Stelute de iulie-august 2013 (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Ma duc azi la Dr de fam sa vb cu ea sa vad ce zice, si eu am stat pana am intrat 1 ora , iar eco a durat 15 min.

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Olimp o sa vezi ca bebita e puternica

Diana, asta ziceam ca eu voi face patul mai mare, ca m,a gandesc exact la proiect, am timp. Nu va fi identic. Ce arati tu nu pot pune in camera, nu am spatiu, de aia merg pe varianta aceasta.

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Fetelor eu is pe la lenjerii de patut... am gasit un site cu lenjerii la fel de frumoase ca feretti dar la un pret mai bun, daca va intereseaza.
http://www.lenjeriinino.ro/index.php?main_page=index&cPath=514_388_511

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Olimp ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Olimp, imi pare rau sa aud ca nu te-ai simtit bine Ilincuta cu siguranta se va face simtita cat de curand. Dar poate ar fi bine sa te invoiesti si sa pleci acasa...

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Oxana sunt foarte frumoase, daaarrr scumpe.
Eu imi cos. Metrul de material de bumbac dublu lat e de 20-30 lei. Peretele protector l-am luat de la ikea cu cativa lei, f ieftin plus protectie saltea impermeabila.

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_popa27

Yvy acelasi program il are si a mea ... noapte de la 12 pana pe la 1 face scandal..apoi dimineata pe la 9 . Probabil ca si noaptea dar eu sunt o purcica cand vine vb de somn. Odata ce adorm nu mai simt nimic. De ce zici ca nu te vezi prea bine cu prgramul asta?. Eu sper sa se tina de el sa ma lasa sa dorm dimineata. Mie mi-e groaza daca o sa ma trezeasca de mai multe ori pe noapte pe la orea imposibile gen 4-5
Ele inseamna ca tre sa ne tinem de exercitii. Macar calmeaza.

24+
viitoare mamica de Medeea

Pai nu ma vad bine daca nu doarme si el mai mult ziua ca eu cand mai dorm?
Noaptea sigur te va trezi de minim 2 ori (asta in cel mai fericit caz), daca nu de 3-4 ori; eu pe la 3-4 luni pe pice o culcam la 7-8 seara dupa baita si dupa ce o alaptam, apoi mancam si eu ca omul, mai sedeam si la 10-11 ea se trezea si isi lua portia de tiztzi, o culcam inapoi, atunci ma bagam si eu la somn si incepeau apoi trezirile: la 1-2 a.m, la 4-5 a.m si apoi la 7-8 dimineata se trezea de tot; asta in cel mai fericit caz dupa cum am zis, deci 2 treziri, dar cu culcat la 11 si trezit la 7, iti dai seama ca eram zombie, daca mai avea si o repriza de colici in miezul nopii si tipa 2 ore eram varzaaaa
Eu abia dupa un an nu m-am mai trezit asa des noaptea pentru alaptat, doar o data pe noapte dupa un an, pe la 12-1 noaptea, deci rezonabil as zice.

Olimp si eu zic precum fetele, ia-ti program redus, poate chiar un mic medical lasa rusinea ca bb e cel mai important, nu-ti ridica nimeni statuie si nimeni nu e indispensabil la locul de munca!

Happy Mom si S24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Olimp, multa sanatate!!!
De ce nu incerci tu sa-ti iei adeverinta ptr program redus. Avand probleme cu inima, nu cred ca ar fi o pb sa-ti dea medicul de familie asa ceva. Vezi ca Ilincuta e mai importanta decat orice serviciu de pe lumea asta!'

Andra,22+cusi mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

MariaBcf, daca la un moment dat ai dus (daca nu, poti duce oricand)o adeverinta din care reyulta ca esti gravida, automat inseamna ca ai instiintat angajatorul despre starea ta si beneficiezi de drepturile corespunzatoare, printre care si cele 16 ore pentru consultatii medicale pentru sarcina.
Toul este reglementat in OUG 96/2003.

Andra22+cu si mami de alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Yvy, acelas program l-am avut si eu cu Rares. La 1 si la 5, astea erau trezirile nocturne... O noapte cap coada am dormit abia dupa ce a facut 1 an. Si eu consider ca am fost o norocoasa.
Trezit noaptea insemna, sa-l trag din patutul lui in pat la mine (fara sa ma ridic) alaptat 15 min si postat din nou la el in patut.

Mergi la inceput