Stelute iulie-august 2013 (55)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

merci mult Bobitza
Te intrebam pe PM daca e ok sa pun pozele pe mailul comun? dar poate mai repede vezi pe forum.

Roxana, +18 si Toma, 07.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bobitza, daca iei din UK si iei pentru primele luni, eu as merge pe varianta new born. Nu stiu cat de mare ar trebui sa fie bebe la nastere ca sa nu ii fie bune... La body-uri partea buna e ca si daca sunt mari le poti folosi oricand.

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

[/quote]

Mocanita deasupra fiecarui mesaj sint niste iconite, cel care are o sagetica verde pe el este quote, dai clic si intri direct in compunere mesaj si citezi si persoana respectiva!

Happy Mom si S24+
[/quote]

multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

really?? ce veste buna, Ama!!
cand faci o vizita pe-acolo, ca tot stai aproape?

20+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Carters e brand american din ce stiu eu. Eu body -urile in proportie de 80% doar de la ei le-am avut. Dar nu mi s-a parut ca sunt mai mari . Sau poate am avut eu copil mai mare. Si le-am luat de la cunostinte, care aduceau haine de vanzare din SUA, chiar nu stiu daca merita luate, fiind transportul asa scump.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Cred ca sunt pe site-ul din USA pt ca preturile sunt in $
Poate o pun pe sora mea sa le comande acolo si mi le aduce in August, cand vine in tara

18+ "Minunica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Bobitza, eu am primit un set de body-uri de la Carter's de 3M si nu mi se par chiar asa de mari. o sa le masor acasa si va zic maine cati cm au.

bebitza

Mergi la inceput

Am trimis si eu poze pe mailul comun, merci inca o data Bobitza, sper sa nu fi facut vreo tampenie . De vazut , nu va vad, nu ma pricep

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia_timpau

Bobitza, eu am primit un set de body-uri de la Carter's de 3M si nu mi se par chiar asa de mari. o sa le masor acasa si va zic maine cati cm au.

bebitza

Suuuper!

Multumesc, Delia!

Fetele cu experienta,body-urile cu maneca scurta se pot da pe sub o bluzita si iarna, sau e indicat sa fie cu maneca lunga?

Eu o sa nasc in August si nu stiu daca sa iau NB sau 3 luni.Nici nu as vrea sa le folosesc decat 1-2 luni

18+ "Minunica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput