Stelute iulie-august 2013 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Amalia pai jumatate din ce exista pe piata. Eu am dat pe ea 120 lei. Cred ca gaseam si mai ieftina...dar m-a luat valul la targ.

22+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Avem burtici frumoase..care se maresc pe zi ce trece!

22+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Andra Olimp eu sunt o rasfatata toti din jurul nostru familie si prieteni au baieti deci gargaritele melesunt super asteptate

amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

bubulina eu pe zi ce trece ma simt tot mai greoaie , si vad ca prin gratia uni elefant in miscari

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Olimp . Toata lumea imi zice ca e de fetita asa e?? Desi stiu ca in burtica este David sau Patrick

23+ David
Dana

Mergi la inceput

amalia gargarite , asa a fost si noi in familie , eu sunt singura fata restul sunt baieti am doar verisori asa ca stiu ca vor fi rasfatate

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

dana nu te mai lua dupa gura lumii , toate babele astea vorbesc asa sa se afle in treaba ...mie dupa forma burtii pentru ca , creste in fata tuguiata s-ar zica ca e baiat ...si e Ilincuta...fiecare butrica se dezvolta diferit in functie de constitutia mamei , de asezarea placentei , de cantitatea de lichid existenta..etc..

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Amalia si eu mi-am croit materialul, dar nu eram hotarata cu ce sa umplu. Am citit unele pareri la perini cu bile , in care spuneau ca fac zgomot deranjant noaptea. Este asa? Am calculat si eu si iese la cca 50 lei perina . Nu mi-as lua din comert la asa pret mare, cand pot sa-mi fac.

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Ma bate gandul sa pun si un al doilea nume lui Lorand

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Cris, asa cred ca ne vdm toate, elefantei, cand de fapt nu suntem...chiar asa Si mie mi se pare ca ma minte frumos toata lumea cand imi spune ca numai burtica e de mine, ca in rest nu se observa etc. Dar nu ma supar chiar dc sunt mintita frumos

Bubulina, scriu lungime dar latimea mi se pare prea mare.... Referitor la perna, eu dorm cu partea mai arcuita la cap si cealalta intre picioare si cu latura mare in brate. Sunt mai multe pozitii posibile. Si eu m-am tot sucit pana am gasit-o pe asta. Dar am dormit neintoarsa

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput