Stelute iulie-august 2013 (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Noapte Buna!Vise placute

amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula

Am o pauza de incarcat baterii si pregatit sufleteste pt noaptea ce urmeaza. Raul e cu puroi in gat ( banuiesc ca de la cresa l-a cules si pe ala) si e pe antibiotic, dar pana incepe sa-si faca efectul antibioticul e tot febra peste 39, frisoane, miorlait, etc. Acum i-am pus un supozitor cu novocalmin si cat isi face ala efectul pot sa stau linistita un pic.

Paula eu pot sa-ti spun din experienta ca nu toti copiii raspund la fel de bine la panadol si nurofen!
Eu de exe am incercat mai multe variante si am ramas la Eferalgan sirop=paracetamol si MIG pediatric sirop=ibuprofen care-i scad mult mai repede temperatura picei mele, cand lua panadolul era ca si cum nu-i dadeam nimic si eu numaram orele pana cand treceau alea 4 sa-i dau nurofenul mai repede Am depistat asta in spital cand m-am internat cu ea cu enterocolita, avea temperatura f f mare, eu ii dadusem acasa si panadol si novocalmin si era peste 39grdC si i-au data aia MIG pediatric si in 30 minute avea 36.5grd C , m-am dus dupa asistente sa le intreb ce i-au dat, care e denumirea comericala ca mi-au zis initial ca nurofen, insa era transparent siropelul nu albicios ca nurofenul!!!
Eu zic sa incerci cu mai multe variante de paracetamol si ibuprofen sa vezi care-i mai OK la scaderea febrei, asa m-au sfatuit si ele acolo, au zis ca sint copii si copii si eu sint fericita ca am depistat formula asta ca tot panadol si nurofen ii dadeam mereu la febra si nurofenul era cum era, dar panadolul era egal cu ZERO!

Happy Mom si S24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Eu cred ca trebuie sa mai scot niste bile din ea. I-am spalat husa si parca acum nu mai e la fel cum a luat'o ca pufosenie :))

22+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Mie doc mi-a spus ca am tensiunea 9 cu nush cat . E bn?? Cred ca 9 cu 11.

23+ David
Dana

a 2 trebuie sa fie mai mica deci probabil ai 11 cu 9
eu am tot 9 cu 6,am avut si 8 cu 5 dar atunci eram ametita rau, nu mai vreau :(

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Paul, Ele, Betty, dnapotecuta la apel . Eu mai mult cu cititul si va simt lipsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

amalia se vede ca ai stofa de afacerista , eu mi-am facut din 2 perne lungi le-am bagat intr-o husa mare si am un carnat ce il calaresc toata nopatea

dana ce burtica adorabila...si cremuita

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

24 + Ilinca
Ilinca

si cand ma gandesc ca barbatu-meo a dat un milion si ceva pe ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Monirina si eu mai am zile cand sunt ametita, dar nu cred ca e de la tensiune pentru ca mi-am luat tensiunea si era ok.

22+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Mocanita, prezent! azi nu stiu ce-a fost cu mine ca am avut o stare de somnolenta si confuzare de zile mari, ganditi-va ca am prins o faza in care as fi mancat dormind, ceea ce aproape am facut, a facut al meu sot supa cu taietei de casa si pulpe pane si mi-a adus pe masuta langa pat, dormitam bagand in gura, am inghitit si un os micut ... cred ca de la porcariile de nachos cu crema de branza pe care le-am mancat la film aseara (Pozitia copilului) mi se trage starea, am baut si una doua guri de cola tot aseara ca sa definitivez mizeria ... azi am fost ca drogata. Promit sa nu mai fac mizerii in genul asta!

22+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monirina

[quote]citat din mesajul lui olimp

amalia se vede ca ai stofa de afacerista , eu mi-am facut din 2 perne lungi le-am bagat intr-o husa mare si am un carnat ce il calaresc toata nopatea

dana ce burtica adorabila...si cremuita

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

24 + Ilinca
Ilinca

si cand ma gandesc ca barbatu-meo a dat un milion si ceva pe ea

Pai 1 milion e mult aici cea mai ieftina costa 65 de euro cred ca a luato bine cat inseamna in euro?

amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

fetelor am o intrebare urgenta
Am simtit ca ma manaca mai tare un sfarc si m-am atins pe el (nu l-am scarpinat ..l-am masat mai mult) si am simtit ca ma doare m-am uitat mai atenta si am observat de unde vine durerea era pe sfarc dar nu pe mamelon sau cum ii zice ci pe areola (nu stiu daca fac descrierea corecta dar nici nu am nervi sa caut sunt prea panicata)
Si am apasat putin ca am crezut ca e vorba de colostru si a iesit de acolo ceva lichid alb (puroi ..lapte.. nu stiu)..apoi un punct de sange si apoi lichid clar transparent o picatura ..acum e perfect tot ca si cum nu ar fi fost nimic
Nu am vrut sa storc am apasat ca am crezut ca o sa iasa de la mamelon ceva si a iesit de una dintre umflaturile mici de pe areola
Nu stiu ce a fost asta. Pare ca a fost un cos..sa merg la doctor?

24+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput