Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (54)
Raspunsuri - Pagina 19
doxy spune:
Sa va povestesc faza ca din filmele cu prostii... Ajung acasa pe la 16.15 parchez in fata portii si surprizaaa! garajul deschis vraiste, imi sun sotul - e la birou de dimineata. Deci toata ziua a stat deschis. In garaj se intra direct din strada si din garaj se urca frumos direct in casa. Noroc ca la noi in Romania sunt numai oameni cinstiti si nu se fura...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia
doxy spune:
Nu pot vedea poze, trebuie sa mi astept sotul cu laptopul.
olimp spune:
mess incep sa ma bucur pe deoparte de sistemul romanesc ...macar ai posibiliatea de a alege...
monica regimul meu de tensiune , fara muraturi , fara barnza sarata si totate alimentele ce au sare , mancarea fara sare , cat se poate ingrediente si nu mai pun ados de sare in mancare , paine acum mananc cam 2 felii/zi nu este exagerat.Fara masline , la cluj gasesc unt fara sare , incerc sa evit , dar eu iau si medicament pt tensiune.
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
happy am vazut pozele si hainitele si caruciorul
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
24 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Dana, multumim! Toate sa ne bucuram de tot ce luam pt piticii nostri!
Doxy, bine ca a fost doar atat. Nu ti-a fost frica sa intri in casa?
Olimp, multu!!
Happy_Ama 23+ si Eva
olimp spune:
uau oxana eu la cat sunt de fricoasa cred ca nu intram in casa neinsotita...
24 + Ilinca
Ilinca
doxy spune:
Olimp, nu prea mi a fost frica... bine ca la noi unde stam e un complex de duplexuri, nu stiu cum sa explic dar suntem intr o curte mare si avem portar si bariera, nu prea intra straini. Iar cei care intra sunt luati la intrebari de portar... dar oricum... paza buna trece primejdia rea.
paula_m spune:
Am o pauza de incarcat baterii si pregatit sufleteste pt noaptea ce urmeaza. Raul e cu puroi in gat ( banuiesc ca de la cresa l-a cules si pe ala) si e pe antibiotic, dar pana incepe sa-si faca efectul antibioticul e tot febra peste 39, frisoane, miorlait, etc. Acum i-am pus un supozitor cu novocalmin si cat isi face ala efectul pot sa stau linistita un pic.
Ce frumos e caruciorul Happy!!. Incep sa regret ca am unul . Si hainutele, panatalonii din aia de trening vreau si eu. Cat au costat? Sunt moi?
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2
olimp spune:
oxana da oricum mi-e mi-ar fi fost groaza... , trebuie sa recunosc fetelor ca eu intrec si iepurii cand vine vorba de frica
24 + Ilinca
Ilinca
Cris_25 spune:
Ama, sunt superbe lucrusoarele ... mi-ai facut o poftaaa ... Eu mi-am propus sa nu cumpar inca nimic ... parca mi-e teama ... In plus, mai vreau confirmari ca e fetita sigur ... nu m-ash arunca pe rochite...si sa aflu peste 1-2 luni ca e baietel :))
Toata lumea imi spune ca dupa forma si marimea burtii ar trebui sa fie baiat! Apropo, am pus poze cu burtoiul
Amalia, m-ai tentat rau cu delcicatelele tale cu tot ... nici eu nu stiam ca fructele de mare se pot manca de post! Ne-am propus sa postim si noi miercurea si vinerea. Stiu ca nu e destul, dar deocamdata e si asta un sacrificiu
19+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit