Stelute de iulie-august 2013 (56)
Raspunsuri - Pagina 14
yvyana spune:
Fetelooor eu acum mananc precum purcica!
EDIT: am uitat INTERZIS POFTICIOSILOR!!!
Am in fata un bol mareee de salata de spanac verde cu rosii cherry, ceapa verde, castraveti, ridichi, masline si branza de capra si mananc cu painica de casa proaspat scoasa din cuptor
Poftesc de la inceputul saptamanii la salata asta si abia azi am ajuns in piata sa-mi iau; cand mi-a cantarit tanti spanacul la piata salivam pe punga aia...
Zicea cineva ceva de kg in plus???
Happy Mom si S24+
Delia_Rodica spune:
Pofta buna Yvy, da-le incolo de kile , bebele trebuie vitaminizat
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia_Rodica Pofta buna Yvy, da-le incolo de kile , bebele trebuie vitaminizat viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd |
Asa e Delia! Eu am +9, stiu ca o sa ajung la +20 pana la sfarsit, am vazut cum e, "I've been there, I've done that" asa ca asta e! Macar sa nu trec de +20! Ce tel am si eu
Happy Mom si S24+
Andra28 spune:
Yviana, pai tu mananci salata si intrebi de kg in plus?! Dar la pizza, cartofi prajiti si alte alea care ne mai trec noua prin capsoarele gravide, ce mai zici?
Pofta mare!!!
Andra 22+cusi mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
Delia_Rodica spune:
mi s-a facut pofta . Eu am facut ciabatta, maduc sa mananc un sandvis cald cu rucola
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andra28 Yviana, pai tu mananci salata si intrebi de kg in plus?! Dar la pizza, cartofi prajiti si alte alea care ne mai trec noua prin capsoarele gravide, ce mai zici? Pofta mare!!! Andra 22+cusi mami de Alexandru (27 ianuarie 2004) |
Am mancat pizza aseara pe la vreo 9 si cartofi prajiti duminica la pranz
Happy Mom si S24+
happy_ama spune:
Yvy, din salata aia nu te faci cat casa! Adica salata e printre cele mai light alimente... si eu tot asta am in plan pentru diseara. Minus painea, ca nu imi place...
Fetelor, mi-am luat un somon afumat si il tin la congelator de 2 zile. Diseara il scot sa vad daca mai e comestibil Ziceti ca prin congelare scap de risc de toxo si listeria, nu?!
Happy_Ama 23+ si Eva
yvyana spune:
Delia am inteles ca bucataresti, am ratat postul cu linkul catre blog; as vrea si eu daca stii o reteta de tort fara lactate sau derivate (unt/frisca/branza, nimik din lapte de vaca de fapt) sa fac sa pape si pitica mea ca ea are alergie la PLV; pot folosi doar lapte de capra, unt din lapte de capra n-am gasit, frisca nici atat si cam toate torturile festive au la un moment dat frisca/unt in compozitie sau in glazura, eu cel putin n-am gasit pana acum
Happy Mom si S24+
doxy spune:
Am dat o fuga la Kaufland si am gasit lalele (in ghiveci, 12 cm, neinflorite). Mi-am luat de 3 feluri (albe, rosii si portocalii cred), dupa masa ma gradinaresc :)). M-am dus de fapt dupa sfecla rosie sa fac ciorba :)).
Yvy, de la spanac ti-e tie ca te ingrasi? Eu tocmai am mancat o chiftea (semipreparat de la Lidl) , dar sotul e de vina, ca el cumpara prostii de genul asta, iar dimineata chiar nu aveam nimic la frigider sa-mi iau la birou de papa. Acum mi-e greata de la chiftea...
Si ca sa fie tacamul complet mi-am luat si o placinta cu dovleac de la kaufland.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia
delia_timpau spune:
ce dragute sunt, Amalia!!!
am pus si eu poze cu Gipsy in body
Olimp, sper ca ai plecat deja! Sa te faci bine repede!
Sweety, n-ai ce-i face! din pacate gasesti mitocani dintr-astia pe toate drumurile
Abia astept sa se faca 4, nici eu nu ma simt prea bine..ma simt foarte slabita si ametita, dar nu stiu de ce..
20+ , mami de Mircea Andrei
bebitza