Stelute de iulie-august 2013 (56)
Raspunsuri - Pagina 19
Sweety4u spune:
Fetelor, nu ma mai pot abtine din ras cu fazele voastre Faza cu frezatu si berea au fost f tari Mananc o salata si mor de ras, incerc sa nu ma inec si sa nu ma vada colegele ca rad. Oricum, sunt convinsa ca sotii vostri va iubesc si mai mult acum cu burtica
bubulina2401 spune:
Ama, mie imi zice sotul : " pai tu ai o bebita acolo"...e normal.
asa ca...nu mai zic nimic...momentan ma simt bine si desi am +8 sunt ok la "mansarda"
22+ de
Delia_Rodica spune:
Ieri a zis o farmacista ca arefamul (utrogestan) se da gratuit cu reteta de la mediul de fam. L-am sunat azi sa-mi faca reteta, o face, dar a zis ca sigur nu primesc gratuit dar o sa iau compensate medicamentele. Voi stiati asta, eu pana acu le-am cumparat.
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
graphistar spune:
Delia R, da, Arefamul, care are aceeasi substanta ca si Utrogestanul, dar sunt produse de companii diferite, este gratuit cu reteta compensata de la medicul de familie.
20 + Alexandru
Laura
Delia_Rodica spune:
Al meu barbat imi zice ca-i place asa mult ca-s pufoasa cu bebe in burta si-s sexy; mai zice ca am facut fund de negresa
Sweety4u spune:
Bubulina, chiar a iesit un baiat cu mine la masina si a verificat-o. Ma dusesem si cu constatarea daunei pe Casco (unde chiar mi-a pozat masina pe toate partile, nu numai zgarietura). Pana acum nici eu nu am avut probleme cu ei... L-am intrebat pe baiatul ala, de dimineata, cine a stricat pana la urma oglinda de mi-au facut-o intr-o ora. Ce credeti ca mi-a raspuns? "Natura. Dar in conditiile in care nu apare pe foaia de constatare de la primire, v-am reparat-o" Dusi cu capul. Ei au crezut ca sunt femeie si ma pot duce cu zaharelul pt greselile lor, dar ei nu stiu ca sunt olteanca si nu le merge cu mine
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui graphistar Delia R, da, Arefamul, care are aceeasi substanta ca si Utrogestanul, dar sunt produse de companii diferite, este gratuit cu reteta compensata de la medicul de familie. 20 + Alexandru Laura |
na eu plateam. Femibionul nu e si el cumva? Am uitat sa intreb si de asta
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui Andra28 Buna dimineata, burtici! Azi e soare afara, o temperatura in crestere cu multe grade, asta cred ca este explicatia entuziasmului nostru. de ieri am si eu program de 6 ore la servici, asa ca si asta este inca un motiv de optimism. Maine merg la morfo, asa ca sunt un pic nerabdatoare ca nu mi-am mai vazut mandretea de fetita de o luna de zile. O zi cu soare va doresc! Andra 22+ cusi mami de Alexandru (27 ianuarie 2004) |
Buna ziua dragele mele,
Bafta la morfo maine,Andra! Te asteptam cu vesti bune!
18+ "Minunica"
Ele spune:
citat din mesajul lui Sweety4u Fetelor, nu ma mai pot abtine din ras cu fazele voastre Faza cu frezatu si berea au fost f tari Mananc o salata si mor de ras, incerc sa nu ma inec si sa nu ma vada colegele ca rad. Oricum, sunt convinsa ca sotii vostri va iubesc si mai mult acum cu burtica |
Cu pata pe creier dinainte de gravidenie ma deranjeaza remarcile gen: " ai inceput sa cresti" . Indiferent de unde vin, colegi, sot, mama.
Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani
Delia_Rodica spune:
citat din mesajul lui Sweety4u Bubulina, chiar a iesit un baiat cu mine la masina si a verificat-o. Ma dusesem si cu constatarea daunei pe Casco (unde chiar mi-a pozat masina pe toate partile, nu numai zgarietura). Pana acum nici eu nu am avut probleme cu ei... L-am intrebat pe baiatul ala, de dimineata, cine a stricat pana la urma oglinda de mi-au facut-o intr-o ora. Ce credeti ca mi-a raspuns? "Natura. Dar in conditiile in care nu apare pe foaia de constatare de la primire, v-am reparat-o" Dusi cu capul. Ei au crezut ca sunt femeie si ma pot duce cu zaharelul pt greselile lor, dar ei nu stiu ca sunt olteanca si nu le merge cu mine |
deci ai rezolvat