Stelute de iulie-august 2013 (56)
Raspunsuri - Pagina 13
Delia_Rodica spune:
suport baldachin
http://www.babycomfort.ro/produse/235-lenjerie-patut/260-lenjerie-patut-copii-gluck/1125-suport-metalic-baldachin-patut-copii.html
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
diana_popa27 spune:
delia . O sa ma apuc sa fac si pun poze sa vedem ce si cum iese
24+
viitoare mamica de Medeea
Delia_Rodica spune:
mi fac o lista cu ce idei am, ce vreau sa cumpar si la un moment dat merg in Ungaria, ori eu, ori cumnatul si-mi cumpar tot ce-mi trebuie. Sigur voi iesi mai ieftin. 99% va merge cumnatul, eu n-am voie la deplasari lungi, gen Budapesta.
mocanita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui graphistar Am rasfoit albumele.. Mocanita, ti-am admirat pozele ce pui dragalas ai! Asa mama, asa copil 20 + Alexandru Laura |
Merci Laura
Roxana, +18 si Toma, 07.07.2011
Sweety4u spune:
Delia_Rodica, sotul meu este mai calm decat mine. Cred ca eu m-am certat mai rau cu ei decat ar fi facut-o el. De aceasta data nu l-am luat cu mine pt ca stie ca ma descurc si nu era nimic complicat la masina, iar programul lui de la munca este mai strict decat al meu.
amaliaro spune:
Olimp dute la medic si dupa acasa
Am pus poze cu cateva lucrusoare in albumul cu tricotaje
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Delia_Rodica spune:
citat din mesajul lui amaliaro Olimp dute la medic si dupa acasa Am pus poze cu cateva lucrusoare in albumul cu tricotaje amalia tsakoniati 24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna DOAMNE ITI MULTUMESC! FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota . |
Sunt tare dragalaseeeee . Abia astept sa le vad imbracate pe printese
Delia_Rodica spune:
citat din mesajul lui Sweety4u Delia_Rodica, sotul meu este mai calm decat mine. Cred ca eu m-am certat mai rau cu ei decat ar fi facut-o el. De aceasta data nu l-am luat cu mine pt ca stie ca ma descurc si nu era nimic complicat la masina, iar programul lui de la munca este mai strict decat al meu. |
am inteles
happy_ama spune:
Sweety, are dreptate Delia. Din pacate e plin de mitocani si daca te vad femeie au senzatia ca nu te poti apara. Off...linisteste-te!
Amalia, Asta ai cumparat pentru printese? Chiar, o sa le imbraci la fel sau nu?
Happy_Ama 23+ si Eva
happy_ama spune:
Mocanita, acum am vazut si eu pozele!! Chiar ca sunteti geniali tu si piticul tau Piticul are ochii negri, nu?! Sunt lesinata dupa ochii negri
Happy_Ama 23+ si Eva