Stelute iulie-august 2013 (55)
Raspunsuri - Pagina 17
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui betty200 Delia la ce te referi cand spui ca ai ceva reducere? 23+ bebitza |
Avem un card pe care am acumulat puncte, ceva de genul.
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
happy_ama spune:
Fetelor, haideti sa va amuz putin. Am dat un cost control pentru abonamentul la telefon si, in timp ce imi citeam mesajul, am atipit si m-am trezit de zgomotul telefonului cazut
Happy_Ama 23+ si Eva
Bobitza_85 spune:
Buna dragele mele,
Am intrat si aseara si am citit ce ati scris, insa eram extenuata si nu am mai apucat sa raspund Problema e ca acum am uitat aproape tot ce am citit si nu stiu ce sa va zic.
Azi am avut treaba la birou si apoi am recuperat ce ati mai scris
Happy, superbe hainutele si caruciorul!!!
Am mai vazut niste burtici frumoase foc dar nu mai stiu care, cum... Felicitari tuturor, oricum!
Raman la parerea ca avem o mare diversitate aici pe forum si toate suntem frumose si destepte!Mie mi-e drag de voi de nu mai pot, serios!
17+ "Minunica"
yvyana spune:
'Neatza, burtici!
Flory pe prospect la eferalgan scrie ca se poate da de la 1 luna (de la 4kg de fapt, ca asta e mai important).
Paula si eu sint panicata cu plecatul in afara, mereu ma gandesc ce fac in caz ca se imbolnaveste copilul, dar eu am avut si evenimente neplacute, la mare mi-a facut enterocolita acuta, mi-a facut apoi asta-vara o viroza eruptiva cu o febra incontrolabila si a facut convulsii febrile de aceea eu de atunci sint panicata maxim cu febra, cand vad ca are temperatura peste 38grd C innebunesc efectiv mai ales dupa ce m-am documentat si am vazut ce mare e incidenta lor, unul din 20 de copii va face la un moment dat convulsii febrile daca temperatura nu este controlata si riscul asta se mentine pana pe la 7 ani!!!
Referitor la mersul la paranghelii cu bb la purtator de 2-3 luni eu zic pas din start; nu din motive de bb, dar mie nu mi-ar fi ars de nmk cand avea ea 2-3 luni, urla jumatate de noapte din cauza colicilor, ziua idem nu prea dormea, deci noi eram praf de oboseala, nu ma spalam cu zilele, faceam baie pe cap o data-n saptamana, orice secunda preferam sa o dorm, 15 minute-30 de minute sau o ora daca o prindeam ma lua somnul instant; asa a fost la noi primul an; n-am dormit decat maxim 3 ore legate noaptea, ziua mai deloc, mai ales dupa ce am inceput diversificarea, ea dormea 2-3 ore si eu in timpul asta curatam si fierbeam porcariile alea cu morcov si pastarnac...
Happy Mom si S24+
hadrianae spune:
Happy, Si la mine adormitul cu degetele pe tastatura e la ordinea zilei. Noroc ca sunt singura in birou si-mi permit.
Delia, ce burtica finuta si draguta ai!
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 22+
Poze
Bobitza_85 spune:
Doxy, stiu ca ziceai la un momentdat ceva de mobila de la Mobexpert.Noi avem multe lucruri de la ei si sunt taaare multumita!
Ieri am bantuit cu sotul de la 15:00-19:00 prin magazinul lor din Pantelimon si am gasit un dormitor suuuuperb!
Pat+comoda= 6000RON, fara saltea, dar arata intr-un maaare fel!
Am gasit si o canapea frumoasa si maaare, la un pret f bun, dar nu stiu ce sa fac ca avem 2 canapele de piele aproape noi, arata impecabil, numai ca au un sistem de extindere mai incomod, sunt de dormit ocazional, iar daca vrem sa mai vina socrella pe la noi sa ma ajute cu bebelusa, a pus conditia sa schimbam canapelele.
La modulo serios, si eu prefer una cu sezlong decat 2 pt ca ocupa mai putin loc si e mai practica.
Voi ce parere aveti, daca le pun pe un site gen "okazii" am sanse sa le dau? Nu am incercat pana acum, dar ma gandesc ca e o solutie...
17+ "Minunica"
dnapotecuta spune:
Buna ziua gagici!
Semnam si noi condica si venim c-o poveste.
Ieri dimineata mi-am pierdut catelusa. A fost tragedie maxima. Am dus micutul cu urlete la gradi si m-am intors la cautari avide. Am facut afise chiar si am apucat sa si lipesc jumatate din ele. Deja potolisem micutul spunandu-i ca fata noastra e desteapta si o sa o gasim la usa cu siguranta, asteptandu-ne. Cum asta nu s-a intamplat nu mai stiam cum sa o dau de gard seara cand l-am luat de la gradi si cum sa ma stapanesc eu in acelasi timp. Ajung acasa dupa toata afacerea si deschid FBook-ulla plesneala. Pe pagina de home trona o poza cu catelul meu postata de un radio local si share-uita de mai multi amici.
Ma reped cu gratie vulturina in telefon sa o recuperez. u stiu daca v-am zis insa a mea micuta e gasita de revelion si adptata. Nenea de la radio imi spune ca a fost luata de fostul proprietar si imi da nr lui de telefon. Vorbesc cu omul care pare convingator. Ma bucuram pe de-o parte ca nu e singura in frig si nemancata pe strazi si e intr-o casa de om dar tot nu ma coafa faptul ca nu era la mine acasa. Ii zic ca pentru noi conteaza sa fie ea iubita si fericita si ca totusi as vrea sa o vad sa ma conving ca totul e bine si, eventual, daca nu e loc de intors, sa ii dau patutul si jucaria ei. Nu stabilim o data anume insa la vreo ora ma mananca fundul si sun din nou. Trebuia si era musai si musai sa o vad aseara. Omul atunci imi zice ca nici ei nu sunt foarte convinsi ca e catelul lor si ca dupa ce o duce spre recunoastere la o alta persoana vine el la mine sa vedem cum se comporta cainele.
Tot stand in telefon cu unii si cu altii toata lumea s-a adunat pana la ora H la mine care mai de care cu dovezi, poze prin telefon cu ea etc. Era un mare front. Barbate-miu bucuros ca a iesit soarele din nou in casa s-a apucat sa-i hraneasca pe toti cu peste prajit cu mamaliguta etc. Saracl, cand a venit acasa eu ma tinusem batoasa toata ziua insa cand i-am explicat copilului ce si cum a bufnit el in plans primul si eu dupa el. Al meu cand a ajuns la noi eram amandoi ca dupa mort.
Ca sa trag linie ca m-am lungit, aseara ne-am recuperat catelusa, copilul s-a linistit, barbatul e multumit ca nu mai urla nimeni and all is right with the world. Iar eu ma lafai in starea asta minunata pe care numai dovezile de bunatate si solidaritate omeneasca ti-o pot da. Cand oamenii se pun spate in spate si se uita pe sine pret de 5 minute se intampla adevaratele miracole. Ma chinui acum sa va transmit si voua macar 5 % din tot sentimentul. e de nepretuit.
Va pup si va doresc o zi superba!
Alina 24+
yvyana spune:
Betty, Delia nu stiu daca ati vazut si in capitolul trecut cand am scris ca la caruciorul postat in link rotile din fata nu sint pivotante! Se conduce f greu un carut cu toate rotile fixe, poate mai intai ar trebui sa incercati unul sa vedeti cum e; eu cand l-am luat pe al meu una din conditiile principale a fost sa aiba roti pivotante pe fata, pe langa suspensii bune, sa poate fi pus carutul cu fata sau cu spatele pe cadru (nu sa aiba maner reversibil, pentru ca daca are manerul reversibil atunci se conduce tot ca un carut cu toate rotile fixe caci obligatoriu trebuie se le blochezi pe directia de mers pe cele din fata) si sa nu aiba 3 roti (exista risc de rasturnare a carutului cu tot cu bb mai ales cand urci borduri si trebuie sa ridici carutul doar pe roata din fata).
Happy Mom si S24+
happy_ama spune:
Bobitza, ms Poti incerca sa vinzi. Nu cred ca strica anuntul...
Adriana, si tu esti genul care se trezeste ca a scris "dvsg;oeggggggggg" pe ecran? La mine au tresarit toti colegii pt ca pe jos avem gresie.... Partea buna e ca m-am trezit
Alina, ma bucur ca s-a terminat cu bine!! Si nu pot sa nu ma bucur ca ne-ai scris in stilul tau genial!
Happy_Ama 23+ si Eva