Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Delia multumesc frumos!!!

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bobitza_85

Yvyana, multumesc din suflet pt explicatii. Imi sunt de mare folos!
Dar caruciorul ales de mine are 9,5 kg. Tu ai mai adunat ceva cand ai scris 16 kg?

17+ "Minunica"

Pai al tau (sau cel pe care vrei sa-l iei) are 9.5kg (cadrul)+6Kg (partea sport) ca in formula asta il vei folosi cel mai mult, deci tot pe acolo ajungi.

Happy Mom si S24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Amalia, esti o super femeie. Te pricepi la toate. Voi incerca reteta cu creveti, probabil saptamana viitoare ca asta tin post
Si eu abia astept sa-mi mai fac o vacanta in Grecia. Sper sa reusesc si vara asta. Am fost in luna de miere in Thassos si mi-a placut la maxim (mancarea, apa, tot). Imi place mai mult decat Turcia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Sweety creveti prajiti ,caracatita, calamary pot manca sunt de post nu au sange aici calugari manaca in post fructe de mare

amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Paula, uite si datele mele daca mai ai timp si de trecut in listuta, nu-i graba. Sanatate multa lui Raul, Doamne, ma gandesc cu groaza ce m-asteapta, pana acum am avut noroc, nu s-a imbolnavit Toma , Doamne ajuta
UM 14.11.2012, DPN 21.08.2013, fetitza + Toma, 07.07.2011

A, vroiam sa va mai zic de carutz, nu cred ca mai e la curent subiectul ca pana clipesc voi scrieti pagina , dar totusi
Eu am un McLaren , pe asta de mai jos mai precis, nu am cuvinte de cat de multumita sunt, extrem de usor de manevrat, usor, tot ce vreti. eu l-am luat cu 1200 acum 2 ani nu stiu de ce a explodat atat pretul dar e primul site pe care am intrat, doar spre exemplificare. E intact , deci il exploatez la maximum si pentru asta mica.
http://www.carucioare-maclaren.ro/carucior-techno-xlr-black-champagne.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Am pus poze cu perna, hainutele si caruciorul

Bobitza, perna are o eticheta pe care scrie "sweet baby/perna de alaptat".

Doxy, mai pun si linkuri pe langa poze?

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Sweety creveti prajiti ,caracatita, calamary pot manca sunt de post nu au sange aici calugari manaca in post fructe de mare

Amalia, chiar nu stiam ca pot manca. Super veste. Sper sa reusesc sa si ajung pe la supermarket

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

Paula datele mele sunt :data nasterii 10.05.1982; UM 26.11.2012; DPN 28.08.2013 baietel + Robert (5.01.2008)

Multumesc frumos!!!

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Buna searaaaa!!!
M-am intors cu forte proaspete. Dupa ce toata ziua am stat numai in pat cu tuica si wiski la masea am zis ca nu se mai poate si am plecat la dentist.In 10 min ma curatat si nu mai am nmk sunt fresh Acum mi sa facut o foameeee si ma apuc de bucatareala . Pupici.

23+ David
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Happy tare frumoaseeee sunt si caruciorul la fel. Sa le stapaniti sanatosi si sa le folosesti cu placere.

23+ David
Dana

Mergi la inceput