Stelute de iulie-august 2013 (56)
Raspunsuri - Pagina 21
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Rodica, e super patutul, ieri am dat si eu peste imagini din astea si am vrut sa le atasez la mesaj dar nu stiu cum, nu m-am gandit sa le pun pe picasa. Dana se tot plangea de lipsa de spatiu in dormitorul ei imeeens . Si am vrut sa-i arat varianta asta. La mine tot asa va fi pozitionat patutul. Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia |
Unde pot vedea si eu poze?
18+ "Minunica"
bubulina2401 spune:
Sweety, probabil ca s-a intamplat in parcare la ei...o fi dat cineva peste oglinda...
oricum, nu-i frumos cum au procedat. Vezi ca s-ar putea sa te sune dupa feedback in cateva zile.
22+ de
Delia_Rodica spune:
Bobitza, pozele sunt in picasa la mine in folder
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui Delia_Rodica La Dana m-am gandit cand am pus pozele , desi are un dormitor imens. Daca aveam spatiul ei nu-mi faceam probleme acum. Eu fac asa din lipsa de spatiu si trebuie sa fie in camera cu mine. viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd |
Scuze, Delia, acum am vazut ca erau la tine in album.,...eu le cautam la Doxy
Si eu tot asa o sa pun patutul, lipit de patul meu, dar ma intreb...daca glisez in jos partea laterala nu exista riscul sa cada bebelusul?
18+ "Minunica"
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui olimp buna fetelor ma bucur ca sunteti toate bine ..eu din pacate am avut de buna dimineata o criza de inima...m-a tinut 2 ore acum sunt ca si copata si binenteles la munca , abia pot vorbii sper sa nu fi patit nimic Ilinca , inca nu am sintit-o azi astept sa vad ca misca sa ma mai linistesc... XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 24 + Ilinca Ilinca |
Multa sanatate, Olimp!
18+ "Minunica"
paula_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bobitza_85
Scuze, Delia, acum am vazut ca erau la tine in album.,...eu le cautam la Doxy Si eu tot asa o sa pun patutul, lipit de patul meu, dar ma intreb...daca glisez in jos partea laterala nu exista riscul sa cada bebelusul? 18+ "Minunica" |
Pana la 3 luni nu se foiesc asa tare incat sa cada din patut.
Apropo de asta. Voi folosi neaparat sac de dormit. La Raul am facut prostia sa nu-l obisnuiesc de mic, si cand a inceput sa se miste, ma trezeam si de 10 ori pe noapte sa-l acoper si am zis ca, cu asta micu nu mai fac greseala asta.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui Sweety4u Burtici vorbarete! Ieri nu am apucat sa va citesc si deja sunt in urma cu aproape 2 capitole... Am avut o zi grea atat la munca, cat si dupa. Am avut masina in service, la Brady, dealerul de unde am si cumparat masina, pentru ca i-am zgariat pragul de pe stanga cand am trecut peste o bordura mai mare. L-am facut pe Casco. Si m-am dus aseara, pe la 7, sa o iau si ce sa vezi... cica au constat ca mi s-a stricat oglinda de pe partea stanga (nu era sparta, nu se mai regla si se balansa) ca sa spuna ca asa am adus-o... total neadevarat. Eu am dus-o cu oglinda in stare perfecta de functionare. Si nu am vrut sa iau masina asa acasa. Fata care era aseara la service nu avea nicio vina si a ramas sa vb de dimineata cu baiatul caruia i-am predat masina. Si ce credeti ca mi-a zis el? Ca este cuvantul meu impotriva cuvantului lor Si dupa ce am tras o cearta cu el in telefon i-am spus ca nu ma intereseaza ce au facut ei dar eu nu le-am adus oglinda stricata si eu las acolo masina pana mi-o repara, eu o iau in conditiile in care am dus-o si i-am inchis telefonul. Asta se intampla la ora 8 si la 9 si ceva ma suna un baiat sa-mi spuna ca e gata masina... ca mi-au reparat oglinda. Eram spre serviciu, asa ca ma duc maine dimineata sa o iau. Sper sa fie in stare perfecta Sper ca nu v-am incarcat negativ pe si pe voi. Eu v-am povestit ca sa fiti si voi atente cand mergeti la service va pup pe toate |
Sweety, ce tampiti!!!
Nu lasa asta sa te afecteze....
18+ "Minunica"
Delia_Rodica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bobitza_85
Scuze, Delia, acum am vazut ca erau la tine in album.,...eu le cautam la Doxy Si eu tot asa o sa pun patutul, lipit de patul meu, dar ma intreb...daca glisez in jos partea laterala nu exista riscul sa cada bebelusul? 18+ "Minunica" |
Daca e bine lipit nu cade, mai ales ca in primele 3 luni nu se plimba in pat. Eu o sa am patul cu sistem de agatare pe patul de dormitor.
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
yvyana spune:
citat din mesajul lui graphistar Monirina, la 18 sapt, eu aveam placenta grupa II, grad 0. Gradul am inteles ce e, insa grupa nu pricep. Stiti careva ce-i cu grupele? 20 + Alexandru Laura |
Gradul de maturare al placentei: 0,1,2 sau 3 (inteleg ca doar grd 3 pune probleme, eu si acum si la sarcina precedenta am avut grd 2 in S22);
Grupul se refera la locul unde e inserata: I (fundica, in jumatatea superioara a uterului), II (medie, pe la mijlocul uterului), III (in jumatatea inferioara a uterului, poate atinge sau nu colul, se urmareste mai atent dupa S22 datorita riscului de placenta praevia).
Monirina eu zic ca grd 2 in S16 nu pune probleme, trebuie urmarit sau mai vezi alt dr, eu de exemplu am facut 2 morfofetale in S22 si unul mi-a zis placenta grup I, grad 2, altul placenta grup I, dar n-a zis nmk de gradul de maturare, dr mea nu mi-a zis ca nu e OK si la sarcina precedenta in S22 am avut tot placenta grup I, grd 2, in S32 la Albu mi-a zis ca e grup I, grd 1, deci o fi intinerit )
Happy Mom si S24+
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui happy_ama Am mai pus si eu niste poze, printre care una facuta azi de la birou. Se vad muntii Happy_Ama 23+ si Eva |
Happy, draga,
Esti frumoasa si arati taaare bine, nu te mai "prosti"
18+ "Minunica"