Stelute iulie-august 2013 (55)
Raspunsuri - Pagina 19
delia_timpau spune:
Fetele multumesc
Alina, ce emotionant.. Si eu dau share pe Fb la toate animalutele pierdute..imi sunt tare dragi animalele!
20+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
doxy spune:
Fetelor, va dati seama ca frate-meu copil fiind, vara in vacanta, se pupa cu catelul ala nonstop, se jucau, ce sa mai, maaare iubire. Normal ca plangea bietul catel cand s-a intors la proprietarul adult care numai de jucat cu el nu avea timp.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia
happy_ama spune:
Amalia, e foarte bine ca sunt energice! Ce o fi pe ele acolo impreuna
Happy_Ama 23+ si Eva
doxy spune:
Maria, se vede tare burtica? Ca daca nu, nici nu zici ca esti gravi si n-ai nici o problema. Eu am citit pe net ca abia de prin luna a 7-ea unele companii nu accepta gravide la bord, dar nu ca ar fi un pericol pentru bebe ci ca sa evite o nastere la inaltime.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia
MariaBcf spune:
Doxi daca imi iau o bluzita larguta , nu se vede .
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
17+
mocanita spune:
As vrea sa pun si eu niste poze si sa va vad Se poate o parola?
Si va rog, puteti sa-mi spuneti cum fac daca vreau sa va citez cand raspund?
Roxana, +18 si Toma, 07.07.2011
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Neata Yvyana, merci. Ibuprofen am folosit si noi, dar parca tot nurofenul e mai bun, in schimb panandolul nici la noi nu are nici un efect. Am luat supozitoare cu paracetamol si parca sunt mai bune, dar asa plange Raul, si zice ca il doare funduletul. Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2 |
Pai poti sa incerci BIOFLU PENTRU COPII 120 mg/5 ml SIROP, DULSIFEB 24 mg/ml SOL. ORALA sau EFFERALGAN PEDIATRIC 3% SOL. ORALA daca e fan siropele sa nu-l mai chinui cu supozitorul saracutul
Ii calculezi doza in functie de cate kg are: doza e intre 30-50mg/kg corp/zi, deci faci o medie sa zicem 40mg/kg corp/zi si apoi o imparti la 3 ca sa afli doza la 8 ore! Eu daca temperatura e f mare ii dau doza maxima calculata, daca e mai mica (sub 39grd C) ii dau doza medie sau chiar sub, trebuie sa jonglezi mult cu dozele!
Nici a mea nu suporta supozitoarele, i le dau in caz de varsaturi sau noaptea cand nu coopereaza!
se sa faca repede bine!!!
Happy Mom si S24+
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mocanita As vrea sa pun si eu niste poze si sa va vad Se poate o parola? Si va rog, puteti sa-mi spuneti cum fac daca vreau sa va citez cand raspund? Roxana, +18 si Toma, 07.07.2011 |
Mocanita deasupra fiecarui mesaj sint niste iconite, cel care are o sagetica verde pe el este quote, dai clic si intri direct in compunere mesaj si citezi si persoana respectiva!
Happy Mom si S24+
happy_ama spune:
Fetele din Bucuresti, ia uitati ce am gasit fara sa vreau: "Magazinul cu hainute de la cunoscutul brand Carter's se fla in Bucur Obor la parter."
Happy_Ama 23+ si Eva
Bobitza_85 spune:
Ce tare, Happy!
O sa merg si eu sa vad despre ce e vorba.
Mie imi vine sa ma apuc de shopping dar cred ca ar trebui sa astept morfologia de la 22 de sapt, nu-i asa? Daca apare puta, ce ma fac cu rochitele roz?
Happy, daca vreau sa iau "5-pack sleeveless bodysuits" sa aleg varianta NB sau 3M? Stiu ca ziceai ca sunt mari.
18+ "Minunica"