Stelute de iulie-august 2013 (56)
Raspunsuri - Pagina 15
happy_ama spune:
Am mai pus si eu niste poze, printre care una facuta azi de la birou. Se vad muntii
Happy_Ama 23+ si Eva
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yvyana Delia am inteles ca bucataresti, am ratat postul cu linkul catre blog; as vrea si eu daca stii o reteta de tort fara lactate sau derivate (unt/frisca/branza, nimik din lapte de vaca de fapt) sa fac sa pape si pitica mea ca ea are alergie la PLV; pot folosi doar lapte de capra, unt din lapte de capra n-am gasit, frisca nici atat si cam toate torturile festive au la un moment dat frisca/unt in compozitie sau in glazura, eu cel putin n-am gasit pana acum Happy Mom si S24+ |
Imi pare rau, dar nu te pot ajuta. La mine totul e o bomba de calorii, cu lapte, unt, frisca...dar e un grup pe FB cu mame care mananca sanatos si fac chestii bio pt copii. Iti dau linkul. Eu le zic femeile perfecte , pt ca na, cateodata unele se dau mari si le-am prins ca mint . Dar multe au bloguri cu mancare de genul.
http://www.facebook.com/groups/183231445070963/
sa-mi spui daca mjerge.
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
doxy spune:
Fetelor, apropo de kg din ultimul trimestru... Eu l-am nascut pe Rares la inceput de martie, iar ultimul trimestru l-am prins iarna, perioada cand si fara sa fii gravi te cam ingrasi. Ma gandesc ca acum prindem ultimul trimestru cand apar fructele si legumele, nu mai zic de caldurile care vin cand nu cred ca vom putea manca mult, poate doar inghetata . Si astfel poate nu ne ingrasam prea tare.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia
delia_timpau spune:
Ama, arati superb!! Nu te mai gandi la kg in plus, nu se vad!!
20+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
Delia_Rodica spune:
Delia ce flocos blanos mare aveti , superbe hainutele
Ama imi vine sa-ti dau bataita pt piticeii ce-i ai. Arati atat de bine, burtica e asa frumoasa.
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
happy_ama spune:
Delia, ms Daca nu imi vad capul in poza pentru cateva secunde ma vad bine..pe urma imi trece iluzia si iar ma simt elefantel Ma rog, nu ma mai gandesc pe cat posibil..Sanatoase sa fim, ca o sa slabim...sper
Happy_Ama 23+ si Eva
doxy spune:
Am vazut si eu pozele .
Mocanita, eu acum vad pozele tale, mi-a scapat, doi frumosi!
Amalia, te-ai apucatde cumparaturi sau sunt primite?
Delia, ce ochi are motanul tau! Il prinde bine ble, eu zic sa-i mai cumperi.
Ama, ce slabuta esti! Eu nu te cred, nici daca imi dai scris, ca ai pus atatea kg pe tine (10 ai zis, sau ma insel?).
Apropo de kg. Ii arat intr-o seara sotului pozele voastre si face el "toate sunt mai slabe decat tine" .
Acum nu ma supar ca sunteti mai slabe voi, ci ca el ma vede mai grasa si modul delicat in care o zice, ma da pe spate.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia