Stelute iulie-august 2013 (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Ha, sa nu cumva sa va imaginati ca de la oarecare varsta scapati ...fomistu meu si la 20 de ani intra in camera si intreaba: ce mancam?, noroc ca e un tip ca taica-sau si soru-sa care dorm ca valizele pana tarziu dimineata. Cand erau mici "erau dresati" ca la ce varsta aveam atunci faceam tot felul de prostii cu ei. De ex in naivitatea mea de 20 de ani pe baiat l-am pus la un moment dat pe un scaunel sa se uite la noi cum mancam prajitura cu frisca si lui nu i-am dat vezi doamne sa se invete cu greul si frustrarile ... asa ceva n-as mai face in ruptul capului acum, imi vine sa plang doar cand ma gandesc la situatia respectiva, dar a stat copilul la 2 ani cuminte, cu ochii mari resenat ca nu are voi sa manace prajitura doar sa se uite cum mancam noi ... brrrr mi se strange pielea pe spate (astea sunt "perle" comise in vremuri de nestiinta) cu fetita deja eram mai "maturi" trecusera 5 ani deja ...

23+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Adriana, asta cu caruciorul in portbagaj e o solutie doar daca are masina fiecare din soti. Ca eu pe perioada concediului de maternitate predasem masina firmei si aveam doar masina sotului, pe care el o folosea de dimineata pana cand venea de la birou. Deci in cazul nostru nu se putea.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Delia la noi nu as spune ca a fost/este usor dar nici f greu. E chestie de obisnuitza si de prioritati. Am priceput relativ repede ca nu avem nici o sansa sa le facem pe toate asa cum ne-am dori asa ca am mai lasat la una la alta. De ex in week-end cand Clara mai dormea erau alternativele: dormim si noi, ne relaxam (eu citit, sotzul mers la pescuit) sau facem curat si gatim? De multe ori am ales varianta 1. Sanatatea sufleteasca imi e mai importanta decat o casa care straluceste de curatenie, 5 oale cu mancare in frigider si eu frustrata.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Iar despre trezitul de dimineata...I hate it!!!! Dar cand ii vad mutra si simt ce tare se bucura ca in sfarsit m-am trezit si ma mai pupa si pe nas nu mai conteaza nimic, uit tot si sunt cea mai happy.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 18 +

Mergi la inceput

Betty, ce sadic!
Iar la faza cu "ce mancam" eu sunt cam nebuna, daca mi-e somn ii zic mancam mai tarziu, sau du-te si ia-ti un corn (stie de unde) si se descurca singur . Bine, ca de multe ori cobor si-i pun MD in fata si ii pun desene, iar eu urc in dormitor la loc.
Cand am zile mai bune le fac chiar clatite dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia_timpau

Fetele, sora sotului meu a renuntat la serv dupa ce fetele ei (de 4 si 5 ani) i-au reprosat ca din cauza serviciului ei "nu mai sunt o adevarata familie". A fost socata sa auda asa ceva de la niste copii..si noi la fel Mie mi se pare super greu ce povestiti voi, insarcinata + serv + copil acasa.. Nu ca as renunta la serv, Doamne fere, dar nu stiu cum o sa ma descurc

A, uitasem, Delia, ce tare este blogul tau!! Felicitari!!

20+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Da, da, Delia, ti-am vazut si eu blogul. Foarte fain. Felicitari!

Si Delia_T, stai linistita, o sa te descurci. O sa-ti vina sa-ti iei campii cateodata, dar trece. Doar ne-o facem cu mana noastra, nu?

Oxana, da, e si asta o conditie. Eu eram dependenta de masina dupa ce am nascut. Noroc ca am avut, ca nu stiu ce ma faceam.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 22+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Si eu uit de toate cand ma trezeste in pupaturi

Roxana, +18 si Toma, 07.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia_timpau

Fetele, sora sotului meu a renuntat la serv dupa ce fetele ei (de 4 si 5 ani) i-au reprosat ca din cauza serviciului ei "nu mai sunt o adevarata familie". A fost socata sa auda asa ceva de la niste copii..si noi la fel Mie mi se pare super greu ce povestiti voi, insarcinata + serv + copil acasa.. Nu ca as renunta la serv, Doamne fere, dar nu stiu cum o sa ma descurc

A, uitasem, Delia, ce tare este blogul tau!! Felicitari!!

20+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Multumesc , l-am neglijat foarte mult si nu prea o sa am sanse sa ma ocup de curand de el.

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Multumesc Hadrianae

Si al meu barbat tot zice sa nu ma mai stresez ca lasam caruciorul in masina (fiecare cu masina lui, nu suport dependenta )

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Mie acum mi-e bine ca am masina de servici si n-am nici o cheltuiala cu ea. Dar din mai se termina binele. Initial ne-am gandit sa luam o masina SH un polo, dar e destul de scump unul in stare mai buna. Iar acum zice sotul ca au scos astia (sau vor sa scoata ca n-am inteles bine) nus`ce legi cu taxe, naiba sa-i ia si e foarte dezavantajos, asa ca papa masina.
Eu stau la curte asa ca de plimbat prin parcuri oricum nu prea o sa ma plimb, eventual prin w-enduri cand e si sotul liber. Sa plec la shopping sau la cafele prin oras n-o sa pot cu bebe mic, asa ca in principiu nu e chiar asa o mare necesitate, dar aia cu "dependenta de sot" nu-mi surade nici mie.

Mergi la inceput