Stelute de iulie-august 2013 (56)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Monirina, ms O sa ma uit si eu diseara pe foaia de morfo daca scrie asa ceva si iti spun.

Bafta maine la TT!

Chiar, Dana, Bubulina, va asteptam cu vesti!!!

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Monirina, la mine era scris placenta grad 0 la 21 sapt. Cel mai bine intrebi dr. gineco, ca el e in masura sa-ti zica. Stiu ca pana nastem ajunge la grad de maturatie 4. Sper ca am retinut bine si nu vb prostii.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Monirina eu nu m-am uitat sa vad ce srie, dar ginecologul mi-a zis ca totul e bine, la fel si med de familie.

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Am gasit ceva de genul asta pe net, informatii sunt ff multe...

"Intr-adevar exista 4 stadii de maturare ale placentei si trebuie sa existe o anumita concordanta intre varsta sarcinii si nivelul dezvoltarii placentei.

Daca in trimestrul 2 de sarcina se constata stadiul 3 de maturare al placentei ar exista un anumit risc de suferinta fetala (=insuficienta de oxigen la fat) sau chiar de abruptio placentae (=dezlipire prematura a placentei, fapt care poate duce la hemoragie puternica, compromiterea sarcinii si pericol matern). Este singura situatie ingrijoratoare.

Alte corelatii (de exemplu stadiul 2 in luna a 4-a sau stadiul 3 in luna a 7-a) au putina semnificatie. Stadiul de maturare al placentei se apreciaza ecografic.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Yvy, eu am facut de ziua sotului meu reteta de mai jos si a avut mare succes. Poti inlocui crema cu Nutela si gata. Blatul iese un fel de spuma, nu stiu cum sa explic, ca la mousse de ciocolata, dar nu moale, se poate taia.

Si mai e si simplu de facut, pt persoane ca mine, care fac prajituri de 2 ori pe an

Aluat: - 9 oua + 9 linguri zahar + 2 Crème Ole de ciocolata.
Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat spuma albusurile, se adauga zaharul si apoi galbenusurie si plicurile de Crème Ole (praf, fara lapte!!). Se pun intr-o tava (de preferinta din iena) si se pun la cuptor la 180 grade ~ 30 minute

Crema: - 400 ml lapte + 2 plicuri Crème Ole de vanilie + 400 ml frisca lichida Hulala. Se amesteca toate si se mixeaza pana se obtine o crema consistenta

Glazura: - 3 linguri apa + 3 linguri zahar + 3 linguri esenta de rom + 150 gr ciocolata Kandia (dark chocolate) + 150g unt

Se pune la fiert apa, se adauga zaharul, romul si ciocolata. Dupa ce se topeste ciocolata se pune untul (tot pe foc). Se poate pune o lingurita de otet in glazura, cand e mai rece,pt a fi mai lucioasa.

20+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui mocanita

Elenaaaaaa, ce-mi vad ochii? Cum facusi maica abdomenul ala Insanity?

Roxana, +18 si Toma, 07.07.2011

dap + multe altele.

Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Monirina, la 18 sapt, eu aveam placenta grupa II, grad 0. Gradul am inteles ce e, insa grupa nu pricep. Stiti careva ce-i cu grupele?

20 + Alexandru
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Sweety imi pare rau de patania ta. Culmea ca si eu tot la Brady ma duc in Militari si au fost foarte ok. Dar oricum cred ca in parcare au camere...poate pot verifica starea masinii cand o aduci.
La Porshe am vazut ca in momentul predarii cheii ies cu tine sa verifice masina.

22+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia_timpau
Ma uitam seara pe Fb si am vazut ce diriga iubita e Criss !! Super, felicitari!! Mai rar in ziua de azi sa te iubeasca atat elevii, mai ales cei de liceu!!!

Nu ma iubesc chiar toti ... dar atmosfera generala cam asta e ... E singurul motiv pentru care mai raman in invatamant De 8 martie eram in medical ... si au fost tare suparati ca n-au putut sa-mi dea un buchet de flori ... asa ca m-am trezit cu ei la geam ... cu flori si cu un banner mare pe care scria La multi ani Diriga' O alta clasa care mi-e tare draga mi-a lasat la sora mea (care lucreaza in acelasi loc cu mine) un trandafir si o farfurioara cu ciocolata de casa ... sub cioco era un biletel cu mesajul "Sunteti speciala" ... A fost dragut ca s-au gandit la mine chiar daca n-am fost prezenta

19+ Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Wow! Diana, sexy mami!

22+ de

Mergi la inceput