Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Amalia avem voie chiar si fara anticorpi sa gustam?

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Buna dimineata fetele!
Paula multa sanatate la pitic !
Amalia ma bucur ca esti mai bine! Am mancat si eu sambata paste cu fructe de mare si nu stiam sigur daca am voie sau nu ca m-am ferit de le si icre as manca dar nu stiu cu toxo daca e voie . Dar.. Sa papi si pentru noi!
Oxana nu iti face iluzii ca eu fiecare kg in plus il pun pe fund si pe piciorusele mele delicate de elfantica ...si pe brate.
Mi-au crescut sanii cu 2 marimi. Am inteles ca e bine sa purtam sutiene fara sarma si tare greu am gasit unul care sa il simt bine pe mine din bumbac. Nu sunt obisnuita cu greutate in partea aia de corp si bustierele nu mi se pare ca sustin sanul . A mers cat a mers acum...
Se fac mai mari?
Ele ma bucur ca nu de la exercitii ca ma simteam vinovata ca eu laudam aici de zor exercitiile. Eu le fac iar ca ieri nu ne-am abtinut si am practicat sporturi extreme si azi sunt cracanata iar.

24+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Hello sexy mamici,

V-am admirat si v-am citit si in we, ce burtici dragute am vazut!!
Nu am mai scris, pt ca sotul meu e de nedezlipit din fata calculatorului, asa ca va citesc de pe tel si mi-e greu sa va rasp..

Felicitari burticilor cu vesti bune!!

Sambata am facut si eu curatenie si mancare si a dansat bebita toata ziua Tot finut il simt, dar din ce in ce mai des Criss, nu te speria, aceeasi pb o aveam si eu, dar incet incet am inceput sa il simt. Doctorita mea mi-a spus ca au fost si mamici care l-au simtit dupa 22 sapt, deci nu e o regula.

Legat de sarcina toxica, OMG!!! Nici mie nu mi-a fost deloc usor in primele luni, dar cum sa traiesc cu gandul ca omor un suflet venit de la Dumnezeu doar pt ca mi-e mie rau? Nu moare nimeni din sarcina toxica, si in plus atata timp cat ai o motivatie nici nu mai e asa de greu de suportat!! E clar ca fetele alea nu isi doreau cu adevarat un copil!!

Olimp, ti-ai sters pozele de pe picasa???

Sper sa imi mai aduc aminte ce voiam sa va spun dupa ce v-am citit

Pupici!

19+ , mami de Mircea

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Buna dimineata dragelor

Sa aveti o saptamana mai frumoasa de cum ati inceput-o

Dana eu inainte sa raman insarcinata am mers la dentist sa-mi face mici reparatii urgente. La un dinte am ramas cu lucrarea inceputa deoarece am ramas insarcinata, brabatul a crezut ca am terminat si s-a "scapat" si hop si aparu Bubu. Dentista a zis ca nu-i bai, ca-mi pune o plomba gen provizoriu dar care sta un an si daca simt eu ca cade ceva din ea, sa merg sa o completeze. Tu nu poti face tot asa? Sa completezi plomba.

Amalia zau ca daca ai sta mai aproape as veni la masa si eu
Ma gandeam sa fac si eu vreo 5-6 scoici intr-o zi, daca si gasesc, ca aici e mai greu cu fructele de mare proaspete. Sunt singura care mananc, dar mi-as face de pofta.

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Fetelor am zis de pofta nu sa va saturati da ? si cele fara anticorpi
Delia papa orice alte fructe de mare scoicile sunt pacatoase si incercati sa gasiti creveti,caracatita,calamary congelati

amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

A, da, Amalia ce fericita o fi familia ta azi!!

Ama, ai voie sa gusti!! Eu am repetat pana acum de 3 ori toxo, nu am anticorpi, dar nici nu m-am imbolnavit, si crede-ma ca niciuna dintre voi nu a pus mana pe atatea animalute pe cate am pus eu (nu pot sa stau deoparte), plus ca am mancat din tot ce e "interzis" si imi place: icre, pateu, sunca de pui, somon.. bineinteles nu am exagerat, dar mai rau iti faci cu pofta. Doctorita mea chiar m-a incurajat sa nu cad in extrema cu ingrijorari excesive in leg cu mancarea, atata timp cat carnea este bine preparata (din fericire carnea nu prea imi place) si fructele si legumele sunt bine spalate

19+ , mami de Mircea

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Fetelor am zis de pofta nu sa va saturati da ? si cele fara anticorpi
Delia papa orice alte fructe de mare scoicile sunt pacatoase si incercati sa gasiti creveti,caracatita,calamary congelati

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Eu am anticorpi. Problema e ca de scoici mi-e pofta , creveti, calamari tot am mai gatit

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Delia, pai icrele sunt nepreparate...adica ele raman crude... Asa mi-e pofta maxima si de somonul afumat. Imi faceam f des salata cu el dar acum ma abtin...

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Happy de pofta nu patesti nimic dar daca papi infiecare zi....e de asteptat sa nu fi chiar ok

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!

Mergi la inceput

Ama eu n-am patit nimic si am hotarat sa nu ma stresez prea tare. Am eu destui pitici pe cap, asta nu a mai incaput

Mi-am adus aminte. Am primit in we primele hainute pt bebe - un set minunat de body-uri de la Carter's Am fost asa emotionata!! Pe site-ul lor nu ma uitasem, dar au asa o gama variata de produse..si sunt asa dragute..cred ca de la ei o sa fac prima comanda pt bebe

19+ , mami de Mircea

bebitza

Mergi la inceput