Stelute de iulie-august 2013 (56)
Raspunsuri - Pagina 20
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia_Rodica Parca azi merge cineva la morfo...nu mai stiu cine Multa bafta Si eu azi la ora 19:30 merg la un control si-l vad pe bebe viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd |
Rodica, multa bafta!
Te asteptam cu vesti bune!
18+ "Minunica"
Monirina spune:
citat din mesajul lui Delia_Rodica Ieri a zis o farmacista ca arefamul (utrogestan) se da gratuit cu reteta de la mediul de fam. L-am sunat azi sa-mi faca reteta, o face, dar a zis ca sigur nu primesc gratuit dar o sa iau compensate medicamentele. Voi stiati asta, eu pana acu le-am cumparat. viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd |
daa eu l-am primit gratuit, m-am ofticat ca utrogestanul l-am cumparat cu vreo 36 lei parca
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui delia_timpau Neatza fetele, Ama, si pe mine ma sperie kg astea, dar tb sa ne obisnuim La mine problema e ca am "crescut" prea repede si efectiv nu imi recunosc corpul cand ma uit in oglindaa E foarte ciudata senzatia, inainte sa ma uit am impresia ca o sa ma vad ca inainte si dupa aia bang ma loveste imaginea asta cu kg in plus si ma apuca nervii..dar dupa aia ma asez in profil, imi admir burtica si e mult mai bine Bobitza, am masurat body-ul 3M, are 36 cm de la umar pana la marginea infeioara, ceea ce corespunde la dimensiunile de 3 luni, deci nu e mare. Aseara dupa ce am masurat body-ul, am imbracat pisica cu el si ne-am distrat toata seara pe seama ei :)))) Ii place foarte mult sa stea imbracata, si mie nu mai zic Am pus-o inclusiv in perna pt alaptat, era mortala O sa pun poze mai tz Ma uitam seara pe Fb si am vazut ce diriga iubita e Criss !! Super, felicitari!! Mai rar in ziua de azi sa te iubeasca atat elevii, mai ales cei de liceu!!! 20+ , mami de Mircea Andrei bebitza |
Multumesc Delia!
Deci o sa comand 3M si 6M, NB, iau de-astea mai comune ca le poarta putin, sua poate nu-i vin
18+ "Minunica"
Delia_Rodica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bobitza_85
Rodica, multa bafta! Te asteptam cu vesti bune! 18+ "Minunica" |
Abia astept sa-mi vad puiutul, sunt nelinistita din cauza ca ultima data era cu cordonul ombilical dupa gat, sper ca a iesit cat a fost micut.
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
graphistar spune:
Delia, nu stiu despre vitamine, cred ca nu. Personal, iau NatalVit si ma costa vreo 50 si ceva de lei. Dar tot e bine ca scutesti bani la Arefam.
Diana, parca tu spuneai ca ai luat un patut gen IKEA mai ieftin de pe un alt site. Ai putea sa-mi dai si mie link-ul, multumesc?
20 + Alexandru
Laura
doxy spune:
Aseara am fost iar singuri acasa, eu cu piticul... Seara Rares intra foarte hotarat in dormitor la noi si-mi zice "mami, stii regula... cand tati nu e acasa, EU! dorm cu tine.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia
bubulina2401 spune:
da, multumim de incurajari. Eu maine am eco de morfologie fetala...asa ca maine seara vin eu cu vestile!
22+ de
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui doxy Nu mai vorbesc de kg... nu conteaza cate depui ci conteaza cum arati, iar noi aratam al dracului de bine, nu??? Sa ma contrazica cineva! Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia |
EXAAAAACT, Doxy!!!Happy, Unde nu am eu 90 de KG, dar sa arat ca tine...
18+ "Minunica"
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui MariaBcf Sefa mea mi-a cerut adeverinta sau scrisoare medicala sa fac dovada ca am fost la medic ( vrea sa imi scrie si cate ore a durat consultatia) Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot. 17+ |
Whaaaat?! Ce "draguta" ...
18+ "Minunica"
Delia_Rodica spune:
citat din mesajul lui doxy Aseara am fost iar singuri acasa, eu cu piticul... Seara Rares intra foarte hotarat in dormitor la noi si-mi zice "mami, stii regula... cand tati nu e acasa, EU! dorm cu tine. Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia |
ooooo ce scump
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd