ca iei prea multe pe zi, poti sa alternezi si cu uscosin supozitoare. Eu le luam concomitent ca sa ma lase durerea. Acum iau f. rar, doar cand ma doare si asta se intampla poate la 2 saptamani.
Ama, am retinut. Merg si il caut pe magazin si va spun ce am vazut. Deocamdata nu am plecat, ma uit la "Tanar", ca ieri am pierdut episodul

17+ "Bubu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mie mi-a zis dr ca doar daca se intareste burta in jumatatea inferioara e contractie, daca e sus, asa cum mi se intarea mie, mai mult ca sigur era vb de balonare, care poate da si dureri

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Am rasfoit albumele..
Mocanita, ti-am admirat pozele ce pui dragalas ai! Asa mama, asa copil
Betty, superbe lalele, abia astept sa infloreasca si ale mele, am un grup de vreo 30 lalele, soiuri diferite. Din pacate, nu prea am spatiu verde pt flori, la noi s-a betonat mare parte din curte.
Fetelor, sunteti foarte frumoase toate, mai ales acum, in perioada asta minunata, toate radiati, parca sunteti niste flori primavara!
Astazi chiar e o zi minunata, insorita si calduroasa!

20 + Alexandru
Laura

Mergi la inceput