Stelute de iulie-august 2013 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui MariaBcf

Fetelor voi va-ti folosit de cele 16 ore libere lunar pt consultatii medicale?

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
17+
Cand mergeam la serviciu, mai plecam pt analize, sau la doctori din timpul programului, dar nu aveam cum sa le folosesc toate, nu stiu daca am folosit 3 ore pe luna.
Acuma sunt accasa definitiv.

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Parca azi merge cineva la morfo...nu mai stiu cine
Multa bafta
Si eu azi la ora 19:30 merg la un control si-l vad pe bebe

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Neata!
Ama, pe mine toata lumea ma roaga sa nu ma deranjez sa ma descalt. Nu-si da nimeni seama ce mandrie e pe capul meu ca inca mai pot.
Eu am verificat tensiunea si cantarul ieri si sunt extrem de mandra de mine. 11 cu 6 si zero retentie de lichid de cca 2 saptamani bune. Iar dimineata cantarul arata 81.4. S-a stabilizat in jur de greutatea asta de aproape o luna desi burta creste ca schimb periodic nasturelul la elasticul de la pantaloni. Se pare ca retentia de apa a fost enorma. imi aduc aminte ca apasam cu degetul pe piele si ramanea urma. Traiasca limitarea la sare si temperatura mai scazuta de cand m-am mutat de la 1 la parter. Altfel ma uit in oglinda dimineata. Asa ca, dupa cum vezi.. fiecare se bucura dupa standardele si posibilitatile proprii. b Alexandrei... noi care am luat startul cu handicap la kile ce sa mai zicem?

Alina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Delia, multumesc!

Paula Bine ca nu fac baie cu apa in cada

Andra, bine ne faci! Numai ca eu nu m-am cantarit. Ma cantaresc f rar cand mai apuc pe la ai mei pt ca acasa nu am cantar (ar fi teroare ). M-a pocnit depresia pur si simplu... Imi place sa cred ca au topait hormonii mai tare

Maria, eu nu am folosit. La morfologii mi-am luat cate o zi libera din CO si cand am nevoie de plecat mai devreme sau cateva ore ma invoiesc direct la sef. Si mereu ma intelege, dragul de el

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

'neata burtici!
Eu va invit la un castronel cu kiwi!
Andra, Dana, Bubulina sa veniti cu vesti de la foarte bune in sus!
Ama norocul tau ca aseara nu am citit, ca in doi pasi eram la tine, pt. bataita, la indicatiile fetelor! Pai Eva ce parere are ca va avea o mamica "plangacioasa"?
Azi nu am chef sa ma duc la serviciu, e prea frumos afara, asa ca plec langa sa ma plimb, prin oras. Poate trec si pe la magazin, pe la Obor, sa vad ce au de bebelusi.
Eu nu prea ma mai inteleg cu Bubu in privinta somnului. Am impresia ca nu doarme deloc ziua, ma tine numai in suturi. Oare si cand doarme areu niste reflexe si il simt? Mi se pare ca e hiperactiv.
Si ca sa raman intr-o nota muzicala, va pun si eu un link cu o melodie neaosa, superba, de care eu sunt indragostita maxim:
http://www.trilulilu.ro/muzica-diverse/ciprian-porumbescu-balada

17+ "Bubu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Si la mine tonusul e super azi... ce face soarele din om. Suntem fiinte fotosensibile vorba cuiva.
Cred ca dau o raita prin targ... ma duc sa iau catelului un ham si o lesa cu opritor si cred ca merg si la tuns si pensat nitelus ca n-are ce sa strice. Maine plecam scurt pe la bunici si ne intoarcem duminica. Taman la tzanc sa-i decimam bunicului tortul de ziua lui.

Alina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Maria, eu m-am mai invoit sa ma duc la dr, dar in general imi fac programarile inafara programului de lucru. Sa zic asa o medie, am folisit maxim 2 ore de invoire pe luna.

Andra22+si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui MariaBcf

Fetelor voi va-ti folosit de cele 16 ore libere lunar pt consultatii medicale?

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
17+

Maria, eu am profitat la maximum de astea 16 ore, le-am luat in fiecare luna

Roxana, +18 si Toma, 07.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Neatza fetele,

Ama, si pe mine ma sperie kg astea, dar tb sa ne obisnuim La mine problema e ca am "crescut" prea repede si efectiv nu imi recunosc corpul cand ma uit in oglindaa E foarte ciudata senzatia, inainte sa ma uit am impresia ca o sa ma vad ca inainte si dupa aia bang ma loveste imaginea asta cu kg in plus si ma apuca nervii..dar dupa aia ma asez in profil, imi admir burtica si e mult mai bine

Bobitza, am masurat body-ul 3M, are 36 cm de la umar pana la marginea infeioara, ceea ce corespunde la dimensiunile de 3 luni, deci nu e mare.

Aseara dupa ce am masurat body-ul, am imbracat pisica cu el si ne-am distrat toata seara pe seama ei :)))) Ii place foarte mult sa stea imbracata, si mie nu mai zic Am pus-o inclusiv in perna pt alaptat, era mortala O sa pun poze mai tz

Ma uitam seara pe Fb si am vazut ce diriga iubita e Criss !! Super, felicitari!! Mai rar in ziua de azi sa te iubeasca atat elevii, mai ales cei de liceu!!!

20+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Alina, Stefana, iertare Imi mai scapa si mie cate-o de-asta Asta cu plansul sper sa fie ceva legat de sarcina

Stefana, daca ajungi in Obor poate identifici magazinul cu hainute de la Carter's ca eram mai multe curioase pe aici.

Va invidiez (in sens pozitiv) pe voi, cele care puteti spune "azi nu ma duc la serviciu ca sa ma plimb"

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput