Stelute iulie-august 2013 (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

M-au apucat si pe mine piticii si inainte de pastele ortodox, cred, vreau sa zugravesc un hol si bucataria si sa pun parchet pe jos.
Ca zicea una din voi ca schimba usile in casa

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Buna dimineata fetelor!
Paula si la Rares cel mai bine mergea paracetamol supozitor. Il suporta mai usor daca il intorci sa stea pe burta dupa ce ii bagi supozitorul. Multa sanatate va doresc!
Apropo la Rares nu mergea deloc cu novocalmin, zero efect. Iar la sirop numai nurofenul dadea roade.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Delia cred ca poti merge linistita ca nu sunt distantele mari. eu am avut rude de la Timisoara cu copil de o luna jumate la cununie. le-am luat camera si la localul unde am facut cheful. Copilul a stat sus in camera si l-au mai adus din cand in cand jos...au stat cu randul si s-au bucurat si de chef . Nu a fost nici un fel de problema.

24+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Rodica, parerea mea este ca, cu cat bebe este mai mic cu atat mai usor calatoresti cu el. Ei atunci doar dorm si mananca. Ideal este sa ai landou in care va dormi bebe in masina. Noi avem de gand sa mergem la mare la sf. de august si atunci bebe va avea 2 luni, iar de la Iasi la Constanta sunt vreo 500 km.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimi !
Acum m am trezit eu starile de insomni le am avut pana in luna 3

Paula cum e baiatu?dragul de el

amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana_popa27

Delia cred ca poti merge linistita ca nu sunt distantele mari. eu am avut rude de la Timisoara cu copil de o luna jumate la cununie. le-am luat camera si la localul unde am facut cheful. Copilul a stat sus in camera si l-au mai adus din cand in cand jos...au stat cu randul si s-au bucurat si de chef . Nu a fost nici un fel de problema.

24+
viitoare mamica de Medeea

Ai dreptate, vreau sa merg, sunt doua prietene bune.

Mergi la inceput

Am citit acum din urma si nu mai stiu ce am vrut sa spun...
Betty, m-am distrat cu povestea prietenei tale "fitzoase", desi poate nu e chiar distractiv.
Ama am vazut pozele, faine hainute si carucior si perna!
Cris, esti o mamica tare sexy, imi place bluza cu pinguini.
Monicaa, am savurat si pozele tale, ce gradina frumoasa ai! Apropo tu singurica ingrijesti de ea? O sa fac si eu poze dar mai tarziu cand imi pun flori.
Dana si burtica ta arata minunat. Ai niste forme foarte sexy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Delia, nu vad de ce n-ai pleca cu copilul la o luna, 2? Tu la ce te referi? Perioada 0-6 luni pana a inceput diversificarea mie mi s-a parut cea mai usoara dpdv al deplasarilor, pe mine m-a omorat privarea de somn, crunta, intr-adevar, dar pentru ca am alaptat exclusive mi s-a parut extreme de usor sa ne urcam in masina fara canute, fructe, suculetze, borcanase, sterilizatoare, etc #61514; Am alaptat oriunde si oricand, n-am avut nici o jena, dar nici n-am sesizat priviri ostentative vreodata, e adevarat. Daca te intrebi daca o sa fii tu apta fizic, sigur o sa fii. Daca faci cezariana, si eu ca si Elena am nascut dimineata, noaptea urmatoare nu am inchis un ochi e adevarat, nu stiu ce-mi bagau asistentele prin cateter, ca nu prea imi alinau durerea #61514; asa ca am incercat sa ma misc cat am putut eu de mult in ideea – pe care o tot auzisem- ca ma va ajuta mult. Asa a fost, cu cat incerci si reusesti sa te misti mai mult- mici pasi prin salon – cu atat o sa-ti revii mai repede. Asta in cazul in care poti, e in functie de fiecare, cum reactioneaza. A doua zi am reusit sa dorm putin, m-am miscat mult mai bine, si a treia am plecat frumos pe picioare , nu mai aveam cine stie ce .

Roxana, +18 si Toma, 07.07.2011

Mergi la inceput

Amalia neata! Apropo cum te simti, parca azi ziceai ca te duci la dr.?

Apropo de calatorit. Pe noi ne-au invitat finii la Bonn. Ei abia s-au mutat acolo (sf. februarie). Iar fina mea a nascut pe 5 martie al doilea finut, Albert. Vad ca tot insista sa venim, dar nu prea ma incumet...

Mergi la inceput

Mocanita ma refeream la copil, daca face fata el, sa-l port pe drumuri asa. Eu vreau sa nasc normal. Deci ma pot gandi serios la niste rochii dragute

Mergi la inceput