Stelute iulie-august 2013 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Oxana multumesc
Si eu am o nunta pe 31 august de la care nu am cum sa lipsesc. Cumnata mea face nunta(sora sotului). Problema este ca toata familia sotului binenteles vor fi la nunta dar si toata familia mea va fii la o alta nunta in Pitesti ( varu meu se insoara fix in aceeasi zi si nu au cum sub nici o forma sa nu se duca) Va trebuii sa las bebeul cu o prietena care nu are bebei. Imi este cam teama dar sa il iau cu mine la o luna si ceva in nici un caz. Sper ca va fii cuminte si eu voi sta cu siguranta ca pe ghimpi :)). Daca alaptez clar va trebuii sa ma mult sau sa ma duc de cateva ori acasa. Ce vroiam sa va intreb. Unde ziceti ca este mai bine sa il las pe bebe acasa la noi sau la prietena???

23+ David
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Rodica, parerea mea este ca, cu cat bebe este mai mic cu atat mai usor calatoresti cu el. Ei atunci doar dorm si mananca. Ideal este sa ai landou in care va dormi bebe in masina. Noi avem de gand sa mergem la mare la sf. de august si atunci bebe va avea 2 luni, iar de la Iasi la Constanta sunt vreo 500 km.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Multumesc, sper sa nu fie un copil agitat si plangacios

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oxana, dar tu cum fixezi landoul in masina?Sau sunt landouri care se fixeaza ca si scoica? Eu nu am avut curajul sa ma duc cu copilul cu masina, decat pus in scoica.

Amalia, e mai bine un pic, multumesc, macar a inceput sa se miste prin casa si sa mai vb cu noi...cand era cu febra aia mare doar gemea si am stat in pat.

Eu ma degraba m-as fi dus gravida in ultima luna, decat in primele 2 luni cu copilul undeva...poate eram eu nebuna, dar tb sa stiu exact unde ma duc, ce conditii sunt, cum e la baie, cum e caldura, etc. Acum poate nu as mai fi atat de stricta, dar atunci mi-era groaza efectiv.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

Mergi la inceput

Dana la nunta care e in Tm ma gandeam sa o chem si eu pe cumnata mea sa stea cu bebe, dar hotyararea asta o pot lua abia dupa ce nasc, sa vad ce fel de copil am , ce mofturi si fite are

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Oxana, dar tu cum fixezi landoul in masina?Sau sunt landouri care se fixeaza ca si scoica? Eu nu am avut curajul sa ma duc cu copilul cu masina, decat pus in scoica.

Amalia, e mai bine un pic, multumesc, macar a inceput sa se miste prin casa si sa mai vb cu noi...cand era cu febra aia mare doar gemea si am stat in pat.

Eu ma degraba m-as fi dus gravida in ultima luna, decat in primele 2 luni cu copilul undeva...poate eram eu nebuna, dar tb sa stiu exact unde ma duc, ce conditii sunt, cum e la baie, cum e caldura, etc. Acum poate nu as mai fi atat de stricta, dar atunci mi-era groaza efectiv.

Tocmai ce am vazut azi ca sunt landouri cu sistem de prindere pt masini, nici eu nu stiam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Delia T, imi vine sa rad cand te aud cu intalnirea de 10 ani sa si eu am intanire dar de 25 ani , va dati seama cat sunt de babeta? Sa puneti mana sa ascultati de mine ca va pot fi lejer mama sa nu mai vorbesc soacra. Imi sunteti tare dragi, fetele mamii!

Ele si eu am vorbit cu medicul cand imi face cezariana si a zis ca atunci cand vreau eu dar nu mai repede de 38 saptamani si 5 zile, m-am gandit eu ce m-am gandit si parca as alege 07.07.2013 cand am fix 38 saptamani si 5 zile dar e duminica, dr. a zis ca nu-i absolut nici o problema chiar daca vreau duminica.

Ma bate si pe mine gandul sa las cezariana la cald dar mi frica de mor ca nu o sa mai apuc sa o fac daca merge nasterea cum a mers cu fata, in 30 minunte de cand am ajuns la spital am scos-o, cu dezbracat cu tot. In cazul asta adio legare trompe ceea ce ar fi un dezavantaj f f mare pt noi ca ar insemna o laparoscopica separata si inca vreo 30 milioane, asa merge 2 in 1 super oferta. In plus, mai am un exemplu pe matusa care a nascut la 40 ani al 4-lea copil si a ajuns doar pana in liftul spitalului unde l-a "scapat" in chiloti.

23+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Dana, Criss (dna diriginta ), superbe burtici!!

20+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Delia, da-mi si mie un link cu landourile alea, sa vad cu ce carucioare sunt compatibile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Delia, da-mi si mie un link cu landourile alea, sa vad cu ce carucioare sunt compatibile

ma uit in history sa vad daca mai gasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Betty, ce amuzant, la 07.07 ma gandeam si eu. 7 este cifra mea norocoasa. Numai ca o prietena f buna, care mi-a si recomandat dr cu care voi naste, a nascut acum 2 ani fix pe data asta. Simt ca i-as fura ziua copilului...

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput