Stelute iulie-august 2013 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Betty, esti mortala!!

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

E si foarte usor. Si apropo de asta. Eu la apartament am stat la 1 si nu aveam lift pana la parter, deci o scara tot pe jos o coboram. Dar cu acest carut era ff simplu caci cu o mana tineam landoul cu bebe iar in cealalta sasiul. Cand ajungeam jos, nici nu trebuia sa pun landoul jos caci sasiul avea un sistem ca daca trageai mai cu forta de el se deschidea, apoi fixam cu un simplu click landoul pe sasiu.
Era un filmulet demonstrativ tare fain, am sa-l caut.
Eu am vazut manevra asta la targ si atunci m-am hotarat ca vreau carut din asta. La fel de simplu se monteaza si scoica. Nu mai zic ce simplu e sa-l pui in masina.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Betty, pe 07.07.2011 l-am nascut pe Toma, la fix 38s5z

Roxana, +18 si Toma, 07.07.2011

Mergi la inceput

Asta e filmuletul.
http://www.youtube.com/watch?v=H7fQf00FGvE

Mergi la inceput

Mocanita, ce frumos nume are baietelul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Am mai pus si eu 2 poze cu burtica de sapt trecuta. Sunt cam nereusite, scuzati usa de la debara care apare mereu in poze, dar rar il conving pe sotul meu sa imi mai faca cate o poza, desi aparatura are, ca s-a molipsit de la socru-sau

20+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Mocanita, esti fix cu prietena de care spuneam

Delia, ce burticuta finuta!! Lasa ca si eu fac mereu la toa poze

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Delia te mentii foarte bine! Cate kg ai pus?
Apropo ca mi-am mintit, Yvy chiar asa min 10 kg punem in ultimul trimestru??? Ca la carte scrie 5 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Salutare!

N-am mai scris de ceva timp. Am incercat sa va citesc, aveam si de raspuns la unele discutii, dar pana m-am urnit eu sa scriu nu mai sunt de actualitate si am si uitat, evident. Am avut foarte mult de lucru. Ieri efectiv nu m-am ridicat din fata calculatorului decat sa merg la baie. In week-end Alexandru nu ma lasa un moment. Sta numai dupa fundul meu. "si mami se joaca" "si mami face puzzle" "si mami deseneaza" "nu face pisu mami" etc. Off, am cam obosit. Tare as avea nevoie de o pauza. In week-end, dimineata intre 7 si 7.30 imi da trezirea. Apare langa patul meu, ca ma si speri daca dorm mai profund. Nu zice nimic, dar e cu ochii pe mine. Cum am deschis un occhi, aud variatii pe tema "Am facut/fac caca/pisu etc". Mda... mi-am varsat si eu naduful.

Ama, foooarte frumos caruciorul. Si hainutele. Cum ziceam, eu sunt fan Next. Intr-adevar, sunt putin mai mari. Acum, depinde de copil. Eu lui Alexandru a trebuit sa-i iau mereu cel putin cu o marime mai mica. Dar el e un piticot.

Delia, m-am uitat pe site-ul Carter's. Nu stiam de ei. Am vazut chestii faine. O sa fac o comanda.
Si pe mine ma cam mananca mainile de cumparaturi. Dar ar cam trebui sa astept pana de Paste, cand merg in tara, sa fac un inventar, sa vad ce mai am de la Alexandru si ce ar mai trebui.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 22+

Poze

Mergi la inceput

Betty . Mi-am amintit si eu de o tipa colega de salon la nasterea cu Rares. Ea era din alt oras si era la primul copil desi avea 42 de ani. O tipa slaba, ca dupa ce nascuse nu se vedea nici urma de sarcina.Imi povestea ca o apucase contractiile la ea in orasel(aprox 100 km) si nu stiau daca sa se aventureze pana la Iasi unde si-a monitorizat toata sarcina. Dar ea fiind asistenta medicala si sotul doctor au riscat si au plecat la Iasi, in masina de emotii n-a mai stiut ce e aia durere si contractie iar cand au ajuns a urcat direct pe masa, a tusit o data si a iesit bebe. Ce fain!

Mergi la inceput