Stelute iulie-august 2013 (55)
Raspunsuri - Pagina 18
MariaBcf spune:
Fetelor mi-ati dat o idee buna cu caruciorul in portbagaj ( stam la etajul 4/4) fara lift
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
17+
dnapotecuta spune:
Multumesc fetelor. Trebuie sa recunosc ca v-am tradat pentru carti de ceva vreme incoace. Casa in care m-am mutat avea foarte convenabil uitate aici 2 rafturi de carti care n-au coincis cu patrimoniul meu. Prin urmare le-am luat la rand. Sunt addict... book-junkie. Asa ca boala asta nu ma lasa sa le pun jos pana la ultima. Sa nu mai zis ca am gasit o parte din colectiile de la Adevarul in hypermarket la 3.4 lei bucata si am facut achizitii en-gros-iste asa ca sper sa ma iertati daca nu intru asa des. E pentru o cauza buna: dau exemple pozitive copilului .
Alina 24+
MariaBcf spune:
Eu acuma m-am trezit , la ora 11 eram deja in pat , nu am mai putut sta la munca ca imi era foarte somn iar colegele m-au trimis acasa la 10:30 si acuma m-a trezit sotul el stia ca sunt la munca si m-a sunat
17+
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yvyana Betty, Delia nu stiu daca ati vazut si in capitolul trecut cand am scris ca la caruciorul postat in link rotile din fata nu sint pivotante! Se conduce f greu un carut cu toate rotile fixe, poate mai intai ar trebui sa incercati unul sa vedeti cum e; eu cand l-am luat pe al meu una din conditiile principale a fost sa aiba roti pivotante pe fata, pe langa suspensii bune, sa poate fi pus carutul cu fata sau cu spatele pe cadru (nu sa aiba maner reversibil, pentru ca daca are manerul reversibil atunci se conduce tot ca un carut cu toate rotile fixe caci obligatoriu trebuie se le blochezi pe directia de mers pe cele din fata) si sa nu aiba 3 roti (exista risc de rasturnare a carutului cu tot cu bb mai ales cand urci borduri si trebuie sa ridici carutul doar pe roata din fata). Happy Mom si S24+ |
Am vazut ce ai scris si ti-am si raspuns. Nu stiu daca-ti aduci aminte dar am zis ca nu cumpar pana nu-l vad cu ochoi mei. Si am carat pana la varsta asta 5 copii si nu ocazional, dintre care pe unul l-am crescut. Deci am idee cam cat de usor trebuie sa se comporte un carucior si cat de comod sa fie.
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
doxy spune:
Fetelor sunteti de coma cu dormitul la birou :))))))))))))).
Ama ce haioasa ai fost cu "dwhgfljk,jhhghhh" pe ecran :)))
Alina . Sa-ti povestesc si eu o faza tare din copilaria mea. Fratele meu mai mic, pe atunci avea vreo 7 ani, venea de la bunica-mea spre casa si pe traseu gaseste un pui de catel, frumos foc (nu de rasa) si il aduce acasa ca e "gasit". Peste vreo doua saptamani ne trezim cu proprietarul catelului la poarta care revendica catelul, evident ca a trebuit sa i-l dam. A doua zi, era catelul la usa noastra, iar a venit proprietarul si l-a lua, a trei azi la fel, a patra zi la fel. Apoi nu stiu ce a facut ca vreo doua saptamani nu a aparut catelul, in schimb s-a prezentat proprietarul cu catelul in brate si i l-a inmanat lui frate-meu zicandu-i "nu stiu ce i-ai facut dar schiauna de doua saptamani in continuu, nu mai avem liniste, ia-l!
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia
Delia_Rodica spune:
citat din mesajul lui doxy Fetelor sunteti de coma cu dormitul la birou :))))))))))))). Ama ce haioasa ai fost cu "dwhgfljk,jhhghhh" pe ecran :))) Alina . Sa-ti povestesc si eu o faza tare din copilaria mea. Fratele meu mai mic, pe atunci avea vreo 7 ani, venea de la bunica-mea spre casa si pe traseu gaseste un pui de catel, frumos foc (nu de rasa) si il aduce acasa ca e "gasit". Peste vreo doua saptamani ne trezim cu proprietarul catelului la poarta care revendica catelul, evident ca a trebuit sa i-l dam. A doua zi, era catelul la usa noastra, iar a venit proprietarul si l-a lua, a trei azi la fel, a patra zi la fel. Apoi nu stiu ce a facut ca vreo doua saptamani nu a aparut catelul, in schimb s-a prezentat proprietarul cu catelul in brate si i l-a inmanat lui frate-meu zicandu-i "nu stiu ce i-ai facut dar schiauna de doua saptamani in continuu, nu mai avem liniste, ia-l! Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia |
MariaBcf spune:
Fetelor vreau sa plec joi in Austria cu avionul . Oare am voie? Imi trebuie ceva acte sa arat la aeroport?
17+
amaliaro spune:
Fetelor bebelinele mele ma tin numai in suturi de azi dimineata nu or obosi si ele?
amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Delia_Rodica spune:
citat din mesajul lui amaliaro Fetelor bebelinele mele ma tin numai in suturi de azi dimineata nu or obosi si ele? amalia tsakoniati 23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna DOAMNE ITI MULTUMESC! FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota . |