Stelute iulie-august 2013 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Merci Oxana Si noua ne place mult. Imiziceti si mie cum se face "quote"? Habar n-am.
Adrianaaaaaa, subscriu, n-am mai dormit mai tarziu de 7.30 in wkd de aproape 2 ani Si ne asteapta vremuri si mai rele

Roxana, +18 si Toma, 07.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Wow! Acum am vazut pretul la carutul Inglesina . Eu n-am dat atat. Cu siguranta se poate gasi mai ieftin. Nu cred ca in 4 ani au sarit chiar atat preturile!!!

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Delia mersi de compliment.

Oxana referitor la gradina si la cine se ocupa de ea raspund si eu cu jumatate de gura: si eu. Cel mai mult face sotzul. Eu mai mult il coordinez si aleg ce flori vreau si unde.

Adriana te cred si te inteleg. La noi e 6 - 6:30 trezirea si incepe tot asa cu o avalansa de povestiri de zici ca e treaza de ore. De cateva zile a prins o noua metoda: se apuca si plange (fara lacrimi, recunoaste singura fatza mica) si se vaita ca mama trebuie sa lucreze, tati trebuie sa lucreze si EA??! ei cine ii face masaj? cine deseneaza cu ea?! etc etc etc Desi stiu ca e mai mult teatru efectiv nu rezist la santaj din asta emotional si de obicei unul din noi lasa totul balta si e liniste.

si o zi usoara

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Despre calatorit: noi am fost in concediu cu Clara la 4 luni, in avion la 6 luni si pentru ca ne-am convins ca nu are nici o treaba pitica nu ne-am mai abtinut. Am fost des plecati si cu avion si cu masina si a fost tot timpul ok. Anul asta in aprilie facem primul concediu cu trenul. Abia asteapta Clara si sincer si eu la fel.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Ama, burtica e "finuta" ca eram eu in negru..

Oxana, am luat 6 kg, de la 55 la 61, si mi se pare ca arat ca umflata cu pompa. Eu le-am luat destul de rapid, max o luna, ca inainte eram cu greturile si chiar slabisem la 53 prin luna 2..De-aia pt mine e un soc evolutia asta

Adriana, pai facem o comanda maare dupa Paste, ca sa impartim transp

20+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Vin si eu in clubul vostru fetelor. La noi e cam asa: de luni pana vineri "mamiii dar n-am dormit destul", "m-am plictisit de gradi" si "sunt foarte obosit". Iar sambata si duminica pe la 7 incepe cu "iar mi s-a facut foame" si "dar e ziua afara nu mai dormim".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Vorbeati de carat caruciorul pe scari. Noi stateam la etajul 4, fara lift. Deci coborat si cu copil si cu carucior nu prea mergea. Asa ca lasam caruciorul in portbagaj. Nu cred ca l-am urcat niciodata in casa dupa ce am nascut. Deci ar fi si asta o solutie pentru cine nu are nevoie de el in casa.

Calatorii: Luxemburg-Romania, cu avionul, Bucuresti-Constanta (cu masina) la 34 de saptamani (am nascut peste alte trei). Dupa ce s-a nascut Alexandru, la 2 luni am facut o "excursie" pana in Bucuresti, ca sa-si ia mama si sora mea rochii pentru botez. Am petrecut toata zioua in mall. Alexandru n-a dormit DELOC. N-a vrut sa stea nici in carucior, nici culcat la mine in brate. Doar cocotat pe umarul meu, cu capul sus, urmarind tot ce se intampla. Nu a parut deranjat absolut deloc de faptul ca il purtam prin magazine. Din contra.
La 7 luni am mers cu masin la Viena. Incepusem deja diversificarea, si alaptam in paralel. A fost excelent. In afara de faptul ca nu dormea ziua, voia sa vada tot, s-a simtit foarte bine si nu ne-a chinuit deloc.
11 luni-cu avionul la Luxemburg.
1 an si 1 luna trambaleala cu catel, cu purcel, cu masina la Luxemburg, 2500km. Incantare maxima pentru el.
De atunci, nenumarate zboruri cu avionul pe aceeasi ruta, de cele mai multe ori doar eu cu el. Cateodata a fost mai greu, cateodata ma usor. problema la el e ca nu vrea sa doarma in avion, oricat de obosit ar fi. Si cand e obosit incepe sa faca urat. Dar ne-am descurcat.

Si l-am carat dupa noi oriunde am mers, de la inceput. Mini excursii, restaurante, iesiri, dormit in alte parti etc.

Cred ca depinde in primul rand de cat de ok se simt parintii cu asta.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 22+

Poze

Mergi la inceput

Noi am fost in Bulgaria cu Rares la 5 luni (cu scoica), am mers cu masina 12 ore, dar am plecat noaptea. A rezistat ff bine.
Apoi la un an si 6 luni am fost in Egipt. N-a avut nici o treaba.
Prin tara si in R. Mold. am calatorit fffff mult. E obisnuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Fetele, sora sotului meu a renuntat la serv dupa ce fetele ei (de 4 si 5 ani) i-au reprosat ca din cauza serviciului ei "nu mai sunt o adevarata familie". A fost socata sa auda asa ceva de la niste copii..si noi la fel Mie mi se pare super greu ce povestiti voi, insarcinata + serv + copil acasa.. Nu ca as renunta la serv, Doamne fere, dar nu stiu cum o sa ma descurc

A, uitasem, Delia, ce tare este blogul tau!! Felicitari!!

20+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Monicaa, Oxana, mda... Si asa e: in timpul saptamanii cam trag de el dimineata.
Si se pare ca mai avem ani buni asa.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 22+

Poze

Mergi la inceput