Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (54)
Raspunsuri - Pagina 20
olimp spune:
oh paula draga , mititelul ...multa sanatate.. si tie da de se linisteste si poate dormii la nopate sa te poti odihnii si tu putintel...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
cris ce bine iti vin rochitele , aia albastra imi place in mod deosebit..
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
24 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Paula, in primul rand iti urez succes cu tratamentul sa se faca bine puiutul! Pantalonasii, ca de altfel toate lucrusoarele, inclusiv blugii si rochita de blugi sunt foarte moi. Si bine finisate cusaturile. Si nu zgarie. Pantalonasii i-am luat de la baietei cu 8 lire http://www.next.co.uk/x51882s3
Cris, asa am asteptat si eu pana mi s-a confirmat sexul
De carucior sunt super incantata, va zic! Are tot ce am vrut la un carucior. Bebetto nu e dintre brandurile de top dar produsele sunt facute cu simt de raspundere. Va recomand!
Happy_Ama 23+ si Eva
Andra28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monicaa mamici si o saptaman usoara Am fost la medicul de familie dimineata. Rezultatele la tensiune sunt ok: media pe zi 137/67 iar pe 24 de ore cumulata cu noaptea 131/63. El spune ca e totul OK. Dar am de ex. de pe la 13 timp de 2 ore peste 140. In concluzie mutam pastilutza la 12:00 si iau 11/2. Seara nu e nevoie. Asta spune el. Din ce vad eu pe grafic creste peste limita dupa ce mananc. Dupa mic dejun dar scade repede, dupa cina dar iar scade repede. Doar la pranz a durat 2 ore pana a scazut. Nu am mancat f mult si a fost usor (supa de pui cu galusti) dar ma gandesc ca nu a fost chiar de dieta (adica a fost sarata normal). Am trimis prin fax rezultatele si la gine si vorbesc cu ea pe la 4. Sa vad daca are aceeasi parere. Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 18 + |
Monica, e nasol cu holter? Ai putut sa dormi, sa te misti normal cu el? Te intreb ptr ca o sa pun si eu unul saptamana viitoare ca sa=mi monitorizeze tensiunea in 24 de ore. Eu am fost la cardiolog intr-o prima faza acum vreo 4 saptamani si dupa o ecocardiografie, un EKG si masurarea tensiunii a ajuns la concluzia ca ar fi hipertensiune de halat alb, mai exact imi creste instantaneu tensiunea cand ajung la dr. Nu mi-a dat tratament, a zis sa mananc mai nesarat, dar sa revin in sapt 24 ca sa punem un Holter sa monitorizam si in 24 ore.
Andra, 22+ cu si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
happy_ama spune:
Cris, ala e burtoi?!! you rock!!
Amalia, sa stii ca gatitul tau s-a rasfrant asupra sotului meu care, cand m-a auzit asa lesinata dupa paella cu fructe de mare, s-a executat pana la restaurant sa imi ia De-abia astept!
Happy_Ama 23+ si Eva
olimp spune:
andra eu am avut de 3 ori pus aparatul holter , trebuie sa fii atenta sa nu se desprinda electrozii de pe piele , iar cu somnul e ok , casuta aparatului e prinsa de o centura la talie , dar o pui langa tine si dormi linistita.
24 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
happy ce sot grijului...
24 + Ilinca
Ilinca
amaliaro spune:
Fetelor imi cer iertare ptpoftele provocate
Cris postul il ti cum poti si cat poti e mai pacat sa ti post si sa fi numai cu gandul lamancare
amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Andra28 spune:
Olimp, mersi de raspunsul asa de prompt! Intr-un fel abia astept sa=l pun odata sa ma lamuresc daca am sau nu hipertensiune ptr ca acasa monitorizata si de 3-4 ori pe zi nu trece de 11 cu 6, iar la dr am 15 cu 7. Dealtfel, chiar in cabinet la cardiolog, cand mi-a zis ca vrea sa-mi faca si o ecocardiografie, mi-a crescut de la 13 la 15.
Asa ca nu stiu care dintre noi doua intrece iepurii prima, dar cred ca eu!!!
Paula, sanatate multa lui Raul si putere tie!
Happy, superdragute lucrusoarele! Ce sa mai zic de carucior!
Andra 22+ cu si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)