Stelute de iulie-august 2013 (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Deci e de ras fetelor , bine ca nu e de plans...
Noi avem o doza maaaare de umor amandoi, la fel ne intepam si cand suntem intre prieteni, prea relaxati. Eu ma bucur caci stiu si simt ca asta vine dintr-o mare dragoste, sa poti sa razi de defectele celuilalt si sa-l accepti/iubesti asa cum este.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Diana, i-ai tras-o

Doxy, ce frumos ai spus!

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Yvy, de la spanac ti-e tie ca te ingrasi? Eu tocmai am mancat o chiftea (semipreparat de la Lidl) , dar sotul e de vina, ca el cumpara prostii de genul asta, iar dimineata chiar nu aveam nimic la frigider sa-mi iau la birou de papa. Acum mi-e greata de la chiftea...
Si ca sa fie tacamul complet mi-am luat si o placinta cu dovleac de la kaufland.

Pai o data mananc si eu spanac si atunci ma laud pe forum

In rest aseara pizza, ieri seara clatite cu nutela, duminica seara cartofi prajiti...
Eu chiar nu ma abtin de la nimic, ar fi culmea sa mai adaug inca o frustrare, adica asta cu nemancatul, pe lista mea lungaaaaaaaaaa...

Happy Mom si S24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Fetelor, apropo de kg din ultimul trimestru... Eu l-am nascut pe Rares la inceput de martie, iar ultimul trimestru l-am prins iarna, perioada cand si fara sa fii gravi te cam ingrasi. Ma gandesc ca acum prindem ultimul trimestru cand apar fructele si legumele, nu mai zic de caldurile care vin cand nu cred ca vom putea manca mult, poate doar inghetata . Si astfel poate nu ne ingrasam prea tare.

Asa ma amagesc si eu, ca tot in martie am nascut si acum zic ca nici nu aveam ce manca pe atunci

Happy Mom si S24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Ms Oxana e fetita pisi a noastra, pana acum o imbracam in verde, dar se pare ca o prinde si albastrul

Sa stii ca si sotul meu e la fel de sincer Pana la urma asta asteptam de la ei, nu? Raspunsuri sincere..daca nu de la ei atunci de la cine?

20+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Si eu consider ca simtul umorului intr-o relatie e f f important . Noi ne distram tare mult unul pe seama altuia.. ne imitam f f des si radem cu pofta cand gluma e una buna.
In general ne menajam si ne incurajam unul pe altul de cat de "bunoci suntem" dar cand glumim nu ne iertam nimic.

24+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Imi amintesc de o faza comica de la prietenii nostri. Povestea el (cu ea alaturi) cum a scapat o naveta de bere (la sticla) din mana in timp ce iesea din magazin. Expresia a fost" nu le-am scapat, tocmai trecea o "bunaciune" si cand m-am uitat si am vazut ce am langa mine, am trantit naveta de ciuda". Noi eram pe jos de ras, saraca fata, radea si ea.

Mergi la inceput

Diana ce am ras!!!

Ama nu-i place piticei nici pandispanul, nici merele, dar ciocolata DA (evident, la cate tone de cioco am balotat cu ea in burtica... ).

Happy Mom si S24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Doxy geniala faza!! Genul asta de glume le am si eu cu sotul meu. Mie mi se par funny, mai ales ca dupa ele ne uitam asa cu drag unul la altul... Oricum, eu ma uit dupa femei mai tare ca el. Si ii arat si lui daca vad ceva "bun"

Yvy, pai daca ii iei de cumparat pandispan cu cacao, fara lapte (se gaseste de post) si il ungi cu o nutella, ca tot ziceai, cred ca ea e cea mai fericita

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

helloooo, ce frumos e afara fetelor si eu nu-mi gasesc energie sa ies la o plimbare :( sunt putine aiurea de ieri, n-am chef de nimeni si nimic :(

am mai adaugat si eu un kg, deci am 3 puse, dar ma enerveaza faptul ca am pus un kg in 3 zile...pai e normal?si nici nu sunt constipata ca sa dau vina pe asta :( asta e...
Ama tu chiar n-ai de ce sa-ti faci griji,, e normal sa pui mai mult pt ca erai f slaba , cel putin asa am citit ca daca esti f slaba te ingrasi mai mult in sarcina..oricum arati foarte foarte bine si numa burtica e de tine! stiu cum e ca fiecare simte altfel pe pielea lui ca doar si eu ma plang de 3 kg, dar asta cred ca si din cauza ca au inceput sa ma stranga hainele. va trebui sa merg la cumparaturi sa-mi iau ceva mai lejer si rezolv problema :)
ieri am fost la doc. de fam si s-a uitat peste hartiile mele de la ecografii si la ultima s-a mirat ca=-mi aparea scris placenta maturata grad 2, si a zis ca e prea mare maturarea si nu e bine, ca nu se hraneste bine bebe....voi aveti asa ceva scris pe hartiile de la eco?
cu toate astea bebe a crescut f bine, chiar e mai mare cu o sapt..
maine am triplu test dimineata si o sa intreb si ginecologul...
va pupacesc

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+

Mergi la inceput