Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Dana, le tragi la masea, huh?!

Amalia

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Happy m-a luat si pe mine asa dimineata. Ce, numai oamenii de la camp sa traga la masea dim.

23+ David
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Happy hai la masa ia avionul ca ajungi repede

amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Dana, pai trebuie sa bagi si o ceapa cu sare!

Amalia, niste fructe de mare zburatoare nu stii sa faci?

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Happy ceva ceva mai stiu sa fac

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Amalia, macar un homar calator

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Nu mai stiu cine a pus poze noi...
Am vazut-o pe Diana cu burtica wow ce fain. Asa imi place ca nu depuneti nimic pe spate. La mine apar pliuri si de la sutien si de la elasticul de la pantaloni.
Monirina, arati super tare si zici ca ai pus 35 kg in sarcina?! Asta conteaza cel mai mult cred, cat de repede le poti da jos... Tu ti-ai reluat activitatea imediat dupa nastere sau ai asteptat 1-2 ani?

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

da am pus 35kgdin pacate,inainte de prima sarcina nu eram instructor de aerobic,insa faceam aproape zilnic sport, dimineata alergam in parc si seara mergeam la sala. dupa prima sarcina 2 ani n-am facut deloc miscare, m-am recuperat greu, si n-am mai avut timp si energie de sport(n-am avut in 2 ani nici macar o noapte cu 3 ore legate de somn). cand a inceput cresa au aparut si noptile dormite si ne-am intrat in normal si am simtit nevoia sa ma misc,eram anchilozata, desi slabisem 31 kg . ultimele 4 nu le-0am mai dat niciodata jos, dar era ok asa ca eram prea slaba. cand avea piticul 2 ani am inceput pregatirea intensa, mergeam zilnic la aerobic, tipa care detinea sala vroia sa se extinda si cum i-a placut cum lucrez,mi-a propus sa lucrez acolo. am mers la curs la Bucuresti si inceput un nou drum in viata mea, unul mult dorit pe care l-am ignorat din motive ca din sport nu poti trai...e drept ca n0as putea trai doar din asta, dar e ceea ce imi place si imi aduce foarte multe satisfactii

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+

Mergi la inceput

Hapyy azi la meniu avem caracatita,creveti,calamary si salata de icre

INTERZIS POFTICIOSILOR

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!

Mergi la inceput

Amalia, un pofticios a citit!!!!
De salata de icre imi este cel mai pofta...dar mi-e de icrele alea...ca sunt crude...n-am voie

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Hapyy sa gusti ai voie puiule sa nu faci abuz eu l am intrebat pe medic si a zis ca pot manca o feliuta de paine cu salata de icre dar doar atat sa manaci orice dar sa nu faci abuz sa gusti de pofta

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!

Mergi la inceput