Stelute de iulie-august 2013 (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Ele, noroc ca ne avem unele pe altele pe aici. Pe mine m-a ajutat mult interventia fetelor aseara. Saracul sotul meu nu mai stia ce sa imi spuna

Graphi, ms A trecut. Sper sa nu mai fie multe de-astea Si bine ca mi-ai adus aminte: Bubulina, bafta la morfo!!!

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Paula, ma bucur ca macar ati scapat de febra Off, cum stau ele mamicile cu puiutii lor

Eu nu mai am curaj sa ma

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Paula eu oscilez intre 8-10 kg puse.Eu si cu fata bolnava , mananc..de stres. Dar ce e drept eu sunt relax si la capitolul asta. Nu ma agita foarte mult daca este racita.Ma agita doar daca imi da planurile peste cap.

Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Happy, ar tb sa te vezi prin ochii nostri si atunci ti-ai da seama ca nu ai nici cel mai mic motiv de a te plange.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andra28

Buna dimineata, burtici!

Azi e soare afara, o temperatura in crestere cu multe grade, asta cred ca este explicatia entuziasmului nostru.

de ieri am si eu program de 6 ore la servici, asa ca si asta este inca un motiv de optimism.
Maine merg la morfo, asa ca sunt un pic nerabdatoare ca nu mi-am mai vazut mandretea de fetita de o luna de zile.

O zi cu soare va doresc!

Andra 22+ cusi mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

bafta, asteptam vesti

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Paula, asa va vad si eu pe voi... Dar cand simti...e altceva La mine cred ca mocnea de vineri cand am fost pusa in fata unei noi limite a corpului meu: faceam baie si mi-am dat seama ca, stand in sezut, aproape nu imi mai ajung talpile Oricum sunt convinsa ca marea intalnire cu bebe va sterge toate astea ca si cand n-ar fi fost

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Fetelor voi va-ti folosit de cele 16 ore libere lunar pt consultatii medicale?

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Ama iti doresc o zi frumoasa si un moral ridicat

Paula ma bucur ca Raul nu mai face febra, multa sanatate in continuare, sa treaca repede

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Happy, eu faceam baie si am realizat cand am iesit din baie, de fapt ce putina apa era in cada, iar cand eram eu in cada era chiar plina. Deci se poate si mult mai rau...

Elena, eu la stres slabesc...noroc, ca recuperez repede dupa aceea

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Mai fetelor, eu nu pricep de ce va agitati atat cu kg astea. Eu ma cantaresc doar cand ma duc la dr., si atunci ma agit eventual, daca e cazul.Oricum, nu e momentul prielnic pentru cura de slabire si oricum nu se stie cat punem pe noi de la mancare si cat de la sarcina, asa ca nu cred ca e cazul sa ne lamentam.
La inceput ma cantaream si eu cam la 3 zile, dar mi-am impus sa nu mai fac asta, desi uneori ma uit cu pofta la cantarul din baie.
Nu merg nici pe ideea de a manca atat cat ne tine puterea ca deh, suntem insarcinate, dar nici nu e bine sa intram in stari de ingrijorare, cand stim ca oricum, sarcina presupune kg in plus.
Scuze daca interventia mea pare dura, ea se vrea a fi una de imbarbatare!

Andra, 22+ cu si mami de alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput