Stelute de iulie-august 2013 (56)
Raspunsuri - Pagina 12
Ele spune:
Olimp imi pare rau sa aud de patania ta.
Zic la fel ca fetele , sa te duci acasa sa te odihnesti.
Ai grija de tine si de Ilincuta.
Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani
diana_popa27 spune:
Yvy am inteles. Asta nu dureaza numai in primele 2-3 luni ? Sau o tine un an asa?. Sper sa fiu o mamica buna si sa nu imi vina sa imi zbor creierii . Eu fac urat la privare de somn. Am auzit de copii minune care dorm ca valiza in gara aproape toata noaptea si eu sper sa faca parte din categoria aia. Mofturi si pretentii am eu la ora asta
24+
viitoare mamica de Medeea
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Yvy, acelas program l-am avut si eu cu Rares. La 1 si la 5, astea erau trezirile nocturne... O noapte cap coada am dormit abia dupa ce a facut 1 an. Si eu consider ca am fost o norocoasa. Trezit noaptea insemna, sa-l trag din patutul lui in pat la mine (fara sa ma ridic) alaptat 15 min si postat din nou la el in patut. Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia |
Eu nu pot sa zic ca m-am plans prea mult, dar am si avut exemple in jurul meu, 2 colege care au nascut cam in acelasi timp cu mine si fetita uneia dormea snur de pe la 10 seara la 8 dimineata de la 6 saptamani si tot alaptata era exclusiv si una care avea o trezire maxim 2 pe noapte si de asemenea alapta exclusiv, deci eu ma vedeam cea mai oropsita! Nu le pun aici pe cele care dadeau copiilor LP, de multe ori copiii dormeau mai mult, dar si aici am un exemplu in care si acum la un an si 7 luni mananca 2 biberoane de 210ml de LP pe noapte si nu a acceptat nmk altceva, apa/ceai/suzi
Happy Mom si S24+
diana_popa27 spune:
Olimp ai grija de tine. nu te strofoca cu munca ca nu se merita.
Delia e f fain ca iti poti face tu proiectul . Mi-ar placea si mie sa fac tot felul de "avioane". si eu ma apuc sapt asta sa cos lenjeria de pat . Am cumparat si burete pt protectii.
Nu stiu daca iesim mult mai ieftin ca am vazut ca o pilota si o perna e cam 120 ron, eu pe material am dat 100 Ron, (am luat mai mult ca am zis ca facem mai multe cearceafurisi fete de perna+ protectiile), 60 Ron m de burete.
150-170 baldachin (eu stau langa Mures asa ca plasa de tantari cel putin trebuie sa iau ca sunt tantari cat pumnul) ...mai una alta ..maruntisuri... tot pe acolo. Dar cel putin am si eu satisfactia ca am facut ceva cu manuta mea ca de crosetat nu stiu sa fac mare lucru
24+
Ele spune:
Oxana eu am fost norocoasa....
Denisa se trezeaza de 3-4 ori pe noapte dar doar pt papa. In rest era somn. Nu am stat treaza deloc noaptea.
De la 6 luni ma trezea noapte mai des pt tzitzi (suzeta).
Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani
Sweety4u spune:
Burtici vorbarete! Ieri nu am apucat sa va citesc si deja sunt in urma cu aproape 2 capitole... Am avut o zi grea atat la munca, cat si dupa. Am avut masina in service, la Brady, dealerul de unde am si cumparat masina, pentru ca i-am zgariat pragul de pe stanga cand am trecut peste o bordura mai mare. L-am facut pe Casco. Si m-am dus aseara, pe la 7, sa o iau si ce sa vezi... cica au constat ca mi s-a stricat oglinda de pe partea stanga (nu era sparta, nu se mai regla si se balansa) ca sa spuna ca asa am adus-o... total neadevarat. Eu am dus-o cu oglinda in stare perfecta de functionare. Si nu am vrut sa iau masina asa acasa. Fata care era aseara la service nu avea nicio vina si a ramas sa vb de dimineata cu baiatul caruia i-am predat masina. Si ce credeti ca mi-a zis el? Ca este cuvantul meu impotriva cuvantului lor Si dupa ce am tras o cearta cu el in telefon i-am spus ca nu ma intereseaza ce au facut ei dar eu nu le-am adus oglinda stricata si eu las acolo masina pana mi-o repara, eu o iau in conditiile in care am dus-o si i-am inchis telefonul. Asta se intampla la ora 8 si la 9 si ceva ma suna un baiat sa-mi spuna ca e gata masina... ca mi-au reparat oglinda. Eram spre serviciu, asa ca ma duc maine dimineata sa o iau. Sper sa fie in stare perfecta
Sper ca nu v-am incarcat negativ pe si pe voi. Eu v-am povestit ca sa fiti si voi atente cand mergeti la service va pup pe toate
yvyana spune:
citat din mesajul lui diana_popa27 Yvy am inteles. Asta nu dureaza numai in primele 2-3 luni ? Sau o tine un an asa?. Sper sa fiu o mamica buna si sa nu imi vina sa imi zbor creierii . Eu fac urat la privare de somn. Am auzit de copii minune care dorm ca valiza in gara aproape toata noaptea si eu sper sa faca parte din categoria aia. Mofturi si pretentii am eu la ora asta 24+ viitoare mamica de Medeea |
Si eu fac urat la privarea de somn, chiar am facut urat de tot de cateva ori mai ca nu m-am dat cu capul de pereti si sot intelegator am, m-a ajutat f f mult si el mai mergea si la job saracutul cu ochii-n pioneze, dar daca te consoleaza cu ceva totul trece e doar o etapa limitata in timp!
Poate totusi bebitza ta se va trezi decat o data pe noapte
Happy Mom si S24+
Delia_Rodica spune:
citat din mesajul lui diana_popa27 Olimp ai grija de tine. nu te strofoca cu munca ca nu se merita. Delia e f fain ca iti poti face tu proiectul . Mi-ar placea si mie sa fac tot felul de "avioane". si eu ma apuc sapt asta sa cos lenjeria de pat . Am cumparat si burete pt protectii. Nu stiu daca iesim mult mai ieftin ca am vazut ca o pilota si o perna e cam 120 ron, eu pe material am dat 100 Ron, (am luat mai mult ca am zis ca facem mai multe cearceafurisi fete de perna+ protectiile), 60 Ron m de burete. 150-170 baldachin (eu stau langa Mures asa ca plasa de tantari cel putin trebuie sa iau ca sunt tantari cat pumnul) ...mai una alta ..maruntisuri... tot pe acolo. Dar cel putin am si eu satisfactia ca am facut ceva cu manuta mea ca de crosetat nu stiu sa fac mare lucru 24+ viitoare mamica de Medeea |
Din cei 100 lei materialul faci lenjerii de pat, cel putin 2. Cu banii astia poate cumperi una din comert. Deci iesi foarte bine.
Referitor la pilota, in ikea sunt de o pers cu max 20 lei. Tai pilota in ce dimensiune vreau eu si am cel putin 2 , am de schimb.
In Arad a deschis cineva magazin cu produse din ikea, ii poti ruga sa-ti aduca si cu adaos comercial iti iese mai ieftin.
Scuze daca supar pe cineva, eu incerc sa economisesc pe unde pot, nu vreau sa deranjez pe cineva
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
Delia_Rodica spune:
Sweety imi pare rau, sunt niste nenorociti, cred ca cu atat mai mult ca esti femeie. Ia-ti barbatul cu tine sa tipe el cata, sa vezi ca-si schimba atitudinea, eu asa fac cand am probleme cu barbatii.
Diana stii cum e facut suportul pt baldachin? Ia sa te uiti la un patut (sunt de cumparat si separat). E facut dintru fel de fier forjat prins cu o clema de marginea patutului. Este detasabil. Se poate face acasa.
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
diana_popa27 spune:
Delia buna ideea asta cu pilota! trebuie sa ma interesez si eu. Si patutul l-am luat de pe un site cu 230 ron ca mi-a placut de la Ikea dar cu transport cu nu stiu ce firma..ajungeam sa dau mult pe el si am avut noroc ca am gasit site-ul asta si l-am luat mult mai ieftin si am dat 20 ron pe transport. Si eu sunt mare mare amatoare de facut economii. Reduceri ..promotii.. nu ma las pana nu gasesc cel mai bun pret.
Yvy sper ! Si eu si sotul suntem ca niste copii mici cand vine vb de somn. El inca are program de somnic la amiaza de o ora. Stam treji noapte pana pe la 2-3 amandoi apoi el se strezeste si merge la servici (pe mine ma lasa dormind...eu ma trezesc la 10-11) dupa care ajunge acasa si se recupereaza o ora sa poata rezista noaptea.
Suntem amandoi rai de somn si ingroziti de ce ne asteapta
24+