Stelute de iulie-august 2013 (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Bafta fetelor la morfo!
Paula si eu patesc sa mi se intareasca burta sa simt ca fac poc dar e sigur balonare ca se intampla tot timpul dupa o masa copioasa. Daca manac ceva mai mult abia respir si am impreisa ca o sa pocneasca pielea de pe burta si e f tare.

24+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Ele, si eu am inteles ca no-spa este inofensiv pentru bebe. Durerile/contractiile nu sunt bune.

Doxy sunt ok azi. Am indoit picioarele dar nici asta nu pot sa fac decat ca broasca asa, in lateral iar cada nu imi permite Acum ca ma gandesc asa, mi se pare funny...aseara mi se parea tragic

Diana, buna strategie

Fetelor, mie dr nu imi controleaza greutatea. Nici nu ma intreaba...

Stefana, multumim Te asteptam cu vesti

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Paula este in partea inferioara intarita. Abia acum s-a ridicat sarcina deasupra buricului.
Stefana merci de ajutor. Iau max 2/zi.
Diana fac exercitiile de 3 ori/zi.Dureri am in continuare dar azinoapte am dormit. Dupa 2-3 nopti de nesomn din cauza durerilor, am o noapte mai linistita in care ma odihnesc.

Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Hello burtici, viitoare mamici si mamici!!!

Em am dus pitica la gradi cu mareee scandal la imbracat si acum savured o ciocolata calda cu muuulta cioco....

Stefana stai linistita ca si printul meu misca tooot timpul, eu nu stiu cand doarme, ma gandeam si eu sa nu fie vreo problema ceva ca e muuult prea activ, eu toata ziua il simt si loveste bine nu gluma, eram ieri in bus in picioare si mi-a dat una de era sa cad, m-am tinut tare de bara si noaptea pe la 12-1 a.m. se culca si el; dimineata pe la 8-9 se trezeste, sper sa nu aiba acelasi program si outside ca nu ma vad bine surioara lui parca n-a fost chiar atat de activa, el e si precoce (misca din S13) si mega miscaret!

Paula, Ama eu daca ma uit de sus nu-mi vad talpile de burtica, se le ating nici atat! Alte zone nici atat nu le mai vad, poate faca zi poze sa pun sa vedeti!

Happy Mom si S24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Yvyana, si tu, ca si Paula, sunteti la bebe2. E normal sa creasca mai mult burtica din cate am citit. Si oricum, cum spunea si Paula, e diferit sa vezi la altcineva decat sa te uiti la tine

Daaa!! Pune poze!! Si mai puneti poze cu piticii vostri! Sunt asa simpatici toti!!!

Pitica mea aseara la culcare se trasese toata pe o parte de burta de mi s-a tzuguiat asa si se impingea acolo

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Yvy acelasi program il are si a mea ... noapte de la 12 pana pe la 1 face scandal..apoi dimineata pe la 9 . Probabil ca si noaptea dar eu sunt o purcica cand vine vb de somn. Odata ce adorm nu mai simt nimic. De ce zici ca nu te vezi prea bine cu prgramul asta?. Eu sper sa se tina de el sa ma lasa sa dorm dimineata. Mie mi-e groaza daca o sa ma trezeasca de mai multe ori pe noapte pe la orea imposibile gen 4-5
Ele inseamna ca tre sa ne tinem de exercitii. Macar calmeaza.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimi!
Noi acum ne am trezit la Athena sunt 20 de gradeazi ma duc la plimbare
Fetele cu morfo bafta multa si asteptam vesti bune

Sa avem o zi frumoasa si linistita

amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Am pus 2 poZe cu patut la pat, ceva in genul voi avea in dormitor, dar o sa-l facem in asa fel incat sa intre bebe pana e mai mare...ne mai gandim ca inca este timp.

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Sefa mea mi-a cerut adeverinta sau scrisoare medicala sa fac dovada ca am fost la medic ( vrea sa imi scrie si cate ore a durat consultatia)

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
17+

Mergi la inceput

Maria ce porcarie e asta ..cate ore a durat consulatia ?.. pai eu am patit-o de am stat 4 ore la coada si consultatia in sine a durat 15-10 min. E cam absurda sefa. Nu vrea si poze cu tine stand la coada si declaratii pe propria raspundere de la celelalte paciente cum ca ai fost acolo ?
inteleg adeverinta dar durata e absurd!

24+

Mergi la inceput