Stelute iulie-august 2013 (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Betty, sunt sigura ca ai spiritul mult mai tanar ca mine

20+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

http://www.lacopii.ro/landou-graco-go-pop-art-blue-graco.html

Paula, sunt si ceva sisteme separat
http://www.lacopii.ro/kit-auto-pentru-landouri-inglesina.html

sigur sunt si altele poate mai ieftine.

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Paula, sincer nu-mi amintesc ce sistem de prindere avea landoul, de partea tehnica se ocupa sotul... Eu stiu ca pentru oras il puneam pe bancheta din spate si trageam scaunul din fata la maxim in spate atat cat sa fixeze ff bine landoul, statea ff fix, nici nu-ti mai trebuia sistem de prindere. Dar stiu ca mai trebuie sa-ti iei pentru siguranta in calatorii o centurica care se pun lui bebe in landou, ca un fel de centura de siguranta, in caz de impact sa nu zboare bebe, noi nu am avut din aia.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Betty, ce tare esti cu scapatul in chiloti. :)) Eu am DPN pe 7.07 dar nu ajung eu acolo.
Eu nu las nimic la cald. Mi-e frica de neprevazut, vreau sa se intample cand vreau eu.
Noi suntem plimbareti de felul nostru, am plecat si gravida la 8 luni la 200km si cu bebe de doua luni. Alaptam , chiar nu imi era greu. A fost invatata sa doarma prin alte paturi, sa vada alte fete.

Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani

Mergi la inceput

De la inglesina avem noi landoul, nu mai stiu daca sistemul de prindere a landoului de bancheta era inclus in setul caruciorului, dar centurica cu pernuta abdominala, nu am avut, e cea de care tocmai va ziceam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu nu as vrea sa-i aleg ziua de nastere. Nu ca as crede eu in zodiace si altele, dar cred ca fiecare om tb sa vina pe lume cand ii e sortit, nu cand vor parintii...dar daca nu o sa am de ales, nu o sa fac o tragedie din asta.

Merci Delia, sunt scumpe, cred ca raman la scoica.

Eu am fost si sunt o mama stresata. Pana acum nu am avut curajul sa ies cu Raul din tara, ca daca se imbolnaveste, eu ce fac cu copilul prin spitalele sin alte tari...si acum, prima data cand avem de a face cu vreo boala, fac ca toti dracii, imi tb sa ma duc al dr in fiecare zi, sa stiu sigur ca nu e nici o pb. Dar deja a 2a oara sunt mai calma, daca stiu cu ce ma lupt

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Eu nu as vrea sa-i aleg ziua de nastere. Nu ca as crede eu in zodiace si altele, dar cred ca fiecare om tb sa vina pe lume cand ii e sortit, nu cand vor parintii...dar daca nu o sa am de ales, nu o sa fac o tragedie din asta.

Merci Delia, sunt scumpe, cred ca raman la scoica.

Eu am fost si sunt o mama stresata. Pana acum nu am avut curajul sa ies cu Raul din tara, ca daca se imbolnaveste, eu ce fac cu copilul prin spitalele sin alte tari...si acum, prima data cand avem de a face cu vreo boala, fac ca toti dracii, imi tb sa ma duc al dr in fiecare zi, sa stiu sigur ca nu e nici o pb. Dar deja a 2a oara sunt mai calma, daca stiu cu ce ma lupt

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

Astea sunt f scumpe, de aia le-am ignorat, dar poate se gasesc mai ieftine, sau poate alea de la carucioare sunt cu sistem....eu nu am studiat deloc problema.

Mergi la inceput

Ce fain descriu astia aici detaliile tehnice!
http://www.lacopii.ro/carucior-zippy-system-evo-2013-inglesina.html

Eu am fost extrem de multumita de acest carucior. E in stare perfecta. Landoul juri ca este nou. O sa-l folosesc la fata si apoi o sa-l vand.
Credca daca ii schimb rotile (ca astea se vad ca sunt folosite ) poti sa zici ca e nou. Absolut totul e detasabil si se spala la masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Doxy, poti rade linistita de cunostinta mea ca-i de ras avand in vedere ca totul s-a terminat cu bine,a nascut precum emeile la tara , pai cum sa ai fitze sa nasti copilul intr-un oras universitar, vezi Doamne, si sa te trezesti cu el nascut in "zona rurala" in certificatul de nastere ... e comic tare ca-n bancurile cu prosti.

Ele sa stii ca asa-s si eu, vreau sa am totul sub control dar ma gandeam acum sa mai "lucrez" la asta ca nu-i tocmai rational sa fii control freak mereu, dar crezi ca voi putea...? Ama parca vad cum vom scrie amandoua duminica seara povestea nasterii ... lasa tu ca nu-i furata ziua copilului ca nu stie nimeni ca tu ti-ai ales-o, ai o scuza ca nasterea nu e cand vrei... mie nu mi-au furat verii mei numele fetei?

Cu scapatul in chiloti ... e cam aiurea treaba ca Doamne fereste se pot intampla neprevazute.

23+

bebitza

Mergi la inceput

Noi la anul cu siguranta plecam din tara cu el, facem pasaport de anul acesta, ca mergem si la unguri in iarna, la bai

Mergi la inceput