Stelute iulie-august 2013 (55)
Raspunsuri - Pagina 9
MariaBcf spune:
Neata. La Cluj e o vreme urata , buna pt somn . Eu sunt la munca si nu am nici un chef, stau pana la 12 si plec acasa, le-am spus la colege ca la 12 pun ceasul sa arate ora 15
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
17+
delia_timpau spune:
Neata fetele,
La Bucuresti e soare si frumos. ieri am plecat de acasa pe -5 grade..derutanta vreme..macar de nu s-ar mai schimba
Ama, superbe hainutele! Si caruciorul nu mai zic!!
Irina, eu la sf lui iunie am Revederea de 10 ani de la sf liceului, o sa am vreo 35 de sapt, dar nu am de gand sa lipsesc, chiar daca o sa arat ca un kinder !! Acum depinde si de cum o sa ma simt pana atunci, sper sa nu intervina nimic!
19+ , mami de Mircea
bebitza
graphistar spune:
Buna, burticute!
Dana, eu am morfo peste aprox. 2 sapt, pe 1 aprilie, de pacaleli Iti tin pumnii pt maine! Sa vii cu vesti minunate!
20 + Alexandru
Laura
unidanad spune:
Graphistar bafta si tie mai ai un picut. Eu de cand mi-am facut programare tot numar zilele.
Fetele ce creme uleiuri si sampoane recomandati pt bebe? Vreau sa le cumpar . Jonson nivea sau mustela?? sau care stiti voi ca sunt mai bune.
23+ David
Dana
Ele spune:
Va zic cum a fost la mine duoa cezariana.
Am fost operata marti dimineata la 9 si seara la 18 m-am dat jos din pat.
Prima noapte a fost greuta, nu poti dormi, ti se contracta uterul si eventual aveti frisoane. A doua zi de dimineata am mers la bebe. Cat am mai stat in spital (pana sambata) m-am miscat o idee mai greu. Sambata acasa, stateam deja turceste. Nu m-a deranjat operatia nici vorba, cum aud ca nu s-ar putea lua bebe in brate. Mai simti ca te tine operatia pana se scot toate firele (mie mi le-a scos in doua transe).
Cred ca conteaza la fiecare cat de repede se reface. Daca stiti ca va taiati cu cutitul cand tocati ceapa si pana seara rana e prinsa, atunci nu aveti de ce sa va faceti griji.
Betty mie mi-a zis medicul ca la 39 saptamani imi face cezariana . Daca e valabil si la tine ai timp sa te refaci.Si o sa dansezi si tu ca o doamna, doar valsuri. Ca la alea mai rapide nu o sa te pretezi.
Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani
happy_ama spune:
Delia, ms Si eu sunt f incantata de carucior. Au avut mega succes si la targ
Dana, tinem pumnii pentru maine! E un moment minunat cand ii vezi mutrita. pe mine una m-a apucat bazaiala
Happy_Ama 23+ si Eva
diana_popa27 spune:
Buna dimineata burtici!
Aici e soare dar frig.
Monirina m-am linistit de aseara dupa ce mi-au scris fetele . Nici nu se mai vede problema deja pe areola. Am avut atac de paranoia
irina2403 daca e drum lung nu as merge ca dupa 37 sapt poti naste oricand si sa te apuce pe drum ..sa tragi la primul spital..parca nu suna bine.
Ele pe mine m-a mancat ...aseara si mi-am bagat o perna intre picioare si acum iar m-au luat durerile,
Mocanitza mie mi-a placut f mult filmul.recomand cu placere.
24+
viitoare mamica de Medeea
paula_m spune:
Neata
Eu cred ca m-as risca la 37 de sapt sa ma duc 200 km cu masina. Dar totul depinde de cum veti fi atunci, sa nu bateti nimic in cuie.
Fizic, la 2 sapt dupa cezariana am fost ok, dar nu cred ca ma puteam aduna sa ma duc la activitati sociale...inca nu eram acomodata cu noua titulatura de mama.
Eu chiar am discutat cu noua dr de cezariana mea, si i-am spus ca vreau la cald, si mi-a zis ca o sa vedem cum se prezinta cicatricea. Dar in nici un caz ( daca nu sunt pb care sa necesite urgentarea cezarienei) nu o sa o fac inainte de 39 de sapt.
Dana, eu intelesem ca alea de la Johnson sunt cele mai proaste de pe piata. Oricum clar mustela, sunt dintre cele mai bune, si eu am mai folosit Bubchen. Iar acum, cand a mai crescut folosesc Nivea.
Yvyana, merci. Ibuprofen am folosit si noi, dar parca tot nurofenul e mai bun, in schimb panandolul nici la noi nu are nici un efect. Am luat supozitoare cu paracetamol si parca sunt mai bune, dar asa plange Raul, si zice ca il doare funduletul.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irina2403 Neata , burtici ! E asa frumos afara ! Sa aveti o zi minunata! Eu am aflat ieri ca prietena mea buna din liceu va avea nunta in iunie. Si e tocmai in Brasov. Nu mi-am imaginat o clipa ca nu voi merge la nunta ei, dar voi fi deja in 37 saptamani si ma gandesc daca sa am sau nu curajul sa plec la drum asa. Voi ce ati face? |
Hello din nou
Eu nu as avea curaj sa merg.
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
Delia_Rodica spune:
Am adormit bine pana acu 20 de min Intre timp a iesit soarele si e caldut, e un qaer ceva mai placut
Ca tot vorbiti de nunti. Eu am DPN in 2 aug si 3 nunti dupa: 31 aug in Timisoara, la asta imi fac prezenta; in sept in Caransebes, aici nu stiu ce fac, poate merge barbatul singur ; si in 5 oct in Arad....nici aici nu stiu ce fac
Fetele cu copii ce ziceti, la oluna, respectiv 2 lunii, ma pot inhama la deplasari din aste cu bebe, ca de stat am unde sta cu el dupa ce-mi fac prezenta.?
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd