Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (54)
Raspunsuri - Pagina 6
doxy spune:
Buna dimineata! Vin si eu la cafea. Am dormit relativ bine noaptea asta.
Paula, multa sanatate lui Raul! Ma gandeam ieri ca nu ai intrat, acum vad de ce... Stiu cum e sa fie piticul bolnav si sa nu poti face nimic.
Mocanita felicitari pentru rezultate bune!
Fetelor merci de complimente! Ele eu mereu am fost stresata de spatele meu de inotatoare, talie ioc si picioare subtiri. Bine, picioarele nu ma deranjeaza, dar la constitutia asta trebuie sa ma mare grija sa nu depun nimic pe talie si spate si la mine doar acolo se depun kg.
Ama, imi pare rau, probabil si tu esti la fel de sensibila ca mine la mojicii. Incearca sa ignori, desi eu cand mai patesc din astea nu ma pot linisti o zi intreaga.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia
doxy spune:
Mie la morfo de 22 sapt. mi-a zis ca ne vedem peste o luna o luna jumatate.
Dana, du-te la stomatolog, cel mai bine sa vada el ce ai si sa-ti rezolve problema.
happy_ama spune:
Doxy, si mie imi plac femeile cu picioare subtiri
Referitor la mojicii, asa patesc si eu. Ma racaie mult si bine... Mai tare ma ingrijorez ca m-am enervat....
Fetelor, mi-a luat sotul o perna de dormit speciala, din aceea in forma de J. Este geniala!!! Eu nu ma induram dar asa buna e de dormit cu ea!!
Eu am constatat cu uimire, ca de "rasu-plansu" asa, ca daca stau in sezut in cada, abia imi mai ajug talpile Sunt oficial o MAMAIE!
Happy_Ama 23+ si Eva
doxy spune:
Eu aseara am fost la plimbare prin mall. M-am uitat si la hainute, doamne ce preturi!!! La zara o rochita de-o palma costa 160 de lei.
Nu m-am indurat sa iau nimic. Vazusem ceva dragut la C&A la 50 de lei, rochita cu body, dar nu era ceva spectaculos si m-am zgarcit la bani. Cred ca o sa umble in fundu` gol fata mea.
Monicaa ce flori ti-ai luat, poate imi dai vreo idee?
happy_ama spune:
Dana, du-te la dentist. Macar tu, ca eu una nu am ajuns nici in ziua de azi
Happy_Ama 23+ si Eva
amaliaro spune:
Buna dimi!
Paulasanatate la puiut
Dana daca crezi ca este curent ia paracetamol poti lua pana la 3 pe zi iar daca e infectie mie mi a zis ginecologul amoxil 500 2/zi 1 la 12 ore si la dentist daca ajungi anestezie fara adrnalina
amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
doxy spune:
Amalia ce poza faina la avatar, am vazut si eu o poza tare dulce cu gemene si m-am gandit la tine. Cum te simti astazi?
doxy spune:
Nu mai stiu cine a pus poze noi...
Am vazut-o pe Diana cu burtica wow ce fain. Asa imi place ca nu depuneti nimic pe spate. La mine apar pliuri si de la sutien si de la elasticul de la pantaloni.
Monirina, arati super tare si zici ca ai pus 35 kg in sarcina?! Asta conteaza cel mai mult cred, cat de repede le poti da jos... Tu ti-ai reluat activitatea imediat dupa nastere sau ai asteptat 1-2 ani?
unidanad spune:
Mai stau astazi si daca nu imi trece maine ma duc la dentist. Mi-a cazut o plomba de vreo 2 luni si ma gandesc ca am mancat ceva si mi-a intrat acolo. M-am spalat intr-una pe dinti cred ca de cel putin 10 ori de aseara pana acum si nmk. Acum am bagat putina tuica si mi-a amortit un pic
23+ David
Dana
amaliaro spune:
Oxanamai binisor azi aici e lasatul secului se mananca fructe de mare azi gatesc eu pt toata familia(socri si cumnata)le place cum fac eu fructele de mare (doar am taverna)
amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota