Stelute iulie-august 2013 (55)
Raspunsuri - Pagina 5
amaliaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia_Rodica Amalia si eu mi-am croit materialul, dar nu eram hotarata cu ce sa umplu. Am citit unele pareri la perini cu bile , in care spuneau ca fac zgomot deranjant noaptea. Este asa? Am calculat si eu si iese la cca 50 lei perina . Nu mi-as lua din comert la asa pret mare, cand pot sa-mi fac. viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd |
Pe mine una nu ma deranjeaza chiar deloc
amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
olimp spune:
delia poti sa cauti vatelina si sa indesi bine bine in husa..
si care ar fi cel de-al doilea nume ?
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
amaliaro spune:
Olimp Delia vatelina nu e buna pt ca se batatoreste si perna trebuie sa fie moale sa o poti modela dupa corpul tau
amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp delia poti sa cauti vatelina si sa indesi bine bine in husa.. si care ar fi cel de-al doilea nume ? XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 24 + Ilinca Ilinca |
Ervin
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
olimp spune:
amalia am priceput , nu stiam ca asa ce comporta...
delia merg bine unul cu celalat...
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
24 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
fetelor NB
24 + Ilinca
Ilinca
Cris_25 spune:
Am luat in sfarsit tensiunea ... 112 cu 69 ... deci mult mai bine ca ultima data. Merg sa dorm linistita! Sper sa nu mai visez iarasi ca merg sa nasc si n-am medic
Va pup pe toate, fara numar, fara numar Noapte buna!
19+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit