Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (54)
Raspunsuri - Pagina 17
amaliaro spune:
Happy am terminat papat trimis pachiete la soacra si cumnata si gata acum stau cumintica in pat
amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
doxy spune:
Ama, nu ne dai link cu ce hainute ai luat de la next?
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia
happy_ama spune:
Doxy, va pun cu placere si linkuri diseara. Acum trebuie sa o tai ca la 16:00 am programare la dr meu
Va pun ce vreti voi cand ajung acasa
Happy_Ama 23+ si Eva
amaliaro spune:
Paula cum e baiatu?sper ca mai bine sanatate multa
Doxy aici am dat pe 1,5 de creveti 5 euro sunt din aia mici de ii papi cu totul si caracatita 1.900a costat 22 de euro creveti potriviti sunt cam 8 euro /kg cei congelati
amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Delia_Rodica spune:
2 cani apa calduta
1 pac drojdie uscata de 7 sau 10 g
2 linguri cu miere (stiu povestea cu mierea e toxica daca se infierbanta, nu s-as demonstrat nimic, isi pierde proprietatile, ramane dulce)
1 ou batut
3 cani faina secara
3,5 faina alba (000 sau 480, sau 550, sau 650 cum ai)
1 lingura sare (sau o elimini, cum crezi)
seminte(floarea soarelui, in, susan, mac)
Se cerne faina de 2-3 ori (e secretul pt un rezultat pufos si la prajituri), se pun: apa in care s-a dizolvat drojdia si restul de ingrediente si se framanta. E posibil in fct de faina folosita sa mai trebuiasca putina apa calduta, eu imi ud mainile la framantat treptat.
Semintele dupa preferinta, eu le adaug in aluat, daca le pun deasupra mai cad, asa se regasesc in paine. Poti sa pui ca Amalia.
Se lasa la dospi 1 ora. Eu incalzesc cuptorul cu microunde 2 min gol si bag castronul acolo, aoperit cu prosop.
Coc la 200 grade cam 45 min, mai verifici. Daca ti-e frica, dai la 180 grade.
Si eu prefer sa pun painea in tava de chec, asa pot taia felii frumoase. Ies 2 paini in tava de chec.
Cand lucram , faceam in weekend mai multa paine, cand se racea o portionam dupa prefertinta si pastram la congelator. Cand vroiam paine o bagam cateva min la cuptor pt improspatare si gata painea.
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
doxy spune:
Fetelor si eu trebuie s-o intind, va mai citesc acasa de pe tableta.
Va pup!
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia
mess0804 spune:
Daca ajung cu bine, m-am hotarat sa arunc o fuga in Ro sa fac eco morfo de trim 2. Imi recomandati si mie undeva unde sa prind programare peste o luna ?
Monirina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Sweety4u
Multumesc frumos! Prin ce clipe a trecut si cumnata ta... Ma bucur ca pana la urma si-a indeplinit visul. Sa aiba o fetita sanatoasa si norocoasa, sa le aduca numai bucurii! Stii cumva la ce medic a fost? |
acum la ultima sarcina a fost la dr.Muresan in Cluj...inainte fusese la Timisoara dar nu stiu la cine..
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+
flory_blanca spune:
Mess prietena mea e in Anglia si stiu ca sistemul e mult mai dificil decat la noi, dar tot de la ea stiu ca daca adopti o atitudine romaneasca si faci scandal, nu pleci fara sa iti rezolvi problema. Ea e genul care nu pleaca de acolo pana nu o baga dr in seama si ii da tratament. Legat de contractii incearca mult repaos la pat nu prea sunt bune contractiile dureroase si regulate.
22+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot